Uitgebreid aanbod, maar er zijn wel nog enkele kinderziektes in de website

Je hebt een ruime keuze in het aanbod en je kan handig zoeken op diverse zoekfilters. Echter had ik ook een aantal artikelen besteld met de actie "3 halen 1 betalen", echter bij het afrekenen diende ik alle artikelen die onder deze actie vielen gewoon te betalen en nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice werd mij aangegeven dat dit achter verrekend zou worden. Daarnaast was de levertijd langer dan vermeldt stond op de website. Ook artikelen plaatsen in het winkelmandje ging niet altijd goed en moest ik goed controleren of dit ook daadwerkelijk gebeurde. Overigens hebben ze mij goed geholpen bij de klantenservice, mede daardoor in het algemeen positief over OFM.

Werkt prima, kan sneller

In de winkel schoenen gepast, ze voelden oke maar model was beetje saai. Ander model zou zelfde pasvorm hebben maar alleen online te bestellen. Aldus: schoenen thuis gekregen, pech, toch niet de pasvorm die ik verwacht had. Meerdere alternatieven besteld zodat ik niet voor niks zou komen in de winkel. Dat duurde helaas wat lang, maar uiteindelijk in de winkel gepast en vriendelijk geholpen ook. Het systeem is dus prima, handig die koopavonden, alleen webshopbestellingen zouden wat sneller kunnen.

Snelle verzending, mooie aanbiedingen.

Prachtige Donkervoort polo voor mijn zoon gekocht met 70 procent korting. Echt blij mee. Online besteld en de volgende dag in huis.

Correct en vlot geleverd

Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen, goed bereikbaar na kantooruren. Had een vraag over de factuur en die is telefonisch keurig beantwoord.

Alles makkelijk besteld en een dag later bezorgd

Alles makkelijk besteld en een dag later bezorgd

Goed en snel geleverd

Goede artikelen en snel geleverd

Top zoals altijd

Alles prima en snel geregeld

Wederom zeer goed

Bestelproces was weer heel gemakkelijk. Duidelijk wat allemaal beschikbaar is. Door de drukte in het magazijn vanwege de sale iets langer op mijn shirts moeten wachten maar de uitleg van de klantenservice was uitstekend.

Makkelijk

Op een eenvoudige manier le inkopen doen en afhalen wanneer het me uitkomt

Maak duidelijker dat een bestelling geannuleerd is kan wel in winkel wagen wel bestaand maar dAn loopt alles vast Tijds pad zondag besteld levering ??? Week later nog onderweg naar de winkel dit vind ik niks voor jullie

Teleurstellend

Teleurstellend dat een deel van mijn bestelling wordt geannuleerd en dezelfde broek ineens voor 30 euro meer online toch wel beschikbaar is in mijn maat. Nu weer uitverkocht...beetje vreemd

Mooie spullen, goede kwaliteit, snel bezorgt

Dat zeg ik: Mooie spullen, goede kwaliteit, snel bezorgt

Duidelijk maar heel traag

De website is wel duidelijk en makkelijk te zoeken op maat, merk, stijl enz. Maar de dite is ongelooflijk traag.

Ruim voldoende

Geen 8, omdat het jammer is dat er niet meteen wordt aangegeven of een maat voorradig is; je moet eerst de maat aanklikken en dan wordt pas, ook nog indirect, aangegeven dat de desbetreffende maat niet voorradig is. Tip: als een bepaalde maat niet (meer) voorradig is, geeft het direct aan, zonder dat je moet doorklikken (kost tijd en tijd is kostbaar)

Amateuristisch

Een deel van mijn bestelling (overhemden) wordt na 5/6 dagen geannuleerd, terwijl jullie zeggen na 1/2 werkdagen verzenden. Andere overhemden besteld, nu ook al 6 dagen niets gehoord. Weet niet hoe het werkt bij jullie!

Zeer mooie trui gekocht ! Snelle levering

Super bedrijf

Gewoon helemaal goed

Esteld betaald en snel geleverd!

Beetje rommelig verlopen

Bestelling geplaatst op dinsdag, verzending beloofd binnen 2 dagen. Maandag erop nog niets gehoord, dus contact gezocht. Keurig excuses gekregen voor de vertraging, maar het belangrijkste vond ik dat het goed was doorgekomen. Weer even afwachten. Maandagmiddag ineens een email dat 2 artikelen geannuleerd werden. Niet meer leverbaar... zo ineens?? Nooit meegemaakt in een webshop met realtime voorraad. Maandagavond een verzendbevestiging van de rest, bezorging dinsdagavond. Geregeld, mooi,althans, dat dacht ik. Bestellingen werden volgens de eigen info op de bestelbevestiging nameljjk in één pakket verzonden. Maar wat schetste mijn verbazing, dhl kwam woensdag ook nog een laatste item brengen. Kortom, het was allemaal wat rommelig, maar misschien had dat ook wel met de sale te maken. Over de artikelen ben ik gelukkig zeer tevreden en ook de bereikbaarheid van de klantenservice is prima, dus jammer van d3 twee geannuleerde items, maar het is niet anders. Volgende keer hopelijk meer succes.

Goede kwaliteit tegen scherpe prijs

Wederom een pakket van 3 overhemden besteld voor de prijs van 1. Mooie prijs voor goede kwaliteit.

Helaas te groot

Binnen 1 dag bestelling ontvangen. Maar helaas.... broek was te groot. Wordt retour gestuurd.

jammer

Mooie producten en merken maar….Ik heb nu al met twee bestellingen ontzettend lang moeten wachten voor ik het in huis had. 1 á 2 werkdagen wordt afgesproken en daar houd ik dan ook rekening mee. Een bestelling pas na 1,5 week later ontvangen vind ik echt niet acceptabel. Vorige bestelling werd na een week wachten zelfs geannuleerd omdat het product er ineens niet meer was. Deze ervaringen zorgen ervoor dat ik geen producten meer ga bestellen via de Only for men webshop.

Duidelijke presentatie, makkelijk bestellen en leuke korting.

Duidelijke presentatie, makkelijk bestellen en leuke korting.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Regelmatig mooie aanbiedingen voor aantrekkelijke prijzen. Alles goed verzorgd.

hoeft niet beter

ruime keuze gemakkelijke bestelmethode snelle afhandeling, zowel bezorging als retournering !!

vriendelijk geholpen

ondanks dat ik de schoenen via internet gekocht had werd er in winkel toch nog gevraagd of ik ze eest nog wilde passen .

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!