Snelle verzending

Fijne duidelijke site snelle levering

Alles is goed gegaan

Snelle levering. Webshop bestellen ging snel. Verpakking kan beter. Bij regen us een kartonnen doos kwetsbaar. Kleding komt daardoor nat uit de doos. Misschien voortaan in plastic zak verpakken in doos.

Uistekende service

Prima keuze. Afhandeling van bestelling is uitstekend

kwaliteit is top!

Voor herhaling ga ik naar OFM online! Maar OFM beek is ook een super mooie zaak

Snelle levering, juiste artikelen! Helemaal goed!

Product klopt met omschrijving website

Product opgehaald in de winkel, daar werd netjes geadviseerd om het nog even te passen. Indien het product niet zou passen kon er in de winkel gekeken worden naar een oplossing.

Prima prijs kwaliteit

Top spullen

Alles perfect verlopen

Perfecte en snelle levering

Mijn bestelling werd correct en snel geleverd, ben 100% tevreden

Fijne kwaliteit kleding die lang mooi blijft. Pasvorm is wel per merk verschillend. Persoonlijke voorkeur voor Pierre Cardin en Campbell.

Duidelijke site en snel verzonden

Voor 15.00 uur besteld en de volgende dag in huis.

Hele fijne site

Hele fijne site, mooie merken en makkelijk zoeken en filteren. Topmerken voor scherpe prijs. 1 filter hoeft niet worden ingevoerd: het is namelijk alleen voor mannen. :-)

OFM doet wat het beloofd.

OFM doet wat het beloofd. 4 spijkerbroeken besteld, keurig bezorgd door DHL. Wel opmerkelijk dat er twee verpakt waren, en twee niet. De twee verpakte waren van Just Brands...?? Dat begrijp ik niet, maar blijkbaar wordt er ship-from-store geleverd door vestigingen in plaats van Only For Men? Maakt me ook niet uit, maar daardoor wordt het wel een beetje ondoorzichtig van wie je nu wat koopt...

aankoop jeans Van guard

zeer snelle levering en past perfect

Zeer positief

Overzichtelijke site. Makkelijk om te bestellen. Snelle verzending.

Vriendelijk en behulpzaam.

Ging iets mis tijdens bezorging van mijn bestelling, maar ben goed geholpen door het service team.

In deze drukke periode,netjes verzorgd en snel geleverd.

De bestelling online ging gemakkelijk,net als de bezorging.Een heel mooi kerstcadeau en ook op tijd ondanks de drukte! Dankjewel.

Super snelle levering

Smiddags bestelling geplaatst en volgende dag levering

Tevreden

Product prijs is goed

Top bedrijf

Ik heb deze keer alleen 2 loten gekocht voor mannen voor mannen. Een goed initiatief van OFM. Mijn ervaringen van de webshop met andere spullen is altijd goed, geen verrassingen maar doen wat ze aangeven. Fijn bedrijf met medewerkers die je als koning behandelen. Gr Leon

Mooi op tijd, prima producten

Goede kwaliteit jeans met prima pasvorm tegen een goede prijs.

De levering niet supersnel maar de service is uitstekend!

Een gedeelte van de online bestelling mocht in de winkel geretourneerd/ geruild worden en dat is heel fijn. Er wordt indien nodig ook retour gepind, je hoeft dus niet lang op je geld te wachten en dat vind ik een keurige service. Uiterst tevreden, ook over de mooie grote collectie en het vriendelijke personeel. Aanbevelen? Ja zeker!!

1 artikel wel juiste labelmaat maar viel te klein

Snel en prima klantenservice

Twee truien besteld zeer goede kwaliteit helemaal blij mee kleuren ook erg mooi. Nu kwam er maar een trui binnen maar binnen 5 minuten via de klantenservice robot gerustgesteld en belofte gekregen dat ik gewoon mijn nieuwe trui aan kon met de kerstdagen. En nog gelukt ook! Toppers

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!