Was goed maar wordt slechter

Als je wat wil bestellen met je account dan blijft het systeem hangen en kom j e niet verder om de bestelling af te maken. Ik heb dit al diverse keren op verschillende tijdstippen gehad. Als het eindelijk gelukt is om iets te bestellen is het lang onderweg naar het filiaal waar je het zou kunnen ophalen. Aanbevelingen. Goede winkel maar webshop is niet meer zo goed.

Snelle en correcte levering

De bestelde artikelen werden snel en correct bezorgd.

Kan beter....

Wat mij stoort is dat ik de beoordeling eerder binnen heb dan mijn bestelde artikelen... dan kan ik namelijk geen goed beeld geven over de gehele service. Ik word goed op de hoogte gehouden via mail, ook dat afleveren in een OFM winkel langer duurt dan thuislevering, stuur dan alsjeblieft nog geen beoordeling, dat is niet slim. Daar lijdt het gegeven cijfer onder. Misschien de beoordeling koppelen aan het moment dat de klant zijn artikelen heeft ontvangen en/of afgehaald heeft, om dit in het vervolg te voorkomen.

Goede, snelle levering volgens afspraak.

Snel, makkelijk

Kwaliteit mannen kleding

Leuke uitverkoop korting en weer wat kunnen scoren en keurig verpakt. Blij mee!

Heerlijk winkelen

Keurig verpakt, op tijd geleverd en mooie kleding voor een goede prijs.

Kleding precies hoe ik 't verwacht had

De shop is heel goed, maar DHL maakt er een zooitje van!

De shop is gewoon goed. Maar DHL laat het keer op keer afweten. Het product zou er nu namelijk al moeten zijn maar is nogsteeds onderweg. Niets 2 dagen, eerder 5 tot 7 dagen.

Product is top

Product is top, levering duurde wel lang (6 dagen)

Voordelig geprijsd

Kwalitatief goede merken, juiste levering op duurzame wijze. Dit alles voor een eerlijke prijs.

Alles klopt

Alles klopt Proces van uitzoeken, bestellen, betalen, communicatie, verpakking en bezorgen is prima

Snel, eenvoudig, product conform foto

Ik had snel mijn bestelde trui in huis.

ben tevreden .

de bestelling snel en keurig geregeld .

heel slecht

Hele slechte ervaring met OFM. Op zondag een bestelling geplaatst, uiteindelijk pas op vrijdag door OFM aangeleverd bij de vervoerder. Op maandag door mij ontvangen, helaas te laat waardoor ik elders 1 van de 4 producten heb gekocht. Dit artikel op eigen kosten terug gestuurd naar OFM, waar ze nog 3.95 retour kosten voor rekenen. Klantenservice om een oplossing gevraagd, maar verder dan een excuses kom ik niet. Heel slecht!

Vriendelijk personeel, mooie producten

Weinig op aan te merken. OFM heeft mooie sales. Ik kreeg geen DHL code gemaild maar toen ik een mailtje stuurde naar het bedrijf kreeg ik zeer snel antwoord met de track & trace code. Goed bezig.

mooi product

mooie polo en snelle levering

Super Service

Zeer goede service. Snelle levering. Vriendelijk en perfect persoonlijk geholpen in de winkel. Broek ook prima voor ene mooie prijs.

Na bestelling snel geleverd. Prima service.

Duidelijke webshop en kwaliteit merken.

Duidelijkheid bij bestellen. Netjes op rijd geleverd.

Uitstekende prijs en kwaliteit en super snelle levering

Vega sneakers razendsnel in huis, duidelijke communicatie en nergens goedkoper. Helemaal prima

De eerste keer wat besteld, zeer tevreden.

Eerste ervaring naar volle tevredenheid.

Tevreden

Over de hele lijn super tevreden Bestelling, betaling ,levering!

Omdat ik vrij veel kleding en schoenen via diverse websites koop, blijkt nu dat OFM werkelijk perfect weet hoe de afnemer snel te bedienen en DIRECT duidelijk te maken dat ook hun retour mogelijkheden PERFECT geregeld is. Geen enkele andere WEB leverancier, zelfs bol.com heeft dit zo goed geregeld Een grote pluim voor OFM GET. Dolf Noppen

Een prachtig overhemd kunnen scoren. Veel aanbod van top merken Echt een aanrader.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!