Kwaliteit als verwacht en goede communicatie met OFM
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Frans! Graag tot een volgende bestelling!
Bestellen, (prijs/kwaliteit is prima) bericht van levering, levering naar afhaalpunt in OFM store en dat alles binnen 3 dagen. Prima voor elkaar OFM........
Hartelijk bedankt voor het compliment, Wiel! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Actie polo t-shirt is bij BOL.com en wordt geleverd door OFM.
Beste Ger, Dankjewel voor de review. Ik snap de verwarring. Wij van OFM zijn partners met BOL.com en verkopen hier dus ook onze producten. Dit staat ook aangegeven bij onze artikelen op de website van BOL.com. Het kan dus zijn als je bij BOL.com kleding besteld dat deze artikelen van andere bedrijven zijn en dus niet worden geleverd door BOL.com. Ik hoop dat ik je hierbij meer duidelijkheid heb kunnen geven. Met vriendelijke groet, Team OFM
Er werd dezelfde avond nog een reactie gegeven op mijn vraag. Dit was voor mij een reden om wat bij te bestellen.
Bedankt voor de mooie beoordeling, Gert! Fijn om te horen dat je snel antwoord hebt gekregen op jouw vraag. Veel plezier van de bestelling gewenst!
Snelle levering, goeie kwaliteit
Hartelijk bedankt voor het compliment, Kees! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Ik had een trui met een te kleine maat, medewerkster in de vestiging Ede hielp me erg netjes en zorgde dat ik de volgende dag een grotere maat thuis kreeg opgestuurd! Top service!
Bedankt voor de vijf sterren, Marcel! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Mooi produkt. Snel verzonden. Goed geholpen in de winkel.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, <naam>! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
‘Vandaag besteld, morgen in huis’ is zo’n zinnetje dat je vaak hoort. Eerst zien, dan geloven.. Zondag besteld, en maandag was ie er, m’n nieuwe zwembroek. Super bedankt voor de goede en snelle service!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Michael! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Deze mensen weten hoe het moet…… Zeer verzorgd, alles conform afspraak en met heldere communicatie
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Edwin! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Ik was op zoek naar een nieuwe spijkerbroek van Vanguard. Had 'm snel gevonden en besteld. Met een dag al geleverd. Makkelijk, goed en snel!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Michel! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Uiterst vriendelijk
Hartelijk bedankt voor het compliment, Job! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Veel keus en goeie aanbiedingen, en een snelle verzending.
Bedankt voor het mooie cijfer Tineke! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Ghij
Bedankt voor de vijf sterren, Arnold! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Bestel al enige keren bij OFM. Levering kan soms sneller lijkt me, maar staat wel aangegeven 1-2 dagen bijvoorbeeld. Kunnen we dan ook drie worden. Verder vind ik de website duidelijk. Verzendkosten boven 100.- bestellingen en retourkosten als iets dan niet goed is vind ik wat dubbelop. Betekent dat je eigenlijk al bijna 10.- kwijt bent om een product thuis te bekijken. Kan wat vriendelijker lijkt me, gratis is niet wat ik verwacht.
Dankjewel voor je beoordeling en feedback, Frank! We nemen deze serieus zodat wij onszelf in de toekomst kunnen blijven verbeteren. Hopelijk tot snel!
Kleding uit de actie 3 voor 1 besteld en laten bezorgen in de winkel in Rosmalen. Binnen paar dagen kon ik het ophalen. Aldaar gepast en helemaal tevreden.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier van je bestelling gewenst en we zien je graag snel terug in de winkel of online!
