vriendelijk geholpen

ondanks dat ik de schoenen via internet gekocht had werd er in winkel toch nog gevraagd of ik ze eest nog wilde passen .

Nog niet best

eerste bestelling, maar krijg totaal iets anders geleverd. Dus gemak wordt energie. Moet het terugsturen en dan pas volgt de bestelling juist als het meezit en had de bestelling eerder nodig dat verhaal gaat niet op.

Super snelle levering.

Gewoon goed

Mooie aanbiedingen, duidelijke site

Ik ben uiterst tevreden

goede prijs/kwaliteit verhouding met daarnaast vriendelijk en behulpzaam personeel

Bestelde product voldoet aan alle verwachtingen

Snelle levering en product voldoet aan alle verwachtingen

goed geregeld

bestellen gaat soepel, leveringstermijn dag of vier, maar DHL zet het gewoon bij de voordeur en niet zoals gevraagd onder veranda in de tuin. Is vrij toegankelijk, is wel iets verder lopen :-(

Minder service dan voorheen

Nu een keer mindere ervaring. Contact gehad met de servicedesk( zeer goed trouwens) en daarna wordt er toch geleverd. Ik had 3 items besteld en doordat er 1 artikel niet op voorraad/leverbaar was, stuurde ze de andere 2 artikelen niet eerder. Had dan even contact opgenomen om dit door te praten, beslissing nemen en klaar.

Snel en simpel, en klant vriendelijk

Makkelijk en snel, en heel belangrijk: klant vriendelijk.

Slechte winkel en online ervaring

Helaas heb ik niet al te beste ervaringen met OFM. In de winkel (Doesburg) een mooi overhemd gezien en die moest vanuit een andere vestiging komen. Hier heb ik vaak achteraan moeten bellen en erg lang op moeten wachten. Bij een online bestelling, 2 broeken, is er een geannuleerd. Tijdens bestelling waren er nog een aantal beschikbaar. Dit werd de volgende teleurstelling.

erg goed en duidelijk

ga zo door

Overzichtelijk goed geprijsd en heel veel keus

Ik was op zoek naar leuke en goede kwaliteit shirtje’s. Kwam op OFM terecht via Facebook. Nou ben ik niet zo snel geneigd om hier door te klikken maar vooruit. Nou de keuze is reuze hè dat heb ik vaker ergens gehoord maar dat geld hier bij OFM zeker. Het enige wat iets minder was was het wachten. Maar ook dit was wel duidelijk aangegeven maar toch wachten is iets wat wij mensen heel vervelend ervaren. Maar in totaliteit ga ik hier zeker vaker mijn aankopen doen.

Bestelde artikel is nog niet gearriveerd

Hoe kan ik een review schrijven als het artikel nog niet klaarligt bij de vestiging van mijn keuze?

Zeer vriendelijke medewerkster vd klantenservice

Ik had en paar vragen en ik werd deskundig snel en heel vriendelijk te woord gestaan

Jammer

Geachte mevrouw/heer, Het duurde te lang ik werd niet op de hoogte gehouden 3 keer gebeld ieder keer een ander verhaal. Ging op vakantie, wat ik besteld gehad kon niet mee wel jammer zo. Klant gericht een 0. Met vriendelijke groet, Stephen Mungra.

On line bestelling duurt te lang

Op 4 september on line besteld. Afhalen in de winkel. Tot op heden 11 september nog niets ontvangen.

Toch maar eens goed kijken

Tja, meerdere keren per dag en dat wekenlang leuke aanbiedingen voorgeschoteld krijgen, dan wordt het toch wel heel verleidelijk om eens goed te kijken. En dan ga je toch maar eens wat bestellen. En de dag daarna kun je je leuke nieuwe spullen aandoen. Dat gaan we dus vaker doen.

Mooie kleding en goede klantenservice

Prima webwinkel met mooie herenkleding. Goede en snelle klantenservice die doet wat ze beloven.

Een aanrader! maakt waar wat ze stellen.

Verzending in goede orde ontvangen. Verzending binnen eigen gestelde tijd geleverd. Procucten keurig verpakt en goede kwaliteit. Erg tevredenen.

Nvt

Nvt

Correcte service

Snelle en nette service Indien product niet aanwezig is, wordt er duidelijk gecommuniceerd

Te late verzending

Door mij werd gebeld met de klantenservice voor de aankoop via de webshop. Op aangeven besteld voor 15.00 uur verzending dezelfde dag werd door mij een Rehab riem gekocht op 4 september 2023. Na drie keer bellen dat er geen verzending had plaatsgevonden werd de riem op zaterdag 9 september 2023 opgehaald in een DHL servicepunt. Dit een dag na de gelegenheid waarbij ik de riem wilde dragen.

Snel en goed

Een makkelijke website. Ik heb 2 keer voor informatie gebeld en beide keren werd er snel opgenomen en werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen

Mooi vest, goede prijs snelle levering

Bestelling geplaatst voor 15:00 uur en de volgende dag zeer snel al geleverd.

Laatste bestelling bij OFM

Eerst €4,95 verzendkosten betalen en bij retourneren ook nog eens retourkosten betalen. Geldklopperij!

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!