Prima en snelle levering

Pakketje laten bezorgen bij OFM in Doesburg. Naast correcte levering ook netjes geholpen. Top!

prima service

prima service

Duidelijk en overzichtelijk

Overzichtelijke site. Goede aanbiedingen Snelle levering Verwerkt retourzendingen zeer snel. Kortom primaire Is aan te bevelen

2 jassen besteld, voor niks naar de winkel, wel veel E-mails ontvangen

2 jassen besteld, eentje bleek beschadigd, kan gebeuren. Daarvoor zou ik een retourmail krijgen, waarop ik niet hoefde te reageren, deze mail niet gehad. Totaal 6 mails gehad: 1. bestelling geplaatst, 2. bestelling verzonden, 3: bestelling vertraagd, 4. review-verzoek, 5. je pakket ligt klaar, 6. review-verzoek (bij deze de review). Na mail nr. 5 dat de bestelling kon worden opgehaald, naar de winkel in Geldermalsen woensdag 15/11, maar helaas was de bestelling er toch nog niet, jammer. Nu afwachten en word ik gebeld door de vestiging zodra de bestelling er echt is.

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs

PME spijkerbroeken gekocht met een aantrekkelijke vaste klanten korting. Netjes en snel geleverd.

Goede kwaliteit producten en een snelle levering

Het is een hele fijne winkel en goede webshop hoge kwaliteit van de producten en ze worden snel geleverd. Ik heb hier al meerdere keren kleding besteld.

Fijne website

Fijne website met een fijne navigatie

Fijne en snelle service, as usual

Ik ben een trouwe klant.

Goede website, bestelproces eenvoudig. Erg goede aanbiedingen.

Leuke deals snelle levering

Leuke deals regelmatig en prima service. Snelle levering!

Mooie webshop

Het is een mooie webshop met veel keuze. Werkt prima.

Makkelijke webshop

Veel keus, snelle levering!

verkeerd artikel geleverd

besteld, bevestigd maar toch verkeerd geleverd.

Bestelling gaat goed, levering minder

Zoals bij veel webshops gaat bestellen goed maar laat de levering te wensen over. Dit komt met name omdat OFM ervoor kiest alles in 1 keer te leveren. Klant is dan de dupe helaas.

Mooie prijzen voor kwaliteit.

Levering duur te lang.

Bestelling plaatsen ging prima maar de levering duurt te lang. Normaal zou je binnen 1 a 2 dagen je bestelde zaken binnen moeten hebben. Bij OFM duurt het 3 tot 5 dagen.

Mooie, bnetaalbare kwaliteit en snel geleverd !

2 producten uit de " Outlet" gekocht voor een hele aantrekkelijke prijs en was zeer benieuwd of het mij zou bevallen " voor die prijs ". De verrassing was groot, mooie kwaliteit, prima pasvorm en snel in huis !

Snelle levering tegen een nette prijs!

Slechte verpakking

Eerder zaten de overhemden in een doos en met vloeipapier, vanwege duurzaamheid nu niet meer miss, maar een verkreukte zak die half open was en onbeschermde overhemden vind ik wel weer het andere uiterste! Advies verzin een andere verpakking! Positief over de overhemden zoals altijd!

Alleen maar positief

Woensdag bestelling geplaatst en volgende dag kon ik deze in de winkel in Waalwijk ophalen. Ik ben tevreden over zowel de vriendelijke medewerker alswel de bestelde producten. Chapeau OFM!

Snelle levering, degelijk verpakt

Goed product, bestel dit merk vaker bij OFM

Prima, ga zo door!!!!!

Zeer goed en snel geholpen

Binnen 3 dagen kon ik het bestelde afhalen in de winkel van OFM in Ede en daar ook zeer vriendelijk geholpen.

Website problemen

De website werkt niet, is traag en geeft foute info. Telkens als ik bestel ( en dat is best vaak) geeft de website aan dat er iets fout is gegaan. Bestelling komt echter wel aan. Ik vind dat storend en niet passen bij een fijne winkel als OFM.

Fijne winkel.

Gewoon fijne winkel, zowel fysiek als web. Leuk assortiment. Prima service

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!