Snelle afhandeling

Prima communicatie en correcte afhandeling.

geweldig

ik zocht een paar schoenen van Floris van Bommel tegen een redelijke prijs zo kwam ik bij OFM terecht via internet vaak als ik wat bestel via internet mankeert er wat aan maar bij deze zaak niet ik heb voordat ik ze bestelde gebeld met een medewerker hele vriendelijke dame de schoenen waren heel netjes volgens haar en inderdaad ze waren perfect bij deze wou ik deze dame die ik aan de lijn had nog vriendelijke bedanken

Perfecte manier van oppakken vraag en correcte oplossing.

Goede service en correcte oplossing van mijn vraag.

Snelle levering en spontane afhandeling in winkel Doesburg

Snelle levering ook bij bestelling in het weekeind.

Snelle levering na bestelling in het weekeind. Het vest zit als gegoten.

Snel en goed

Snel en goed

Prima alles, goede korting op merkartikel

Snelle levering, prima prijs voor een prachtige pm winterjas.

Goed assortiment en keurige orderafhandelng

Goede order afhandeling nog, jammer dat je weinig inzicht hebt in de status

prettig winkelen, leuke acties

Alles is makkelijk op de site te bestellen met alle relevante informatie. Kosten en mogelijkheden zijn goed in beeld. Pakket is makkelijk te volgen en wordt snel verstuurd.

Snel, duidelijk en helder. Super geregeld

Snel, duidelijk en helder. Super geregeld

de keuze is reuze ook makkelijk is het om je maat vast te stellen klopt exact

zeer tevreden met mijn aankoop uit de webshop bij OfM

Prima jeans!

Weer goede levering van mooie Pierre Cardin jeans.

Goede website, snelle levering, erg tevreden

Goede website, snelle levering, erg tevreden

Heel fijn dat je het bestelde kan laten bezorgen in de winkel. Wel jammer dat de 3e broek die ik besteld had en betaald toch niet leverbaar was.

Goede webshop, als je precies weet wat je zoekt

Ik zocht een Pierre Cardin zomerbroek, en ik wist dat ik moest zoeken op Lyon Tapered. De zoekresultaten kon ik echter niet filteren, bijvoorbeeld op "zomerbroek". Ik heb toen maar een hok gedaan en dat bleek gelukkig goed uit te pakken. Vlotte levering via DHL en adequate terugkoppeling, zij het dat de email na betaling vrij lang op zich liet wachten.

Bestelproces is prima verlopen, mooi product.

Het enige kritische punt is de wat lange levertijd. In mijn geval op zaterdag besteld en donderdag avond in huis. Voor de rest prima product. Gemakkelijke betalingscondities.

overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Snel

fijne webshop, snel schakelen tussen verschillende items

Prima geregeld

Kwaliteit als verwacht en goede communicatie met OFM

Gewoon goed

Bestellen, (prijs/kwaliteit is prima) bericht van levering, levering naar afhaalpunt in OFM store en dat alles binnen 3 dagen. Prima voor elkaar OFM........

Bij BOL.COMgoedkoper

Actie polo t-shirt is bij BOL.com en wordt geleverd door OFM.

Snelle reactie op mijn vraag

Er werd dezelfde avond nog een reactie gegeven op mijn vraag. Dit was voor mij een reden om wat bij te bestellen.

Snelle levering, goeie kwaliteit

Ik had een trui met een te kleine maat, medewerkster in de vestiging Ede hielp me erg netjes en zorgde dat ik de volgende dag een grotere maat thuis kreeg opgestuurd! Top service!

Prima !

Mooi produkt. Snel verzonden. Goed geholpen in de winkel.

Super snelle bezorging!

‘Vandaag besteld, morgen in huis’ is zo’n zinnetje dat je vaak hoort. Eerst zien, dan geloven.. Zondag besteld, en maandag was ie er, m’n nieuwe zwembroek. Super bedankt voor de goede en snelle service!

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!