Winkelen zoals het hoort. een feestje. Prima geholpen. Personeel zeer vriendelijk. Er was het iets niet in mijn maat aanwezig in de winkel, online besteld en in de winkel laten bezorgen. 2 werkdagen later kon ik het afhalen.

Mijn bestelling is perfect ontvangen

Geweldige ervaring

Alles prima

Goede kwaliteit, prijs en levertijd.

Erg snelle levering, De broeken die ik heb gekocht waren dezelfde als van de foto en ze waren netjes verpakt!

Leuke actie omgezet in fijne kleding

Een kortingsactie heeft me verleid om te kijken wat ofm te bieden heeft. Toevallig mijn lievelingsmerk pme legend waarvan ik een mooie jas en een gelijke broek als ik al had, heb gekocht. Paar dagen erna binnen, past perfect. Retourpapieren erbij voor eventueel, prima service. Een 5e ster ontbreekt vanwege de verzendkosten, bij een order van meer dan 200 euro eigenlijk not done.

Trage verzending, en verzend- en retourkosten.

Vrijdag besteld is... maandag verzonden, en met wat geluk woensdag in huis?! Bij de meeste webshops heb je de bestelling dan gewoon zaterdag of maandag in huis. Daar bovenop: je betaalt zowel verzend- als retourkosten. OFM leeft blijkbaar nog in 2001.

Mooie spullen, prettige afhandeling

OFM heeft een mooie collectie en het bestellen en afhandelen gaat uitstekend. Minpunt is de site met matige informatie over producten (bijv materiaal en oorsprong) en matige selectieopties.

Klantvriendelijk

Heb gebeld nadat ik een verkeerde bestelling online had doorgegeven. Heel snel een medewerker aan de lijn en zij heeft mijn fout ter plekke rechtgezet! Top, dat maak je niet vaak meer mee

Snelle levering en altijd mooie producten

Altijd goede ervaringen met Only For Men. Ze leveren snel en hebben mooie kwaliteitsproducten.

Een fijne beleving

Mooie duidelijke overzichtelijke, functionele website.

zendtijd

De levering was veel later als belooft

Netjes verpakt en mooie kwaliteit schoen.

Altijd Oke

Vond het jammer dat het Overhemd en Polo er niet meer waren na de bestelling. Bij bestelling waren deze er nog. De rest waren mijn maten er niet meer. Ander merk wil ik eerst passen, zitten een mooie bij. Sokken zelf een foutje gemaakt, 2 voor een, heb alleen 1 paar besteld Online. Misschien dit aanpassen, automatisch 2 paar. In de winkel, als mail verkeer zeer content. Zeer klant vriendelijk, wat fijn is om in de winkel te komen.

perfecte levering

Artikel en levering helemaal top.

Het was alleen een beetje lastig voor inwisselen cadeaubon. Contact gehad en alsnog via de mail een duidelijke uitleg.

Beetje teleurstellend

Naar aanleiding van een aanbieding via de mail naar Doesburg gereisd. Daar waren echter alleen pasvormen aanwezig en moest alsnog online bestellen met de daarbij behorende verzendkosten. Dit was vooraf niet in de mail gecommuniceerd. Dus extra kosten gemaakt door de reis naar Doesburg en verzendkosten voor de goederen. De goederen waren overigens wel naar tevredenheid

Geweldig!!

Leuke en goede keuze kleding,bestellen en aantal dagen later keurig thuis bezorgd, Top !!

De webshop werkt gebrekkig

Het lukt steeds niet om in te loggen, ook al heb ik dat maanden geleden al gemeld.

Foutieve levering

Pakket was bij de buren achter kliko neergelegd

Snel en accuraat. Veel voorraad

Goed assortiment, goede prijs en ruime voorraad

Top,goede communicatie en snel afgehandeld

Dit kan ik iedereen aanbevelen.

Duidelijk en makkelijk

Ik ga meestal naar de OFM winkel, was eerste keer dat ik OFM online besteld heb. Gewenste trui snel gevonden, en was snel in huis

Top webshop en snel verzonden

Fijne webshop! Mag wel wat meer duurzame merken :)

Uitstekende kwaliteit, snelle bezorging!

Uitstekende kwaliteit kleding, snelle levering in een drukke tijd (begin dec.).

24-11 bericht van verzending. 2-12 nog geen ontvangst bij oom doesburg

24-11 bericht van verzending 2-12 nog geen ontvangstbericht van ofm doesburg

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!