Kwaliteit

Bestelling altijd in orde en snel

Ruime keus en goede webwinkel.

Goede merken en kwaliteit van aangekochte kleding. Snelle afhandeling.

Snelle en correcte levering

Prettige site. De bestelling werd zeer snel en correct geleverd.

weer erg tevreden met mijn gekochte kleding

Als trouwe klant van OFM heb ik deze keer 3 korte broeken en 3 polo's besteld. Conform afspraken zijn ze op tijd geleverd en passen ze als gegoten.

Goed!

De overhemden waren zeer makkelijk te bestellen. Gekozen voor de optie afleveren in de winkel. In de winkel ook goed geholpen.

Deze keer waardeloos

2 keer een mail gehad dat 2 verschillende polo's ineens niet meer leverbaar waren,terwijl ze op website wel konden worden besteld . Ik ga er toch vanuit dat er op de website actueel voorraadbeheer plaats vindt. Ik heb regelmatig iets besteld bij OFM en dit nog niet eerder meegemaakt en dat valt me erg tegen.

prima service

Snelle, correcte levering

Bestelde artikelen zeer snel, correct in huis.

Super slecht

Super slecht online besteld en gekozen om af te halen een volle week gewacht en een mail ontvangen dat de levering langer ging duren dan een week ook geen probleem na het mailtje ontvangen een aantal dagen later nog een mail dat het geannuleerd is omdat de schoenen niet meer leverbaar zijn maar online bieden jullie hem nog aan! Naar de klantenservice gebeld en aangegeven hoe het zit krijg ik een vrouw aan de lijn die aan mij vraagt wat moet ik nu doen heel erg onprofessioneel! Geen aanrader deze winkel!

Fijne site, goede prijs snelle levering!

Op OFM site kan ik altijd snel vinden wat ik zoek, zeker omdat dit direct doorspringt naar de juiste producten...Voorbeeld van hoe online shopping moet werken. En de prijzen ....prima met snelle en correcte levering.

mijn ervaring is prima, aflevering van mijn korte broeken goed.

Lange levertijd

Op de website stond 1 à 2 werkdagen levertijd, ik kreeg het na ruim een week pas. Ik ga volgende keer wel weer naar de winkel als ik iets nodig heb.

Enorm goed !!

Alles is perfect verlopen ! Mijn aller grootste verrassing was de snelheid waarin de zending mij heeft bereikt. Compliment !

Leuke korting, slechte levertijden

Ze vermelden 1 tot 2 werkdagen op de site. Maar in werkelijkheid is dit 8 werkdagen.

goed geweldig

goed geweldig goeie service top

Alles was goed.

Prima product,snelle levering.

Geen goede ervaring!

Mijn bestelling is niet compleet, meer dan een week moeten wachten totdat de bestelling bij de winkel was afgeleverd. In de winkel was er ook geen enkel begrip voor de online bestellers! Tsja dan moet je het maar in de winkel kopen was hun reactie

Mooie aanbiedingen !

Altijd heel blij met de aanbiedingen in de wensshop van Only for Men. Prima kwaliteit en goeie service !

Fijne site en een snelle levering en de bestelling en de broeken passen prima

Goede keuze en aanbieding en snelle levering

Super snelle service met een goede prijs / kwaliteit verhouding

Top Service !

Waardeloos, was beter, hoezo snelle verzending?.

Vorige week zondag ochtend om half 10 een polo besteld. Elke dag de mail en mijn account in de de gaten gehouden over status aankoop, bericht was elke keer “ bestelling wordt verwerkt” , ook gekeken of mijn bestelde artikel er nog was, op de site kon ik hem nog steeds bestellen. Dus ik dacht dat gaat goed. Woensdagmiddag 5 uur berichtje dat artikel niet meer leverbaar is , dus ruim drie dagen nadat ik de bestelling geplaatst had, is men waarschijnlijk begonnen om mijn opdracht te verwerken en was de polo waarschijnlijk allang aan een andere klant verkocht. Ter compensatie zou ik 10% korting kunnen krijgen , maar dan moest ik wel eerst contact opnemen met de klantenservice . 31 juli opnieuw polo besteld (nu maatje kleiner, hopelijk past hij , we gaan het zien maar het het nu 5 augustus en bestelling staat nog steeds op “ bestelling wordt verwerkt” , dus waarschijnlijk gaat het weer niet lukken. Samengevat “ waardeloos”. Ook de 10 % korting ter compensatie , omslachtige manier om hem te verzilveren, bij laatste bestelling dus ook niet gebruikt. Dus samengevat ga geen uitverkoop online doen als de logistiek en/of de software het niet juist kan verwerken. Jammer……..

Waardeloos. Komen afspraken niet na.

Zeer frustrerend. Levering in 1 a 2 werkdagen. Uiteindelijk 5 en 10. Geen bericht van ontvangen. Na een mail eenmaal een standaard reactie ontvangen. Daarna verder mails geen enkele reactie ontvangen. Nav deze beoordeling wel een aantal standaard e-mails ontvangen met popi-jopi taal, maar inhoudelijk reageren hou maar. Meer wel vragen om deze beoordeling aan te passen. Waar haalt men het lef vandaan., Inhoudelijk reageren op e-mails en oprechte excuses aanbieden kan ook, maar dat is klaarblijkelijk te veel gevraagd.

Levering duurt te lang

Bestellen via webshop gaat prima, maar we zijn inmiddels 8 dagen verder nadat ik heb besteld en ik heb nog geen afhaalbericht gekregen om de bestelling op te halen in de winkel.

Prima services

De bestelling is op tijd en keurig afgeleverd.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!