Ik zie hieronder een review van Pepe uit Rosmalen. Ik heb precies hetzelfde probleem en er wordt gewoon niet meegedacht voor een oplossing!! Ik heb 4 broeken besteld en 3 truien. 2 dezelfde broeken in verschillende maten. Truien en 2 broeken in de juiste maat gehouden en 2 verkeerde maten geretourneerd. Inderdaad een paar dagen na die wettelijke 14, maar zelf ontvang ik ook pas 2 weken na retourneren een ontvangsbevestiging. Ze sturen de broeken gewoon terug, dus nu zit ik met 2 verkeerde broeken voor 180 euro. Klantenservice wil niet meewerken aan een oplossing, maarrrr snappen wel heel goed dat ik teleurgesteld ben. Ik koop hier niks meer.
Dankjewel voor je review. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over het bericht dat je van ons hebt ontvangen. Onze retourtermijn is 14 dagen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat het niet lukt om je bestelling binnen de retourtermijn te retourneren. We raden je aan om in de toekomst contact met ons op te nemen wanneer het niet lukt om je bestelling op tijd te retourneren, voordat de retourtermijn verstreken is. Dit zodat we samen naar een alternatieve oplossing kunnen zoeken, zoals een langere retourtermijn. Helaas kunnen we in dit geval de retourzending niet accepteren, omdat de retourtermijn ruim is overschreden. Nogmaals, we begrijpen dat je dit teleurstellend vindt. We hopen echter dat je begrijpt dat we ergens een grens moeten stellen. Excuses voor het ongemak!
Ik heb 6 broeken besteld waarvan ik er 2 afneem. De vier andere worden vervolgens geretourneerd. Waar doorgaans retourtermijnen worden gehanteerd van 30-100 dagen (zelfs 365 dagen), hanteert OFM de wettelijke termijn van slechts 2 weken. Door alle hectiek rondom de decembermaand heeft het retourneren 2 weken langer op zich laten wachten. En wat denk je, OFM houdt zich vast aan hun voorwaarden en nemen de 4 broeken niet terug. Sterker nog, ze worden gewoon weer na mij teruggestuurd. Ja, natuurlijk kun je je als bedrijf verschuilen achter regels en voorwaarden. Maar totaal geen enkele coulance of klantvriendelijke houding, dat geeft het beleid van OFM wel weer. Tot zo ver mijn laatste bestelling bij OFM!
Schoenen gekocht. Afhandeling en aflevering en informatie helemaal perfect.
Bedankt voor het prachtige cijfer Ans!
Zoals altijd ben ik erg tevreden….
Bedankt voor je mooie review, Sjoerd! Super dat je zo tevreden bent!
Dit is mijn 2e keer dat ik jeans besteld heb online, beide keren moest ik ervaren dat het bestelde niet aan de verwachtingen voldeed De recente zending ga ik dinsdag in Sliedrecht retourneren. Ik bestel de jeans met de kenmerken zoals ik eerder een jeans heb gekocht in Doesburg echter de nu ontvangen exemplaren zijn veel dunner van stof. Kortom ik heb er geen geluk mee en heb besloten geen online aankopen meer te doen, temeer daar ik nu dichterbij in Sliedrecht terrecht kan voor mijn aankopen. Geen klachten dus maar bad Luck geval. H G Arie van Wingerden
Bedankt voor je beoordeling, Arie! Wat jammer dat de broeken niet helemaal naar wens waren. Hopelijk kan je in onze winkel ik Sliedrecht wel goed slagen!
Bonjour, Mon expérience est très mauvaise : j'ai commandé une veste Krakatau QM374 mais j'ai reçu une laide veste Elvine... Très déçu, je l'attendais pour partir au ski demain... Pierre
Nous vous remercions pour votre commentaire. Nous vous présentons nos sincères excuses pour vous avoir envoyé un article erroné que vous n'aviez pas commandé. J'aimerais vous demander de nous renvoyer le mauvais article et d'indiquer sur le formulaire de retour que vous avez reçu le mauvais article. Nous essaierons de vous envoyer l'article correct et si l'article n'est plus en stock, nous vous rembourserons. Si vous ne recevez pas de message de notre part, cela signifie que nous sommes en train de traiter votre retour. Si nous avons d'autres questions, nous vous contacterons. J'espère que vous avez reçu suffisamment d'informations. Nous vous présentons nos sincères excuses pour la gêne occasionnée !
Ruime voorraad waardoor bijna altijd mijn maat er tussenzit. Goed prijzen, soepel bestellen en goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces zonder teveel mail te krijgen. De mogelijkheid om te betalen met Riverty vind ik ook heel fijn. Al met al een zorgeloze bestelervaring.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Marnix! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Trui besteld die1 dag na aanschaf in de aanbieding werd gegooid. Dan voel je je wel een soort van genaaid. Via de klantenservice kreeg ik te horen dat het verschil direct weer werd verrekend. Zonder problemen en gezeik. Top!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Patrick! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Dit heb ik in mijn hele leven nog niet mee gemaakt,dat een klant achter zijn bestelling aan moet om er achter te komen waar mijn besteld product is .
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer om te horen dat je nog niet tevreden bent. We hebben ons uiterste best gedaan om bovenstaande kwestie goed voor je op te lossen door direct een onderzoek bij DHL op te starten en een gepaste oplossing aan te bieden. Wij horen graag wat we nog extra voor je zouden kunnen betekenen om ervoor te zorgen dat je weer fan wordt van OFM. via: [email protected]
Moeilijk te bestellen Artikel niet op voorraad
Beste Michel Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling <<niet / niet volledig>> konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Ik heb te vaak dat producten die volgens de webshop aanwezig zijn uiteindelijk toch niet geleverd kunnen worden. Dit is jammer en volgens mij ook onnodig.
Beste Niels Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling <<niet / niet volledig>> konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Heb alles netjes kunnen doorlopen overzichtelijk.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Augustina! Graag tot een volgende bestelling!
Snel geleverd, mooie kwaliteit zoals we gewend zijn
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Cas! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
je vind wat je zoekt, en krijgt bovendien nog relevante suggesties
Bedankt voor je mooie beoordeling, Rene!
Snelle service en mooie schoenen
Dankjewel voor de vijf sterren, Sonja! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
La coste kent twee lijnen in polo’s Standaard en slim fit, vermeld dit a.u.b. bij de artikel omschrijving
Beste René, bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat het bestelde artikel niet helemaal naar wens was. Mocht je in de toekomst vragen hebben over een artikel, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze Customer Support Hero's! Wij helpen je graag.
Snel en simpel
Dankjewel voor het mooie cijfer Cor!
Het is een erg mooie webwinkel met een duidelijke indeling. Prachtige en aktuele kleding, de functie "welke maat heb ik" is erg handig. Snelle en duidelijke levering, nog nooit heb ik iets terug moeten sturen, maar ongetwijfeld zullen ze dit ook goed oppakken.
Wow! Wat een super, mooie review, Erik! Super dat je zo tevreden bent, daar doen wij het graag voor!
Gemakkelijke en overzichtelijke website, snel afgehandeld. Levering binnen 2 dagen .
Bedankt voor je mooie beoordeling, André. Veel plezier met je bestelling!
2 broeken besteld met leuke korting en later blijkt er 1 broek niet meer te zijn in mijn maat. Bewust meerdere artikelen besteld vanwege verzendkosten... Jammer dat men je niet tegemoet komt in bv verzendkosten omdat de voorraad in de webshop blijkbaar niet op orde was...
Beste Frank, dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact met ons op! Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Ik vond het heel gemakkelijk om iets te bestellen, alleen toen ik een cadeaubon wilde verzilveren was er een probleem. Ik had eerder van OFM een bevestiging gekregen dat mijn cadeaubon was verzilverd. Maar bij het afrekenen zag ik het niet meer terug. Het kan zijn dat aan mij zelf gelegen heeft, om dat ik ergens even uit ben gegaan, om dat ik het gevoel had ergens niet verder te kunnen komen. Maar goed, ik heb uiteindelijk iets moois voor mij zelf kunnen vinden en dat vind ik belangrijker dan het verzilveren van een cadeaubon.
Beste Jaro, wat leuk dat je bij ons iets hebt besteld en een review achter laat. Het is jammer om te horen dat het verzilveren van een cadeaubon niet goed is gelukt. Wanneer je ergens vast loopt kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, [email protected]. Onze excuses voor het ongemak en we hopen je alsnog terug te kunnen zien op onze website of in een van onze fysieke winkels.
Ziek snelle levering is
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Esmee! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mooie jas Jammer overal in opruiming en bij OFM volle prijs betaald +4 95 verzendkosten op een jas van 249.- Dat vind ik niet zo'n service.
Beste D.A., Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van OFM.! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected]. Met vriendelijke groet, Team OFM.
Was een zeer mooie aanbieding en goed ,snel thuis
Bedankt voor de vijf sterren, Rene! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Makkelijk bestellen en dan ook nog snel geleverd krijgen.. zoals het hoort tegenwoordig.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Bart! Graag tot een volgende bestelling!
De Aaldor 13
4191PC Geldermalsen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!