Snelle levering en een prima prijs

Het snel geleverde product is van goede kwam en dat tegen een prima prijs.

Alles is goed te vinden. Zeker als je filters gebruikt.

Goeie producten, te weinig communicatie

Bestelde 3 stuks in sale. Geen bevestigingsmail van bestelling gekregen. Na een paar dagen zelf chat geopend, bleek 1 stuk geannuleerd te zijn wegens niet meer voorradig ( via webshop wel voorradig op dat ogenblik). 2 andere items na Chat wel snel ontvangen en bedrag 3e item werd teruggestort. Goede webshop, Communicatie kan beter.

Showmodel ontvangen

Een schoen zat niet meer in plastic, miste de papieren prop, veters zaten anders en de schoen had kleine vlek op zijkant zool. Kortom, deze schoen had sporen van gebruik en komt wellicht als passchoen uit de winkel. Dat vond ik beetje jammer. Was wel een schoen uit de sale. Levering was verder vlot

prima service en snel geleverd

Ik winkel al jaren bij OFM en ben altijd zeer tevreden. Prima fysieke winkels maar ook on line nooit problemen. Ik kan het iedereen aanraden.

Gekke Service

Ik zie op internet twee broeken in uitverkoop en besluit ze in Rosmalen live te gaan halen in de OFM winkel. Die hadden ze niet liggen maar gingen ze wel via een ander filiaal in huis halen. Dag erna wordt ik gebeld dat ze niet voorradig waren. Jammer. Ik dus weer t Internet op en bestel ze via de website. Binnen 2 dagen in huis. Perfect fit en prima in orde??

Snelle levering, handige webshop

Eenvoudig zoeken en vinden van de gewenste producten. Voorraad van kwalitatief goede zakelijke witte overhemden is alleen erg beperkt binnen de aanbieding 2 halen 1 betalen.

Snel en makkelijk op te halen

Erg vriendelijk personeel in de winkel waar ik mijn kleren ophaalde, gelijk even mogen passen zodat ik niet meer terug hoefde om spullen eventueel te ruilen. De mails en de site waren erg up to date qua status van het pakket.

Super snelle afhandeling

besteld, snel geleverd. Ik ben super tevreden

altijd prima

Goede prijs kwaliteit zeer tevreden en snelle levering

Slordig verpakt. Netjes opgelost.

Schoenen in oude, half kapotte doos geleverd. En verkeerde riem geleverd. Zelf naar winkel gegaan om direct op te lossen. Ben goed geholpen.

Snelle en prima communicatie voor database probleem

Wilde afrekenen met een kortingscode van 'KADO BON' die niet werkte. Gebeld en mail mogen sturen met schermafbeeldingen naar Demi. Prima geholpen maar het afrekenen heeft wel een uur in beslag genomen...

Artikel was beschadigd

Op het dure t shirt liep een hele streep op de achterkant. Zo jammer dat daar niet naar gekeken wordt voor verzending

Mooie producten en snelle verzending

Heel tevreden over de kwaliteit van de producten, én de snelle levering! Heb al meerdere malen besteld, goede ervaring, ook bij retourneren. Alleen jammer dat je 2x verzendkosten moet betalen als je bestelt en als je iets retourneert. Dat maakt het meteen een stukje duurder.

Verbetering webshop nodig

De levertijd van OFM's webshop naar de winkel was extreem lang en teleurstellend. Na een volle week wachten, kreeg ik eindelijk een melding dat mijn bestelling was verzonden. Maar, binnen twee dagen ontving ik een nieuwe e-mail waarin stond dat het artikel niet geleverd kon worden vanwege kwaliteitsproblemen. Het voelt als een verspilling van mijn tijd om voor niets te wachten. Dit was een zeer onplezierige ervaring en ik ben niet van plan in de toekomst nog aankopen bij OFM te doen. Hun gebrek aan efficiëntie en communicatie is onacceptabel.

Mooi assortiment, goede acties.

Jammer dat ik niet kan bestellen met mijn IPhone. Nadat ik mijn winkelmandje heb gevuld kom ik niet op de pagina om af te rekenen. Moet dan alles opnieuw uitzoeken op mijn IPad. Vreemd dat dat wel lukt.

Kan niet beter top!!

Alles perfect, snelle levering,top materiaal, alles uitstekend.

Snel probleemloos bestellen

Makkelijk bestellen Snelle levering Dus gewoon super!!

Perfect, binnen 18 uur geleverd

Ruime keuze op een fijne website, producten van goede kwaliteit en snelle levering

Verrassend

Vooral de service van de medewerkster in winkel Makado Beek waar ik polo paste en ophaalde. Wat een klantvriendelijk mens. Top.

Slecht

HELEMAAL NIET TEVREDEN 24 juli 2023 artikel 085974-001-33/32 bestelden met IDEAL betaald. Wilde graag laten afleveren bij OFM Weert. Weert staat echter niet op de website van OFM OFM gebeld. Aan vriendelijke mevrouw/juffrouw dit voorgelegd. Als ik het bestelnummer 000115845 doorgeef dan kan zij dat regelen. Meteen telefonisch gedaan. 26 juli 2023 7.37 uur ontvangst mail met mededeling je bestelling is onderweg. Bezorgmethode ophalen in OFM. Winkel 26 juli 2023 10.41 uur item kan worden opgehaald in winkel 27 juli 2023 12.48 naar OFM Weert ITEM IS NIET TE VINDEN. 27 juli 2023 13.44 winkel belt dat het item is afgeleverd in Veldhoven. Zullen z.s.m. item naar huisadres sturen. Verder taal nog teken. Zelfs geen bevestiging dat het item verzoncden is.

Mooi aanbod aan kleding

Ruime keuze aan designer kleding. Aankoop en verzendproces heb ik als prettig ervaren.

Alles is perfect gegaan.

Alles OK