alles goed , geregeld, snelle levering

Goed!!

Vriendelijk

Alles was naar wens

Groot aanbod, vaak kortingen. Helaas geen gratis verzending en retourneren

Favoriete webshop

Grote keuze, kleine prijzen top site!

Eenvoudig verkoop proces!

Snelle en goede afhandeling

Goede producten en mooie kwaliteit

Kwaliteit

Goed kwaliteit vertrouwbaar niet mogelijk met retour of ruilen vriendelijke personeel (fil.Ede)

Zeer ruime keuze, goede aanbiedingen en bij eventuele issues goed bereikbaar en klantvriendelijk. Mijn favoriete zaak, ook online!

Mooie jas

Goede kwaliteit jas

Perfecte broek

Mooie kleur past goed

snelle levering,los in doos

Goed produkt,snel geleverd,helaas zonder papier of plastic zakje zo los in de doos verpakt.

Fijne shop ervaring bij OFM

Makkelijke website en ontzettend snelle levering.. Netjes verpakt en product goed afgeleverd. Niet overbodig veel plastic i.v.m. milieuvervuiling.

Prima en snelle service.

Mooie aanbiedingen die bij mij altijd goed worden ontvangen. Maak er ook graag gebruik van. Kwaliteit is goed.

Goed product.

Goed product, goede prijs, snelle levering.

Snel en goed.

'S morgens besteld en de andere morgen geleverd met DHL

Al jaren de beste service!

Ik koop al jaren kleren bij OFM, en dat geeft ook exact aan waar ze sterk in zijn, met kleren voor de man in elke leeftijd verwacht ik de komende jaren ook klant te blijven!

Mooi product vlotte levering

Blij met de Donkervoort collectie en de snelle levering

Colbert gekocht van Vanguard, prima transactie

De site was prettig en makkelijk in gebruik. Makkelijk te bestellen en betalen. Het jasje was snel geleverd. Fijn en mooi colbert. Zal zeker nogmaals kopen bij OFM

Gewoon een fantastische winkel

Zowel fysiek als online een prettige winkel met mooie kleding voor elke man.

Top mode tegen top prijzen!

Leuke jas gekocht met een enorme korting!

Leuke site

het is een leuke en makkelijke winkel en hij is de moeite waard

Fantastische service

Had een online bestelling gedaan omdat de producten niet in mijn maat in de dichtstbijzijnde winkel verkrijgbaar zijn. Een van de producten bleek toch iets te klein. In de winkel de situatie uitgelegd en mocht iets anders uitzoeken. De vriendelijke medewerker was zelfs bereid daarbij te helpen. Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en het is geen zaak met harde bonkende muziek. Ik kom zeker vaker terug.

Slecht ervaring

Ik heb een slecht ervaring met mijn laatste aankoop. Sokken die heb ik gekozen lijkt zwart. Maar ik heb een andere kleur ontvangen. Dit is anthracite. Jammer!!

3 producten besteld, 1 geleverd. 4 dagen te laat

3 producten besteld, maar 1 geleverd. Op dinsdag besteld, op maandag pas geleverd.

Tot heden altijd tevreden

Alle items die tot heden heb gekocht op web of in de winkel in Sluis, zijn qua service, kwaliteit of vriendelijkheid super. Ik spreek over schoenen, jassen, broeken en hemden die ik heden heb gekocht.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!