Fijne winkel met mooie merken en collectie waar de klant gezien wordt en dat geldt dus ook voor de klantenservice. Met een belletje probleem perfect opgelost!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Lilian! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Ik ontving de bestelde broek met veel vlekken erin. Ik heb de broek dus ook direkt geretourneerd .
Beste Johan, Dankjewel voor je bericht. Wat vervelend dat je een klacht hebt over dit artikel, dat is uiteraard niet de bedoeling! Je mag het artikel daarom kosteloos aan ons retourneren. In ons magazijn zal je klacht vervolgens worden beoordeeld. We gaan proberen een nieuw artikel naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is, zetten we een terugbetaling in werking. Je wordt per mail op de hoogte gehouden over de verwerking van je klacht. Ons excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team OFM
Snelle levering van het produkt, alleen maatvoering voor mij niet goed. Retour in winkel en prima afgehandeld
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Wil! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Gebruik gemaakt van de sale en opgehaald in de winkel
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Dick! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Een bestelling geplaatst en de volgende dag werd mijn nieuwe jas al bezorgd. Een goede afhandeling en een super snelle levering.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Raymond! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Bedankt voor het mooie cijfer, Jeffrey! Graag tot een volgende keer!
Vroeger bestelde ik altijd bij OFM. Helaas de laatste paar keer telkens problemen met de website. Kleding die volgens de site meermaals op voorraad is kan nier in je mandje gelegd worden. En stukken in je mandje worden bij het afrekenen eruit gegooid omdat die er toch niet zijn.
Beste Marcel, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat de site up to date is en jij je bestelling kan plaatsen. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat de site niet goed is gesynchroniseerd. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke OFM. winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet beschikbaar kan zijn. Ons excuses hiervoor. Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team OFM.
Mooie weergave van kwaliteitskleding
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Marga! Graag tot een volgende bestelling!
Als je wat wil bestellen met je account dan blijft het systeem hangen en kom j e niet verder om de bestelling af te maken. Ik heb dit al diverse keren op verschillende tijdstippen gehad. Als het eindelijk gelukt is om iets te bestellen is het lang onderweg naar het filiaal waar je het zou kunnen ophalen. Aanbevelingen. Goede winkel maar webshop is niet meer zo goed.
Beste R. Slingerland, Wat vervelend dat je problemen hebt ervaren met het bestellen op onze website. Onze excuses daarvoor. We hopen dat het uiteindelijk gelukt is met bestellen. Op onze site geven we het wel aan dat de levertijden naar een winkel langer zou kunnen duren. Het kan zijn dat je hier overheen hebt gelezen, of dat wij dit niet duidelijk hebben aangeven. Ik hoop dat je alsnog veel plezier hebt van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team OFM.
De bestelde artikelen werden snel en correct bezorgd.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Robert! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Wat mij stoort is dat ik de beoordeling eerder binnen heb dan mijn bestelde artikelen... dan kan ik namelijk geen goed beeld geven over de gehele service. Ik word goed op de hoogte gehouden via mail, ook dat afleveren in een OFM winkel langer duurt dan thuislevering, stuur dan alsjeblieft nog geen beoordeling, dat is niet slim. Daar lijdt het gegeven cijfer onder. Misschien de beoordeling koppelen aan het moment dat de klant zijn artikelen heeft ontvangen en/of afgehaald heeft, om dit in het vervolg te voorkomen.
Beste Patrick, Wat vervelend dat je je stoort aan dat de beoordeling eerder binnen is dan je bestelde artikelen. De beoordelingsmail wordt enkele dagen verstuurd nadat jouw pakket is verzonden, helaas kan het dan voorkomen dat jouw pakket dan nog niet is geleverd in de winkel. Ik zie dat je pakketje inmiddels is aangekomen. Ons excuses voor het ongemak dat hierdoor hebt ervaren. Alvast veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team OFM
Goede, snelle levering volgens afspraak.
Fijn dat alles naar wens is geweest! Veel plezier met je bestelling.
Snel, makkelijk
Bedankt voor je beoordeling!
Leuke uitverkoop korting en weer wat kunnen scoren en keurig verpakt. Blij mee!
Bedankt voor je mooie review, Cees! Geweldige complimenten geef je ons! Veel plezier van je items en graag tot een volgende bestelling.
Keurig verpakt, op tijd geleverd en mooie kleding voor een goede prijs.
Wat een mooie complimenten, bedankt Hans!
Bedankt Gerda, hier doen we het voor! Graag tot een volgende keer!
De shop is gewoon goed. Maar DHL laat het keer op keer afweten. Het product zou er nu namelijk al moeten zijn maar is nogsteeds onderweg. Niets 2 dagen, eerder 5 tot 7 dagen.
Bedankt voor je review Sander! Wat jammer dat je ons een onvoldoende geeft doordat je pakket vertraging oploopt bij DHL. De bezorging is inderdaad verhinderd geweest, ontzettend vervelend! De bezorging staat nu gepland voor morgen. Mocht je morgen problemen ervaren of mocht je andere vragen hebben, neem dan contact met ons op. We gaan het dan voor je oplossen! Je kunt ons bereiken via [email protected].
Product is top, levering duurde wel lang (6 dagen)
Bedankt voor je review en feedback John! Onze excuses dat het langer heeft geduurd om je bestelling te versturen! Wel vinden we het fijn dat je item naar wens is. We zien je graag snel terug!
Kwalitatief goede merken, juiste levering op duurzame wijze. Dit alles voor een eerlijke prijs.
Wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Sjaak! Leuk dat je zo tevreden bent en hopelijk tot snel!
Alles klopt Proces van uitzoeken, bestellen, betalen, communicatie, verpakking en bezorgen is prima
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Sita! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Ik had snel mijn bestelde trui in huis.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Vincent! Graag tot een volgende bestelling!
de bestelling snel en keurig geregeld .
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Hans! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Hele slechte ervaring met OFM. Op zondag een bestelling geplaatst, uiteindelijk pas op vrijdag door OFM aangeleverd bij de vervoerder. Op maandag door mij ontvangen, helaas te laat waardoor ik elders 1 van de 4 producten heb gekocht. Dit artikel op eigen kosten terug gestuurd naar OFM, waar ze nog 3.95 retour kosten voor rekenen. Klantenservice om een oplossing gevraagd, maar verder dan een excuses kom ik niet. Heel slecht!
Beste Kevin, Bedankt voor je review! Ik begrijp de frustratie, ik heb je een persoonlijke mail gestuurd. Hopelijk mogen we je toch snel terug zien! Met vriendelijke groet, OFM. Customer Support
Weinig op aan te merken. OFM heeft mooie sales. Ik kreeg geen DHL code gemaild maar toen ik een mailtje stuurde naar het bedrijf kreeg ik zeer snel antwoord met de track & trace code. Goed bezig.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Jackson! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
mooie polo en snelle levering
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt J.M. Brouwer! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC