Uitstekende webshop met aandacht voor de klant!

Last minute voor de vakantie een leuke bodywarmer gespot op de website van Bomont. Ik twijfelde aan de levertijd 1 tot 3 werkdagen maar na mijn bestelling werd het heel vlot geleverd. Op tijd en keurig verpakt met ook nog een bedank kaartje van het Bomont team in de doos, attent. Dus heb je iets leuks gezien? Niet twijfelen maar bestellen!

Makkelijk

Ik kon snel vinden wat ik wilde, aanklikken betalen en het was geregeld. Twee dagen later was het al bezorgd ( in het weekend besteld)

Assortiment top!

Goede kwaliteit, veel keuze en snel geleverd en geholpen. Aanrader!

Het artikel voldeed niet aan mijn verwachtingen

Ik vind de kosten voor het bestellen en retourneren te hoog. 10 euro voor het heen en weer sturen is te veel.

Prima bedrijf om te shoppen

Prima en snel geleverd

Gemakkelijk en accuraat

Goede kwaliteit

Vlak voor levering wordt de bestelling geanuleerd

Ik vind het zeer slechtcdat als je een bestelling hebt gedaan en deze in 2 delen wordt geleverd. Het 1e deel wordt bezorgd. Je krijgt een mail dat deel 2 eraan komt en vlak voor levering wordt deze geanuleerd. Echt heel slecht!!!!

Perfecte kwaliteit en snel bezorgt

Steeds meer mijn winkel. Veel aanbod en mooie producten. Levering is snel en producten zijn top.

Prima zo!

Makkelijke bestelprocedure en belangrijker; je krijgt wat je besteld!!

Prijs, kwaliteit is ok en op tijd geleverd!

Prijs kwaliteit top en op tijd geleverd!

Goeie web site met goeie kleding voor mannen super bezorging snel de ene dag besteld de volgende dag in huis echt n aanrader

Ik had een trui besteld en laten afleveren in de winkel . Nu viel de kleur tegen . Gelijk geadviseerd om een andere kleur te kopen en deze werd gratis de volgende dag thuis afgeleverd ! Wat een service !

Een top wervaring

Perfecte informatie en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Alles top

Heel tevreden

Eerste bestelling geplaatst, super blij mee en verzorgde levering!

TOP!

Oplossingsgericht

Ik ben ontzettend tevreden over de service van OFM. Een aantal maanden geleden heb ik een pak gekocht, en ik merkte dat er een probleem was met de kwaliteit. OFM heeft dit zeer professioneel en oplossingsgericht opgepakt, zonder enige moeite. Ze boden direct aan om het pak om te ruilen, wat ik enorm waardeer. Het is fijn om te merken dat klanttevredenheid hier echt voorop staat. Bedankt, OFM, voor de topservice!

zoals het hoort snel en correct

Heldere info over de verzending van de bestelling, product zoals besteld en in goede kwaliteit

Snelle top-service! En veilig!!!!

Het was zo snel als beloofd! Levering ook ideaal met tracking en correcte informatie! Wat de maat betreft heb ik me kunnen basseren op de invoering van lengte en gewicht en de maten die werden aangegeven waren perfect!!! De korting was een bonus!

DHL geeft aan bezorgd te hebben maar niet ontvangen

Helaas geeft DHL aan het pakket bezorgd te hebben Maar tot opheden niet ontvangen. Is in onderzoek bij jullie. Mijn bevindingen zijn uiteraard afhankelijk van hoe dit opgelost gaat worden Deze enquete komt te vroeg

Super snelle levering

Mooie kleding en acties, snelle levering

alles naar wens en snel

Goede en snelle service

Top broeken voor een nette prijs

Geweldig hoe er op m'n. vraag werd gereageerd

Ik kreeg 2 mogelijkheden aangeboden op mijn vraag .. Ik had gedacht 2coltruien te krijgen voir de prijs van 1 Verkeerd begrepen, maar n.a.v.mijn vraag kon ik.toch voordeel krijgen..super

Mooie overhemden, die snel geleverd werden. Helaas was de maat niet goed.

Vlot geleverd

Bestelling is degelijk verpakt en werd vlot geleverd.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!