Super klantenservice!

Fijne winkel met mooie merken en collectie waar de klant gezien wordt en dat geldt dus ook voor de klantenservice. Met een belletje probleem perfect opgelost!

Broek ontvangen met vlekken

Ik ontving de bestelde broek met veel vlekken erin. Ik heb de broek dus ook direkt geretourneerd .

Tevreden

Snelle levering van het produkt, alleen maatvoering voor mij niet goed. Retour in winkel en prima afgehandeld

Zoals altijd goed

Gebruik gemaakt van de sale en opgehaald in de winkel

Goede afhandeling, snelle levering

Een bestelling geplaatst en de volgende dag werd mijn nieuwe jas al bezorgd. Een goede afhandeling en een super snelle levering.

Werkt goed is simpel en eenvoudig te bedienen!

De website is niet meer wat het geweest is

Vroeger bestelde ik altijd bij OFM. Helaas de laatste paar keer telkens problemen met de website. Kleding die volgens de site meermaals op voorraad is kan nier in je mandje gelegd worden. En stukken in je mandje worden bij het afrekenen eruit gegooid omdat die er toch niet zijn.

Kan in 1 woord: Prima!

Mooie weergave van kwaliteitskleding

Was goed maar wordt slechter

Als je wat wil bestellen met je account dan blijft het systeem hangen en kom j e niet verder om de bestelling af te maken. Ik heb dit al diverse keren op verschillende tijdstippen gehad. Als het eindelijk gelukt is om iets te bestellen is het lang onderweg naar het filiaal waar je het zou kunnen ophalen. Aanbevelingen. Goede winkel maar webshop is niet meer zo goed.

Snelle en correcte levering

De bestelde artikelen werden snel en correct bezorgd.

Kan beter....

Wat mij stoort is dat ik de beoordeling eerder binnen heb dan mijn bestelde artikelen... dan kan ik namelijk geen goed beeld geven over de gehele service. Ik word goed op de hoogte gehouden via mail, ook dat afleveren in een OFM winkel langer duurt dan thuislevering, stuur dan alsjeblieft nog geen beoordeling, dat is niet slim. Daar lijdt het gegeven cijfer onder. Misschien de beoordeling koppelen aan het moment dat de klant zijn artikelen heeft ontvangen en/of afgehaald heeft, om dit in het vervolg te voorkomen.

Goede, snelle levering volgens afspraak.

Snel, makkelijk

Kwaliteit mannen kleding

Leuke uitverkoop korting en weer wat kunnen scoren en keurig verpakt. Blij mee!

Heerlijk winkelen

Keurig verpakt, op tijd geleverd en mooie kleding voor een goede prijs.

Kleding precies hoe ik 't verwacht had

De shop is heel goed, maar DHL maakt er een zooitje van!

De shop is gewoon goed. Maar DHL laat het keer op keer afweten. Het product zou er nu namelijk al moeten zijn maar is nogsteeds onderweg. Niets 2 dagen, eerder 5 tot 7 dagen.

Product is top

Product is top, levering duurde wel lang (6 dagen)

Voordelig geprijsd

Kwalitatief goede merken, juiste levering op duurzame wijze. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Alles klopt

Alles klopt Proces van uitzoeken, bestellen, betalen, communicatie, verpakking en bezorgen is prima

Snel, eenvoudig, product conform foto

Ik had snel mijn bestelde trui in huis.

ben tevreden .

de bestelling snel en keurig geregeld .

heel slecht

Hele slechte ervaring met OFM. Op zondag een bestelling geplaatst, uiteindelijk pas op vrijdag door OFM aangeleverd bij de vervoerder. Op maandag door mij ontvangen, helaas te laat waardoor ik elders 1 van de 4 producten heb gekocht. Dit artikel op eigen kosten terug gestuurd naar OFM, waar ze nog 3.95 retour kosten voor rekenen. Klantenservice om een oplossing gevraagd, maar verder dan een excuses kom ik niet. Heel slecht!

Vriendelijk personeel, mooie producten

Weinig op aan te merken. OFM heeft mooie sales. Ik kreeg geen DHL code gemaild maar toen ik een mailtje stuurde naar het bedrijf kreeg ik zeer snel antwoord met de track & trace code. Goed bezig.

mooi product

mooie polo en snelle levering

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC