Goed en snelle levering
Bedankt voor de vijf sterren, Michael! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goede prijs en zeer goede kwaliteit.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Robert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Retourkosten worden gerekend bij onjuiste pasvorm, jammer - voorafgaand niet opgevallen. Voor het milieu? Het antwoord is kom maar naar de winkel voor gratis retour. Heen/terug auto maakt dit niet groener. Ik zal niet vaker bestellen hier, dat gemak is er wel af, zeker bij één artikel zoals nu.
Beste Jan, Ik snap inderdaad dat dit niet goed voor het milieu is. Helaas kunnen wij niks anders doen hieraan. Als iets niet past moet het toch weer terug naar het magazijn. We snappen dat het niet goed is inderdaad. Onze excuses!
De procedure verliep prima maar ik vond de producten erg tegen vallen. Twee poloshirt en een overhemd. Ze waren drie voor 1 prijs maar de kwaliteit was in mijn ogen niet wat je van de oorspronkelijke prijs kunt verwachten.
Beste Eppien, Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over de producten die wij verkopen. Onze excuses hiervoor!
Super mooie polo”s voor een super mooie prijs !
Dankjewel voor de mooie beoordeling, ErSt! Graag tot een volgende bestelling!
Dik tevreden.
Bedankt voor de vijf sterren, Koen! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
De goederen zijn zoals steeds zoals steeds correct omschreven
Wat fijn dat je tevreden over ons bent, Nico! We zien je graag nog een keer.
Prima communicatie en correcte afhandeling.
Bedankt voor je mooie review, Ad! Graag tot ziens!
ik zocht een paar schoenen van Floris van Bommel tegen een redelijke prijs zo kwam ik bij OFM terecht via internet vaak als ik wat bestel via internet mankeert er wat aan maar bij deze zaak niet ik heb voordat ik ze bestelde gebeld met een medewerker hele vriendelijke dame de schoenen waren heel netjes volgens haar en inderdaad ze waren perfect bij deze wou ik deze dame die ik aan de lijn had nog vriendelijke bedanken
Dankjewel voor deze mooie review! Heel leuk dat je zo tevreden bent. Fijn dat je zo goed geholpen bent aan de telefoon. We zullen je complimenten zeker doorgeven aan deze collega!
Goede service en correcte oplossing van mijn vraag.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer!
Snelle levering en spontane afhandeling in winkel Doesburg
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Hennie! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Snelle levering na bestelling in het weekeind. Het vest zit als gegoten.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt JP! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Snel en goed
Hartelijk bedankt voor het compliment, Frits! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snelle levering, prima prijs voor een prachtige pm winterjas.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Carl! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Goede order afhandeling nog, jammer dat je weinig inzicht hebt in de status
Dankjewel voor de mooie review, Adri! Ik snap dat het jammer is dat je weinig inzicht hebt in de status, je wilt de bestelling natuurlijk zo snel mogelijk hebben. We zullen dit in gedachten houden!
Alles is makkelijk op de site te bestellen met alle relevante informatie. Kosten en mogelijkheden zijn goed in beeld. Pakket is makkelijk te volgen en wordt snel verstuurd.
Wat fijn dat je zo tevreden bent Patrick. Veel draag plezier met je nieuwe items en graag tot snel!
Snel, duidelijk en helder. Super geregeld
Wat fijn om te horen Rene! Graag tot snel!
zeer tevreden met mijn aankoop uit de webshop bij OfM
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent!
Weer goede levering van mooie Pierre Cardin jeans.
Bedankt voor het mooie cijfer Marius! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Goede website, snelle levering, erg tevreden
Bedankt voor de vijf sterren, Rob! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Heel fijn dat je het bestelde kan laten bezorgen in de winkel. Wel jammer dat de 3e broek die ik besteld had en betaald toch niet leverbaar was.
Bedankt voor je beoordeling Henny! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Ik zocht een Pierre Cardin zomerbroek, en ik wist dat ik moest zoeken op Lyon Tapered. De zoekresultaten kon ik echter niet filteren, bijvoorbeeld op "zomerbroek". Ik heb toen maar een hok gedaan en dat bleek gelukkig goed uit te pakken. Vlotte levering via DHL en adequate terugkoppeling, zij het dat de email na betaling vrij lang op zich liet wachten.
Bedankt voor je beoordeling, Gerrit! Fijn om te horen dat het alsnog is gelukt om het juiste artikel te vinden!
Het enige kritische punt is de wat lange levertijd. In mijn geval op zaterdag besteld en donderdag avond in huis. Voor de rest prima product. Gemakkelijke betalingscondities.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Frans! Graag tot een volgende bestelling!
fijne webshop, snel schakelen tussen verschillende items
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ron! Graag tot een volgende bestelling!
Kwaliteit als verwacht en goede communicatie met OFM
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Frans! Graag tot een volgende bestelling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC