Klantenservice heel goed geregeld

Kleding paste niet toch heel goed geholpen bij klantenservice .

Mooie aanbiedingen

Goede kwaliteitsproducten tegen vaak grote kortingen. Snelle afwikkeling van bestellingen.

Top trui

Geweldige site snelle levering en mooie kleding

Snel en correkt

Artikelen voldoen aan verwachting

Prima, snel en netjes

Prima, snel en netjes

Snelle levering zeer tevreden met mijn aankoop

Snelle levering zeer tevreden met mijn aankoop

Prima overzicht

Makkelijk te vinden. Overzichtelijk.

Prima en snel ontvangen

Zie bovenstaande

Levering prima

Makkelijk shoppen en afrekenen.

Goede site en snelle levering

Goede ervaringen online maar ook in de fysieke winkels. Kwalitatief goede producten. Overzihtelijke site en wanneer je iets bestelt dan volgt een snelle levering.

Goede service, snelle levering

Leuke aanbiedingen, goede service en snelle levering van bestelde producten.

Snel geleverd, prachtige jas van Vanguard!

Eerste maar goede ervaring met OFM. Ik ga hier vaker kopen.

Duurde lang

Het duurde 5!dagen voordat de bestelling kwam, verzenden kostte geld 00k bij een bestelling van 239 euro Terug sturen kostte ook eeer geld

Prima geleverd

Prima geleverd netjes ingepakt. Ongedragen Goede kwaliteit en mooie prijs Zeer tevreden

Duurt erg lang

Bestellen is zo gebeurd maar het leveren duurt lang en in dit geval was er een item niet goed en werd niet meegestuurd maar tot heden wachten we daarop.

Snelle levering.

Kwaliteits producten. Snelle levering.

Snelle en goede levering

Middels de webshop besteld. Product voldoet 100% na een snelle en goede levering.

Goed , zeker de winkel

Ik had 6 overhemden van het merk Campbell besteld maat xxxl wat ik vaker doe naar tevredenheid. Nu waren er drie van de zes een stuk kleiner korter en de mouwlengte een stuk korter . Heel vervelend nu kan ik er niet meer op vertrouwen om ze in de webshop te kopen . Ben ermee naar ofm Doesburg gegaan waar ik keurig geholpen werd en het geld van die drie hemden netjes teruggestort hebt gekregen. Maar ik ben verbaasd en teleurgesteld dat er zoveel verschil kan zitten in een maat van een merk . Kunnen jullie dat uitleggen? Of dat eenmalig is ( een fout ) of is dit gebruikelijk. Vr groeten Leo meijer [email protected]

Super snelle levering en leuke truien

en de prijs was ook oke

Top website en snelle levering.

Mooie website en veel keuze in zowel categorieen als merken. Vaak met leuke kortingen die die moeite waard zijn om je garderobe aan te vullen of te upgraden. En een snelle verzending met DHL ,de volgende dag al in huis. Top.

duidelijk opgezet en producten goed te vinden

meer info over hoe een kledingstuk valt ( breed smal langets ) zou maken dat ik minder terug stuur en opnieuw groter bestel. over het algemeen vallen de merken het zelfde qua maat is onze indruk dus heel fijn bestellen.

teleurstellend

1 overhemd boord gekreukeld. overhemd is al een keer uit originele verpakking gehaald en weer slordig opnieuw verpakt.

zeer goed

alles onder 1 dak, was in 1 keer klaar met alles

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!