Snelle bezorging , prima verpakt !

Gewoon allemaal goed geregeld

Gewoon allemaal goed geregeld

Snel bestel- en leveringsproces

De website is erg overzichtelijk. Mede daardoor was het bestelproces heel duidelijk. De levering van het product ging heel snel. Erg tevreden.

Onjuiste levering

Artikel besteld polo shirt blue print, twee halen 1 betalen. Een stuks ontvangen ? Helaas. Verkeerde maat besteld, artikel retour.

Binnen 24 uur mijn besteld product!

Te gek zo snel; past precies, 30% korting, herbruikbareverpakking, duidelijk retoursysteem. Vanguard V12 33 34 Voor mij dit alles eigenlijk 'teveel van het goede'...... Voor veeleisende zeurpieten: zullen er tevreden en stil van worden..... Arno de Koningh

Doen wat beloofd wordt

Was keurig op tijd klaar

Mooie producten; net te weinig informatie

Wat je ook koopt bij OFM - het is altijd kwaliteit en er gelden vaak goede acties. Wat beter kan, is de informatievoorziening omtrent maatvoering en, vooral, pasvorm. Ik heb zelf redelijk ontwikkelde bovenbenen en dat maakt niet elke broek geschikt bij wat standaard mijn maat is. Het zou goed zijn als OFM hier passender advies bij geeft, zoals "valt smal" of "neem een maat groter als..." of gewoon ontraden voor (bijvoorbeeld) mensen die zwaar trainen. Dat zou het kopen bij OFM perfect maken.

Goed op de hoogte gehouden omtrent levering. Mooie jas. Perfect verpakt.

Op tijd bestellen verder prima

Als je snel je outfit wil hebben moet je tijdig bestellen. Heb een dikke werkweek gewacht voor het paketje werd gebracht. Dat kan best iets sneller. Goede website. Goede prijzen Spullen verder prima verpakt.

Snelle levering en retour met combi korting goed geregeld.

Twee verschillende broeken besteld met combinatiekorting. Één broek was te groot, deze retour gedaan en een kleinere besteld tegen de normale prijs. Na het mailen van de bestelnummers en retournummer weer netjes de combinatiekorting gekregen. Stond met een paar dagen al op mijn rekening. Netjes geregeld!

Snel en netjes geleverd, het artikel voldoet volledig aan mijn verwachting

Ik heb een polo besteld, direct reactie terug heel fijn en de andere dag had ik hem thuis ik ben heel blij met de service beter kan niet!!!!

Helaas was mijn broek te klein maar de levering en retour was zoals het hoort.

Op voorhand bericht dat er een klein vlekje op de broek zat en dat ik sowieso 10% extra korting kreeg en wasgarantie. Bleek niks voor te stellen bij ontvangst en zo eruit gekregen. Erg klantvriendelijk

Weer deel geannuleerd. Zat actie op en dat vervalt dan ook!

Snap niet dat men dan niet met een alternatief of compensatie komt…

Prima online service

Mooi product tegen goede prijs en prima online service met aflevering in jullie filiaal

Vlotte afhandeling en veel keus

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Veel keuze, duidelijke uitleg en communicatie. Via de mail vlotte uitleg over de bezorging. Prima! Helaas was het produkt niet geschikt voor de persoon die het nodig had. Maar kwalitatief was het uitstekend!

Mooie aanbieding, goede kwaliteit en een snelle levering.

Goede en duidelijke website en mooie kortingen.en super snelle leverling .een tevrede nieuwe klant!

Gemakkelijk en snel

Webshop als de meeste webshop. Alles spreekt voorzich en gemakkelijk. Enige wat jammer is, ik koos ervoor om naar een winkel te gaan. Maar daar waren deze broeken niet. Ze hadden alles terug gestuurd. Beetje raar om je actie broeken retour te sturen. Als de retail wil dat de consument hun winkels bezoekt, zorg er dan voor dat je ook de acties in huis hebt.

Goede snelle service

Bestelling geplaatst en dag erna geleverd, zonder problemen zoals het hoort

Topwinkel

OFM is echt een toffe winkel. Ze hebben volop keuze in de merken waarin ik geïnteresseerd ben en regelmatig aantrekkelijke korting. Dus voor mij is de keuze niet moeilijk

Geweldige service

Mijn eerste keer dat ik wat gekocht heb bij OFM prima prijs en geweldige service en niet te vergeten de verzend verpakking prima , Dit was de eerste keer maar zeker niet de laaste keer dat ik bij OFM ga bestellen. p.s.jammer dat er bij ons in Haren(gn) geen winkel in de buurt zit.

goed product en levering

genoeg keuze en gevonden wat ik zocht

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!