Goed geregeld.

Heb het in een winkel laten leveren. Kon ik het meteen passen. Was top. Wel even op moeten wachten.

Prima maar wel onduidelijk bestelproces

De kleding en keuzes zijn fantastisch. Ook de winkels zslf super. We aandachtspunt is het bestelproces: vaak maar 1 op voorraad op de site en dan gedurende t bestellen ineens “niet meer leverbaar “. Ook vaak langere levertijden dan 1-2 werkdagen, mijn tip; zet dat dan eerlijk op de site. Zeker bij afhalen filiaal duurt altijd langer. Maar verder prima winkel met super hulp in de winkels zelf.

Fijne zaak

Goede ervaringen fijne en duidelijke webshop

Super makkelijk

Webshop is duidelijk en gemakkelijk en wordt snel geleverd

was weer top

Zo als altijd weer tip top in orde, netjes verpakt en super snel

Fijne webshop

Mooie producten met leuke aanbiedingen. Goede communicatie over de levering en binnen de aangegeven tijd compleet binnen.

Zeer tevreden over de website, collectie, aanbiedingen en zorvuldige en snelle verzending.

Zeer goed.

Ruime keuze snelle levering

Goed en overzichtelijk

Ik heb wel een kleine opmerking ik had 3 overhemden en een sweater van PME besteld maar de sweater kon niet geleverd worden. Ik zou mijn geld hiervoor terug krijgen maar helaas heb ik nog niets ontvangen. Nu zie ik dat de sweater wel weer wordt aangeboden op jullie site in maat M Maar is nu i.p.v. 50% korting naar 20% korting gegaan..

Netjes verpakt en keurig opgevouwen. Pakket was goed te volgen. Een zeer tevreden klant

webshop voorraad niet realtime bijgewerkt

Niet alle ervaringen zijn goed met name tijdens de sale wordt de voorraad niet actueel bijgewerkt. Daardoor ontdek je pas bij de bestelling dat het artikel er toch niet is in jouw maat. \Voor de rest werkt alles prima v.w.b. kwaliteit en snelheid van verzenden.

Bestelling prima op tijd goede kwaliteit Nette winkel vriendelijk personeel

Goed en correct

Had een poloshirt besteld. Is keurig op tijd geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer zaken worden geleverd.

Dubbele verzendkosten

De bestelling is prima verlopen. Waar ik van baal dat ik 2x verzendkosten moet betalen. De broek was alleen online te bestellen. Dat waren de 1e verzendkosten. De broek pastte niet dus moest ik retourneren en dat waren de 2e verzendkosten. In totaal 8,90 euro. De 1e keer begrijp maar de 2e keer vind ik belachelijk. Ja en ik weet dat ik de broek terug kon brengen in de winkel. Maar toch. Online kopen beveel ik niet aan ivm dubbele verzendkosten

Ruime keuze, snelle levering

Duurt veel te lang

Vorige week besteld en nu nog steeds niet in de winkel echt veel te lang wachten. Ben ik niet gewend van OFM want ik koop er vaak in de winkel maar online ga ik niet meer doen.

Afwachten hoe het wordt opgelost

Voor nu is het een onvoldoende. Ik bestelde een groen overhemd en kreeg een totaal ander overhemd. Ik heb het foute overhemd geretourneerd en ben benieuwd of ik het groene overhemd nog ontvang.

Goede bestelling,netjes en correct verpakt plus goede materialen gebruikt.

Mooie merken, mooie collecties

Mooie merken, mooie collecties, snelle bezorging, maar langzaam ladende website.

Ik heb al meerdere malen via de webshop besteld er wordt altijd keurig met de kleding omgegaan netjes verpakt.Ik verwacht nog wel regelmatig kleding te bestellen. Dik tevreden.

Snelle levering en alles perfect hoor super

Op de website van OFM Only for men is heel eenvoudig en duidelijk de kleding te vinden die je zoekt.

Het is prettig online winkelen met een overzichtelijk rubriek van het kledingprogramma. De kleding wordt professioneel en netjes verpakt afgeleverd.

Gewoon goed

Fijne klantenservice Product op tijd ontvangen en goede mailwisseling met vervoerder Product erg fijn en mooi

Prima prijs kwaliteit

In de sale twee overhemden van Campbell met korte mouw besteld. Binnen 2 dagen ontvangen. Prima kwaliteit voor een aangename prijs.

Geweldige zaak waar ze mooie kleding verkopen

Ben al jaren klant van OFM tot volle tevredenheid. Mijn zijn heeft 6 jaar geleden daar zijn trouwpak gekocht wat hij zo nu en dan nog draagt. Alles gaat daar in goed harmonie, gewoon ff neuzen als je in de buurt bent. Nooit opdringerig personeel wat ik zeer op prijs stel. In een woord: Geweldig!!

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!