prima website

De website heeft een groter productaanbod dan de winkel in Alkmaar. Bovendien wordt je op de website niet voortdurend lastiggevallen door winkelpersoneel die vraagt of je het wel kan vinden en of ze kunnen helpen.

Staat hier onder

Veel te laat geleverd in de winkel Reusel, kreeg geen mail, heb zelf gebeld toen bleek het pakje in de Bakery geleverd de zijn. Week later weer een bestelling gedaan weer problemen

een deel geannuleerd en nog geen levering na 8 dagen

Waarom het artikel ineens niet leverbaar is, geen idee. Na 8 wordt mijn pakket gesorteerd bij DHL. Ik kan dus nog geen mening geven over de artikelen die ik eventueel zou ontvangen.

Bezorging na 1 dag, perfect ingepakt, dus supertevreden

Alles is zoals het moet zijn!

Mooi op tijd geleverd!

Eerste keer online besteld en de levering was goed. Keurig op tijd!

Plezierig winkelen

Duidelijke site en snelle levering.

Gewoon goed

Ik ben erg tevreden over onze bestelling via de webshop

Snelle bezorging

Snel bezorgd en producten goed beschreven

Snelle bezorging

Mijn bestelling heb ik terug gebracht naar de winkel in Voorburg. Kreeg meteen Mijn geld terug. Goeie service.

Leuke artikelen, snel verzonden.

Prima eerste ervaring opgedaan bij deze shop. Leuke aanbiedingen. Snelle verzending. Goede communicatie. Zeer tevreden over deze aankoop en shop. Een aanrader.

Prima communicatie over het verloop van de bestelling.

Communicatie okay. Één overhemd van de bestelling was een voltreffer, de andere helemaal niet en die ging retour. Personeel in de winkel in Druten was top.

Mooie kleding

Snelle levering mooie kleding.. prima!

zeer goed

en zeer snel

Goed verpakt en snel geleverd.

Snel en volgens wat er afgesproken is.

Binnen 24uur mijn bestelling ontvangen

Online besteld toch niet naar mijn zin in de winkel terug gebracht en ander artikel gekocht super dat het zo kan

Heel tevreden met de snelle levering

Grandioze schoenen

Als het mogelijk was geweest had ik de schoenen liever op locatie gekocht bij een OFM winkel. Helaas kon dat niet meer al heb ik ze daar wel laten bezorgen. Wat een superieur goede schoenen zeg; Bugatti!!

Super Winkel

Zaterdag besteld, Maandag in huis.

Snelle levering !

Snel geleverd en prachtige Ralph Lauren muts!

Goed assortiment

Kleding op tijd,retour meteen op de rekening

Prima.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!