Snel en makkelijk op te halen

Erg vriendelijk personeel in de winkel waar ik mijn kleren ophaalde, gelijk even mogen passen zodat ik niet meer terug hoefde om spullen eventueel te ruilen. De mails en de site waren erg up to date qua status van het pakket.

Super snelle afhandeling

besteld, snel geleverd. Ik ben super tevreden

altijd prima

Goede prijs kwaliteit zeer tevreden en snelle levering

Slordig verpakt. Netjes opgelost.

Schoenen in oude, half kapotte doos geleverd. En verkeerde riem geleverd. Zelf naar winkel gegaan om direct op te lossen. Ben goed geholpen.

Snelle en prima communicatie voor database probleem

Wilde afrekenen met een kortingscode van 'KADO BON' die niet werkte. Gebeld en mail mogen sturen met schermafbeeldingen naar Demi. Prima geholpen maar het afrekenen heeft wel een uur in beslag genomen...

Artikel was beschadigd

Op het dure t shirt liep een hele streep op de achterkant. Zo jammer dat daar niet naar gekeken wordt voor verzending

Mooie producten en snelle verzending

Heel tevreden over de kwaliteit van de producten, én de snelle levering! Heb al meerdere malen besteld, goede ervaring, ook bij retourneren. Alleen jammer dat je 2x verzendkosten moet betalen als je bestelt en als je iets retourneert. Dat maakt het meteen een stukje duurder.

Verbetering webshop nodig

De levertijd van OFM's webshop naar de winkel was extreem lang en teleurstellend. Na een volle week wachten, kreeg ik eindelijk een melding dat mijn bestelling was verzonden. Maar, binnen twee dagen ontving ik een nieuwe e-mail waarin stond dat het artikel niet geleverd kon worden vanwege kwaliteitsproblemen. Het voelt als een verspilling van mijn tijd om voor niets te wachten. Dit was een zeer onplezierige ervaring en ik ben niet van plan in de toekomst nog aankopen bij OFM te doen. Hun gebrek aan efficiëntie en communicatie is onacceptabel.

Mooi assortiment, goede acties.

Jammer dat ik niet kan bestellen met mijn IPhone. Nadat ik mijn winkelmandje heb gevuld kom ik niet op de pagina om af te rekenen. Moet dan alles opnieuw uitzoeken op mijn IPad. Vreemd dat dat wel lukt.

Kan niet beter top!!

Alles perfect, snelle levering,top materiaal, alles uitstekend.

Snel probleemloos bestellen

Makkelijk bestellen Snelle levering Dus gewoon super!!

Perfect, binnen 18 uur geleverd

Ruime keuze op een fijne website, producten van goede kwaliteit en snelle levering

Verrassend

Vooral de service van de medewerkster in winkel Makado Beek waar ik polo paste en ophaalde. Wat een klantvriendelijk mens. Top.

Slecht

HELEMAAL NIET TEVREDEN 24 juli 2023 artikel 085974-001-33/32 bestelden met IDEAL betaald. Wilde graag laten afleveren bij OFM Weert. Weert staat echter niet op de website van OFM OFM gebeld. Aan vriendelijke mevrouw/juffrouw dit voorgelegd. Als ik het bestelnummer 000115845 doorgeef dan kan zij dat regelen. Meteen telefonisch gedaan. 26 juli 2023 7.37 uur ontvangst mail met mededeling je bestelling is onderweg. Bezorgmethode ophalen in OFM. Winkel 26 juli 2023 10.41 uur item kan worden opgehaald in winkel 27 juli 2023 12.48 naar OFM Weert ITEM IS NIET TE VINDEN. 27 juli 2023 13.44 winkel belt dat het item is afgeleverd in Veldhoven. Zullen z.s.m. item naar huisadres sturen. Verder taal nog teken. Zelfs geen bevestiging dat het item verzoncden is.

Mooi aanbod aan kleding

Ruime keuze aan designer kleding. Aankoop en verzendproces heb ik als prettig ervaren.

Alles is perfect gegaan.

Alles OK

Kleur verwarring

Helaas, reeds de tweede keer dat ik bij jullie een trui bestel en deze helaas moet retourneren. Op de site word de Paul & Shark trui afgebeeld in de kleur hemelsblauw maar deze blijkt in werkelijkheid grijs te zijn, onmiskenbaar echt een totaal andere kleur en deze ervaring had ik reeds eerder. Dringend verzoek om op de site de juiste trui te laten zien, scheelt in de kosten voor levering en retour plus ergernis

Ik ben zeķer geen liefhebber van aankopen via internet maar bij FOM durf ik 't nog wel eens

Zeer tevreden;

Heb hier al meermaals kleding gekocht, goede service. Snelle levering naar Belgie. Retour zenden gaat ook vlotjes en altijd mooi en snel terugbetaald. Soms leuke koopjes te doen. Ga hier nog kopen in de toekomst.

Prima webshop

Prima webshop, snelle bevestiging. Maar wat gaat de bezorging bij anderen snel vergeleken met OFM! Kom op OFM dat kan beter.

Goede snelle service

Bij navragen service desk over bestelling.keurige en snelle afhandeling

Super service en hulp in de winkel

Alles goed geregeld

Simpel en goede website Mooie kleding en voor goede prijs

Prettige ervaring

Gedaan waar ik om gevraagd heb.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!