Mooie Site, goede prijzen, snelle levering

Ik heb inmiddels 5 broeken gekocht bij OFM en 2 terug gestuurd, omdat ik mij vergist had in de pasvorm en de broeken paste niet. De levering kwam snel, de retour procedure was ook heel gemakkelijk. Als je iets terug wilt sturen kost dit €3.95, dit vind ik heel redelijk maar je kan ook iets wat je online hebt gekocht terug brengen naar een winkel die het dichts bij je in de buurt is en dit kost dan niets. Ik wil wel een verbeterpunt aandragen: Mijn ervaring zag dat wanneer ik mijn maat invoerde in de filter en het merk dat ik zocht; dat ik in de resultaten artikelen zag die niet in mijn maat leverbaar waren, dat was behoorlijk frustrerend, omdat ik een hele mooie broek zag in de juiste kleur maar steeds mijn maat niet beschikbaar was, ik dacht steeds dat ik iets fout deed en probeerde de broek via allerlei andere wegen toch te vinden in mijn maat maar tevergeefs. Maar toch hebben jullie 5 sterren verdient.

Snelle service en keurig net verpakt

Mooie producten voor een nette prijs.

Heel goed en snelle levering

Is gewoon prima niets mis mee

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer goed. Veel keus niet duur en de levering is ook top.

Prachtige winkel op gebied van mode!

Ruim opgezet, veel keuzemogelijkheden, leuke aanbiedingen, vriendelijke en behulpzame medewerkers, koffie wordt aangeboden en ruilen/retour is geen enkel probleem (mits in nieuwstaat en bon), ruime parkeergarage en tot slot een gezellige ruimte voor een kop koffie o.i.d. Prima aanwinst voor Alkmaar!

tevreden

Geachte, Tevreden blijkbaar bestaat een tien niet ReneVandersteen

Vlotte service

Zeer vlugge goede levering makkelijk op te volgen

a

Ok, maar ga volgende keer weer naar de winkel

Helaas was ik niet in staat om naar de winkel te gaan en moest ik online kopen. Heb al meerdere broeken gekocht bij OFM Alkmaar en dacht daardoor dat zelfde merk en maat wel moest lukken. Helaas is dat niet zo en moet ik alsnog naar de winkel. Tevens was ik niet bekend op de website terwijl ik wel in systeem sta in de winkel. Ga een deze dagen de broek ruilen in de winkel (hopelijk kan dat) en voortaan koop ik weer in de winkel van OFM

Website is duidelijk en de levering snel

Wederom top!

Breed assortiment, goede prijzen, snelle levering... kortom, 100 punten!

Top! Snel geleverd

Zondag middag kleren besteld, maandag middag geleverd. Wat een top service! Goede overzichtelijke website. Een van mijn favoriete winkels, zowel online als fysiek!

Goede artikelen met een snelle levertijd

Goede prijs/ kwaliteit verhouding met een snelle levertijd. Artikelen zijn goed beschreven en gemakkelijk te bestellen

Fijne website snelle levering

De website is duidelijk, ik heb snel mijn product kunnen vinden toen ik naar iets specifieks zocht. Goede foto's van de producten. Bestellen ging makkelijk en ik had mijn product snel in huis.

Vanuit de luie stoel besteld en direct geleverd!

Vlotjes

De bestelling en levering is prima verlopen.

goede service en ruime keus

mijn bestellingen zijn altijd goed en snel uitgevoerd.

Snel geleverd. Uitstekende communicatie

Snelle levering, goede kwaliteit

Er wordt zeer snel geleverd. Kwaliteit is goed

Geweldig! Erg blij mee!

De trui die ik ontving past perfect en is prachtig van kleur! Erg tevreden mee!

l

Snelle en correcte levering

Heel blij mee, alles prima en snel geregeld.

zeer tevreden klant.

Prima bedrijf snelle service doen wat ze beloven daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen top bedankt

Goed verzorgd

Perfecte levering

Helaas op de website bij diverse artikelen de details niet ingewerkt zoals materiaal en omschrijving

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!