Kleur verwarring

Helaas, reeds de tweede keer dat ik bij jullie een trui bestel en deze helaas moet retourneren. Op de site word de Paul & Shark trui afgebeeld in de kleur hemelsblauw maar deze blijkt in werkelijkheid grijs te zijn, onmiskenbaar echt een totaal andere kleur en deze ervaring had ik reeds eerder. Dringend verzoek om op de site de juiste trui te laten zien, scheelt in de kosten voor levering en retour plus ergernis

Ik ben zeķer geen liefhebber van aankopen via internet maar bij FOM durf ik 't nog wel eens

Zeer tevreden;

Heb hier al meermaals kleding gekocht, goede service. Snelle levering naar Belgie. Retour zenden gaat ook vlotjes en altijd mooi en snel terugbetaald. Soms leuke koopjes te doen. Ga hier nog kopen in de toekomst.

Prima webshop

Prima webshop, snelle bevestiging. Maar wat gaat de bezorging bij anderen snel vergeleken met OFM! Kom op OFM dat kan beter.

Goede snelle service

Bij navragen service desk over bestelling.keurige en snelle afhandeling

Super service en hulp in de winkel

Alles goed geregeld

Simpel en goede website Mooie kleding en voor goede prijs

Prettige ervaring

Gedaan waar ik om gevraagd heb.

Alles netjes ontvangen

Alles zoals het hoort

Ik snap dat retourneren opnieuw verzendkosten kost. Maar het zou mooi zijn als ruilen dan een optie zou hebben geen verzendkosten te betalen voor de retour.

Top kwaliteit , perfecte prijs

Mooie kwaliteit, goede prijs , netjes geleverd

Service is top!

Snelle levering netjes verpakt allemaal kortom meer dan goede service top!!

niet voorradig

ik bestel 4 shirts. Dan krijg ik een melding dat 1 shirt niet voorradig is. De volgende dag krijg ik een melding dat 1 ander shirt van mijn bestelling ook niet voorradig is. blijkbaar kun je alleen goed kopen in de fysieke winkel. Ook de 2 overgebleven shirts heb ik nog niet ontvangen.

Gant herenjas

Snel geleverd, juiste productomschrijving. Aanrader!

Handig zoeken en duidelijke omschrijving

Overzichtelijke website

Ik ervaar inmiddels vaker problemen bij het afronden van mijn betaling. Ik kom om op een of andere reden niet verder nadat ik ideal aanklik. Contact met de klantenservice verloopt vriendelijk maar biedt geen oplossing.

snel en soepel

Makkelijk te vinden, makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Top geregeld

Eerste keer een bestelling gedaan. Snel kunnen bestellen en snelle levering. Overzichtelijke site.

Fijne webshop met veel topmerken

Fijne webshop met veel topmerken. Veel keuze en met vaak leuke kortingen

Uitmuntend aanbod en zeer goede service.

Ik winkelde tijdens de soldenperiode en vond nog een ruim aanbod op de website. Alles zeer vlot besteld en geleverd. Zeer tevreden.

Prima winkel tegen redelijke prijzen

De korting t.o.v. de eerste publicatie van het kostuum (40%) was zeer welkom. Het kostuum past prima zij het dat wat knopen in het colbert verplaatst moeten worden.

Makkelijk met besteld.

Alleen vind ik het hinderlijk als je de maat invoert dat het direct in je winkelwagen zit.

Sneller en juiste levering

Goede ervaringen met OFM

Altijd goed!

Eigenlijk altijd goed. Zou soms ietsje sneller mogen.

Ruime keuze en snelle levering

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC