Een snelle levering, netjes ingepakt, mooie kleding, ben er blij mee.

Incomplete levering, niet watik besteld heb

Gebeld met OFM ivm PME spijkerbroek waarvan het type niet op de website vermeld stond. Dit zou de PME Nighthawk moeten zijn volgens de vriendelijke dame die mij te woord stond. Deze is een regular fit, dus leek ok. Deze samen met een PME Skymaster spijkerbroek besteld. Ik onrvang een bestel en verzend bevestiging....en daarna de melding dat de Skymaster niet leverbaar is..??? Ontvang de zending....en de Nighthawk blijkt een Maverik...Slim Fit... Ok...hij past redelijk...en als ik een paar kilo kwijt raak mss zelf goed. Daarom niet geretourneerd. Al met al lijkt het een zooitje te zijn bij OFM en voor mij daarom voorlopig de laatste keer.

Wat een heerlijke Shop voor mij

Op 18 juni 2023 mooie nieuwe broeken gekocht bij OFM. Geweldige hulp bij het kiezen van soort en maat. Dames mag ik jullie allemaal bedanken. Ik kan weer vooruit en ander zien jullie me weer terug. Helaas kreeg ik de foto van de heerlijke koffie er niet toegevoegd.

geweldig

super winkel

Doen wat ze beloven.

Actuele voorraad op de site. Besteld en 2 dagen later in huis, top !

redelijk, vreemde ervaring

De bestelling via telefoon ging niet. Kreeg rare meldingen met andere bedragen. Toen bestelling afgebroken ondanks de beperkte voorraad. Volgende dag via de computer besteld. Dat verliep ook niet lekker, maar is wel gelukt. Daarna geen klachten meer

Mooi shirt online gekocht, voor een mooie prijs! En de volgende dag al netjes in huis.

Waar blijven mijn spullen

Heel bijzonder! Mijn spullen zijn nog steeds niet geleverd en jullie vragen hoe ik het vond. Bar slecht!

Prima geregeld en vooral snel

Producten zijn prima kwaliteit voor een goede prijs. Het bestelproces was uit het boekje: bestellen en de volgende dag in huis.

Levering zeer snel en goede prijs kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Veel keus en een hele snelle levering

prima keuzemogelijkheden

Helder bestelproces en keurig geholpen bij t afhalen in de winkel

Helemaal zoals het moet!

Overzichtelijke webshop waar ik al jaren regelmatig bestel. Veel keuze en goede kwaliteit. Ik vind het ook een meerwaarde dat OFM niet alleen een webshop maar ook fysieke winkels heeft. Dit zie je denk ik goed terug in de wijze waarop de producten worden aangeboden en ik als klant wordt geïnspireerd. Mooie producten, goede service mocht het nodig zijn. Ga zo door!

puik

zeer goede diensten ,en vinnige levering.

Artikelinfo kan een stuk beter

Het bestelproces gaat soepel. Fijn dat je het gratis af kunt halen in de winkel (kun je nog wat anders kopen, haha). Ik vind de artikelinformatie vaak te beperkt. Hier kan OFM nog een hoop in verbeteren

Lange levertijd

Broeke vorige week donderdag besteld en vandaag pas in de winkel op kunnen halen. Niet heel erg, maar eigenlijk niet meer van deze tijd.

Fijne ervaring

De website is overzichtelijk met mooie aanbiedingen. De communicatie over de levering zeer goed en de levering kwam snel.

Ik heb een totaal ander model en andere kleur ontvangen

Ik had een bepaalde jeans besteld in een licht blauwe kleur. Ik heb een grijze kraanschip ontvangen, in een totaal ander model. Als ik verder naar beneden kijk, ik vul mijn IP adres niet vrijwillig, jullie nemen dat. Ik ben het daar niet mee eens, maar om dit bericht te kunnen versturen geef ik daar wel akkoord

Dé plek voor al je kleding

Al een lange tijd klant vanwege: Ruim aanbod merken Ruim aanbod van maten van klein tot groot Prima klantenservice die met je meedenken Snelle levering en prima retourbeleid Achteraf betalen En Je automatisch punten spaart voor meer privileges en een cadeaubon.

Achterhaalde formule

Goed aanbod van kwaliteitskleding. Voor mij persoonlijk zeer achterhaalde formule van verzend- en retourkosten. Voor mij daarom geen volgende keer.

Het is de eerste keer dat ik op deze manier bestel bij OFM, viel niet mee

Het kostte veel moeite om de bestelling te plaatsen. De site was voor mij lastig. daarna raakte de bestelling kwijt en duurde het erg lang alvorens ik de bestelling op kon halen.

Super shop

Heb al vele bestellingen gedaan gaat altijd top. Laatste keer was een broek niet op voorraad terwijl het er 2 voor 129 waren. Klantenservice gebeld bedrag werd meteen verrekend en er is goed meegedacht. Vriendelijke mensen. Top ga zo door!

Top voor elkaar, jammer van de verzendkosten

Goede spullen Redelijk snelle levering Helaas wel verzendkosten ook bij hoge bedragen

bestelling vlot, levering traag en geen communicatie

Ik had keurig alles besteld via de website was redelijk vlot ging. Kunnen nog wel een paar UI changes gemaakt worden om het sneller en gemakkelijker te maken. Daarna kreeg ik bevestiging dat alles 1-2 werkdagen na bestelling zou worden afgeleverd. Dit duurde echter ruim 7 werkdagen zonder enige opvolging. Dit kan en MOET beter. Omdat ik zelf ging mailen kwam ik erachter dat er nog iets in de back order stond, maar dit zou je ook naar de klant kunnen en moeten communiceren. Dan voorkom je veel ergenis. Kortom: ruimte voor verbetering!

OFM webshop makkelijk, duidelijk en snel

In combinatie met de OFM winkels is het kopen via de OFM webshop makkelijk en snel vooral omdat er bijna geen winkels in Noord-Nederland is van OFM and Lelystad helaas destijds gesloten is.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!