Webshop is erg traag.. Ervaar ik eigenlijk al jaren. Daarnaast zou ik het van klantenservice getuigen als de verzendkosten vervallen boven een bepaald bestelbedrag. Meeste webshops rekenen inmiddels geen verzendkosten meer, jullie wel. Wel goed overzicht en duidelijke prijzen
Beste Roy, Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van OFM.! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden. We nemen uiteraard jouw feedback wel mee voor in de toekomst. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
OFM is een betrouwbare webshop waar ik in de sale periode voor hele mooie prijzen kleding heb kunnen kopen. Ze hebben de grote en betere merken met daarin erg veel keus. Ook heb ik er 2 paar hele mooie sneakers kunnen kopen, ik heb gewoon 2 maten besteld want het is vaak afhankelijk van het merk of je nou net 44 of 45 moet hebben. De overgebleven zijn heel makkelijk terug te sturen met een etiket wat al bijgevoegd is. Erg klantvriendelijk. De verzending vind erg snel plaats en dat willen we toch allemaal, iets kopen en dan zo snel mogelijk kunnen passen. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt JH! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Duurt erg lang
Beste Arie, bedankt voor je beoordeling. Ik heb meteen even jouw bestelling erbij gepakt en ik zie dat je jouw bestelling naar één van onze winkels hebt laten verzenden. Verzending naar een winkel duurt altijd 2 á 3 werkdagen langer vanaf verzending van de bestelling. Dit is eventueel terug te lezen op de website of in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke OFM. winkels!
Broek besteld snel geleverd en voldoet aan de eisen
Bedankt voor de vijf sterren, Maurice! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Afgelopen woensdag heb ik een bestelling geplaatst als cadeau voor de verjaardag van mijn man De volgende dag zou het pakketje geleverd worden. Binnen het tijdsbestek dat DPD aangaf ben ik thuisgebleven maar helaas geen pakketje. Er stond in vertraging van 1 a 2 dagen. Dit zou dan uiterlijk op zaterdag aankomen op de verjaardag van mijn man. Wij waren zaterdag thuis binnen het tijdsbestek dat DPD aangaf maar helaas geen pakketje. Ik heb op vrijdag al telefonisch contact opgenomen met only for men en DPD maar helaas ze konden mij niet verder helpen… en stond ik met lege handen op de verjaardag van mijn man Dat terwijl ik ruimschoots van te voren een bestelling geplaatst heb met de melding levering binnen 24 uur, en ik nu nog steeds niets ontvangen heb!!
Beste Miranda, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen via DHL! Naar aanleiding van ons eerdere contact met elkaar hebben wij gelijk een onderzoek opgestart bij DHL. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen via DHL, brengen we je hier uiteraard direct van op de hoogte via de e-mail zoals eerder besproken. Wij gaan het in ieder geval netjes voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak!
Ik kocht in een recente aanbieding 3 Campbell broeken voor de prijs van één. Helaas bleek even later dat erbij maar twee leverbaar waren. Die twee werden keurig en vlot geleverd, en het teveel betaalde deel werd net zo snel terugbetaald.
Bedankt voor je beoordeling Bram! Wat jammer dat we een artikel uit jouw bestelling niet konden leveren. Wij proberen dit altijd zo netjes mogelijk op te lossen, goed om te horen dat dit is gelukt!
Prima werkende website...
Dankjewel voor het prachtige Cijfer, Meindert! Graag tot de volgende keer!
De hulp om je maat te bepalen werkt prima. De beschrijving van de kleding is goed. De levering naar een fysieke winkel is erg snel en daar passen is geen probleem.
Dankjewel voor je beoordeling en de vijf sterren Hubregt! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Bedankt voor het mooie cijfer Kevin! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Beste mensen, Het bestellen - uiteindelijk - van de overhemden via jullie website was ellendig. Ik heb overwogen om er maar me te stoppen en elders in te kopen. Digitaal een keuze maken, e.d. ging nog goed, daarna met “Bestellen en Afrekenen” ging herhaaldelijk zo ongeveer alles mis. Foutmeldingen zonder reden of wijze van oplossen en na de vriendelijke hulp van een medewerker opnieuw 2 stapjes verder en weer loopt het vast… De medewerker geeft N.B. aan dat dit wel vaker fout schijnt te gaan. Na een 10-tal pogingen en opnieuw invullen van een zogenaamd ander bezorgadres lukt het onverwacht wel de bestelling te plaatsen en af te rekenen… Samengevat: slechte website-software. De levering een dag later is verder OK. Een eventuele volgende keer zal ik niet nogmaals zo veel pogingen wagen, maar elders mijn ‘licht’ opsteken. Vriendelijke groet, Piet Steenhoek [email protected] 0653233920
Beste Piet, bedankt voor je beoordeling en feedback. Wat jammer dat het bestelproces niet helemaal soepel verliep! Wij doen uiteraard ons uiterste best om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC