Dit was mijn eerste keer dat ik bij OFM online bestelde. Dat is prima bevallen. Snelle service en mooie prijs voor goed product.
Dankjewel voor de mooie beoordeling John! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Dankjewel voor het prachtige cijfer Paul! Hopelijk tot een volgende keer!
Twee pakken besteld, zien er mooi uit maar een daarvan is in de verkeerde kleur geleverd
Hartelijk bedankt voor je review. Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld. Ik zou je willen vragen om het verkeerd geleverde artikel naar ons terug te sturen en op het retourformulier aan te geven dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We gaan proberen om het juiste artikel alsnog naar je te versturen, wanneer het artikel niet meer voorradig is ontvang je het bedrag terug op je rekening. Wanneer je geen bericht van ons ontvangt, betekent dit dat we je retourzending aan het verwerken zijn. Wanneer wij verdere vragen hebben, zullen we contact met je opnemen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Goede kwaliteit producten, snelle levering, besteld via webshop. Enige minpunt is dat de kleur op de website nu niet overeen kwam met de werkelijke kleur.
Dankjewel voor de mooie beoordeling Bas!
Het enige vraagteken is DHL. Ik heb mijn pakket op dinsdag 13 augustus om 14.05 opgehaald waarvan ik ook een bevestiging heb ontvangen. Vervolgens ontvang ik gisteren (maandag 19 augustus) een bevestiging dat ik gisteren om 13.42 het pakket heb opgehaald; onjuist en heel vreemd?????
Beste Thea, wat fijn dat je tevreden bent! Ik vermoed dat DHL een foutieve scan heeft gemaakt waardoor je gisteren nog een melding hebt ontvangen. Erg verwarrend uiteraard. Mocht je nog vragen hebben dan horen wij het uiteraard graag! Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Ik ben altijd van mening geweest dat goede service een essentieel onderdeel is van een goede webshopervaring. Daarom was ik eerlijk gezegd verbaasd en teleurgesteld toen ik erachter kwam dat ik bij een bestelling van meer dan 450 euro alsnog verzendkosten moest betalen. Het lijkt mij dat bij een dergelijk bedrag de verzending, zoals bij de meeste webshops gebruikelijk is, gratis zou moeten zijn. Wat ik echter nog minder begrijp, is dat ik bij het retourneren van een artikel wéér verzendkosten moet betalen. Dit lijkt me niet alleen klantonvriendelijk, maar ook een onnodige belemmering voor mensen die graag klant willen blijven. Een webshop die hoogwaardige producten aanbiedt, zou ook hoogwaardige service moeten bieden. Helaas doet het huidige verzendbeleid afbreuk aan de algehele klantervaring. Ik hoop dat er in de toekomst meer rekening wordt gehouden met de loyaliteit en tevredenheid van de klant.
Hartelijk bedankt voor je review Bart. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van OFM.! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten en retourkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden en retourneren. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Goede service, uitstekende afhandeling
Wat fijn dat je zo tevreden bent Eric! Graag tot snel!
Duidelijke website met goede foto’s. Bestellen gaat eenvoudig en kortingen worden meteen verdisconteerd. Afhalen in de winkel is gratis.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, René! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Super geregeld door Lizzy. Korting achteraf verrekend op artikel was in 1e instantie niet leverbaar was
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Coen! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Heel fijne webshop ook wel in de winkel geweest ook erg fijn. Goede kwaliteit en heel mooie kleding. Erg blij mee. Wordt ook mooi op tijd geleverd en keurig verpakt.
Bedankt voor de vijf sterren, Dirry! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
duidelijke beschrijving artikelen en de afspraken als van zelfsprekend nakomen. Uitstekende ervaring!!!!!!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Frans! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Mooie winkels/webshop waar ik graag mijn/onze kleding koop. Vriendelijk personeel, goede merkenverhouding en aantrekkelijke aanbiedingen. Ga zo door! Ik mis nog wel enkele van mijn favoriete merken in jullie assortiment, o.a. Jacob Cohen. Verder zijn wij fan van Santoni, Tramarossa en Xacus.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Richard! Graag tot een volgende bestelling!
Vandaag besteld en 2 dagen later ophalen in de winkel. Het artikel paste alleen niet. Wat ik erg heb gewaardeerd is dat ik het direct in de winkel kon retourneren en ter plekke direct mijn geld terug kreeg. Super service dus! Ter plekke een ander artikel gekocht.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Fer! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Schoenen besteld, snelle levering super netjes verpakt, zeer tevreden
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Henk! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bestellen gaat soepel. Vlotte bezorging. Jammer dat nadien 2 van de 4 artikelen er niet zijn. Dat werd na 1 en 2 dagen gemeld. Kreeg wel 10% korting extra op een volgende bestelling, klantvriendelijk, maar had liever alle 4 de overhemden gehad.
Beste M.L. Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling <<niet / niet volledig>> konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Op de site stond een regular fit polo die ik bestelde verstuurd werd een slim fit polo dus lekker bezig met toestand van retourneren!
Beste Hendrik, Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We waarderen je feedback enorm en zullen deze gebruiken om onze website te verbeteren. Ons doel is om zo duidelijk mogelijk aan te geven hoe bepaalde artikelen vallen, zoals slim fit of regular fit, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Nogmaals bedankt voor je geduld en begrip. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn en je een betere ervaring te bieden.
Een paar keer per jaar bestel ik kleding bij OFM. Al mijn ervaringen met deze webwinkel zijn goed of subliem. Snelle levering, soms een persoonlijke kaartje, een hanger erbij en deze keer zelfs het bestelde colbert in een mooie beschermhoes. TOP gedaan OFM !!!
Dankjewel voor het compliment Eric! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Duidelijke en overzichtelijke webshop. Snelle en correcte levering.
Dankjewel voor je beoordeling! Veel plezier met je aankoop!
Bestel er met regelmaat en nu mijn zoon ook. Dus voor alle leeftijden of events is er wat te vinden.
Wat leuk om te horen dat jullie beiden bij ons shoppen! Graag tot snel!
Super snel verstuurd. In de winkel opgehaald vriendelijk personeel Maar dat weten wij uit ervaring,komen er al lang
Wat fijn dat je zo tevreden bent Peter! Graag tot snel in de winkel of online!
Altijd mooie kleding en goede afhandeling! Snelle levering en snelle service. De korte broeken van Campbell vallen wel heel klein. Beter maat groter dan advies bestellen en op de site vermelden.
Bedankt voor je mooie beoordeling Ed! We zullen je feedback intern mee nemen!
Een goed functionerende webshop en de producten zijn top.
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Graag tot snel!
Duidelijke site, veel keus. Bestelling gedaan, echter klopte de levertijd niet. Levertijd zou zijn 1-2 werkdagen. Na 4 werkdagen niks te hebben gehoord een mail gestuurd naar de klantenservice. Die reageren heel snel wat top is. Duidelijk uitleg waarom er vertraging was. Er moest wat retour gestuurd worden, dit gaat ook prima. Al met al dik tevreden met het hele proces.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Patrick! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goede service, zowel in winkel als online. Retouren zijn ook perfect afgerond.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Maria! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Heel simpel, gewoon slecht. Geleverde print van de zwemshort komt totaal niet overeen met de print volgens de website. Duidelijk aangegeven dat ik wel de short wil hebben met de juiste print maar krijg nu via mail de bevestiging dat er een terugbetaling gaat plaatsvinden. Dan zijn we dus weer terug bij start en ben ik verplicht nogmaals de short te gaan bestellen? Dan zijn we ongeveer 2 weken verder, geen gebruik gehad van de gewenste short en mogelijk uitverkocht?? Waarom niet zoals gevraagd de short gelijk alsnog leveren met de correcte print zoals op website is te zien omdat er mogelijk in magazijn iets verkeerd is gegaan ??
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de geleverde zwemshort niet overeenkomt met de print zoals weergegeven op onze website. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn. We hebben je verzoek om de juiste zwemshort te ontvangen in plaats van een terugbetaling helaas niet goed verwerkt. Onze excuses voor dit ongemak. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. We hebben hierover al eerder contact proberen op te nemen. Graag ontvangen we hierop antwoord. Zo kunnen wij samen tot een passende oplossing komen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC