Goede service, prompte levering

Eenvoudige manier van kiezen en bestellen.

De app en bestellen werkt niet geheel, bij een selectie van broeken.

De ervaring met de App is niet altijd goed, iedere keer kom ik bij een andere item en of klop het geldbedrag niet, vooral bij de filterfunctie werkt deze niet optimaal. Al een paar keer gehad dat de keuze van broeken niet uitgevoerd kon worden en of niet in het bestel overzicht stond. Dan maar naar de winkel en daar passen en kopen, dat is super.

Helemaal prima

Besteld en snel geleverd

Misser

Ik ben een vaste klant bij OFM. Online T shirt Boss besteld. Bij afhalen in Doesburg bleek in mijn pakket een jas te zitten. Pickfout. Kan gebeuren. T shirt zou naar mijn prive adres worden verzonden. Nog steeds niets ontvangen. Wanneer ontvang ik mijn bestelling. Marcel Heitkamp Daltuin 24 7041 CH ‘s-Heerenberg 06 27570342

Enrhousiast

Een duidelijke makkelijk overzicht van alle artikelen met diverse filters, om je keuze nog efficiënter te maken.....om vervolgens de bestelling goed en snel af te ronden!

Erge snelle afwikkeling. Prima

Enige kleine aanbeveling. Iets meer communicatie mbt de betaling. Vooral na het overmaken van het geld, zou het mooi zijn om een confirmatie te krijgen voor het ontvangen van het geld van OFM zijde naar de klant toe.

Wordt netjes op de hoogte gehouden van de status

TOP

Geweldig eindelijk een mannen winkel gevonden .

Veel te lang moeten wachten

Bestellen en betalen ging prima. De levertijd zou 1 of 2 dagen bedragen. Omdat ik na een week nog niets had ontvangen heb ik OFM gebeld. Daarna duurde het nog 2 dagen totdat mijn bestelling werd afgeleverd. Zo hoort het dus niet te gaan!

Uitstekend geregeld vanuit winkel in Beek

Zie boven

Voorraadstatus niet actueel

Bestelling geplaatst omwille van twee overhemden. Daarbij drie stropdassen besteld. Na enkele dagen krijg ik bericht dat één overhemd niet leverbaar is, vervolgens volgt het bericht dat het andere overhemd ook niet leverbaar is. Maar de stropdassen zijn onderweg hoor! Jammer dat de webshop niet met alternatieven komt of contact opneemt om te vragen of zij de bestelling moeten aanpassen/annuleren alvorens te verzenden. Uiteindelijk bestelling geretourneerd, tweemaal verzendkosten betaald en geen overhemd verder.

Goede ervaring

Bestelling correct verwerkt : duidelijk aangegeven dat levering via de winkel enkele dagen langer duurt dan via pakketbezorging, daarna bericht dat bestelling gearriveerd is in de winkel. Bij ophalen vragen alle verkopers/-sters of ze je kunnen helpen. Eerst passen in de winkel geen probleem. Artikel in draagtas en klaar. Prima ervaring

Gewoon top : )

Goede kleding, mooie prijs... goeie communicatie, top levering..

Snelle keurige verzorging

Mooie aanbiedingen, goeie kwaliteit en vlotte levering! N aanrader voor iedere man die niet van winkelen houdt!

Kwaliteit en gemak

Gewoon kwaliteit merken bestellen en snel bezorgd.

Prima bedrijf met snelle service,

Originele kleding die goed zit

Ik koop weleens wat bij andere websites, maar dan zit het net even anders dan wat eerder gekocht heb van een bepaald merk. Bij OFM is het altijd goed

Prima product.

Snel geleverd en mooi shirt. zeer tevreden.

Top winkel

Altijd goede ervaring zowel in de winkel als online. Zeker nu er een nieuwe website is. Zeker een aanrader om eens een winkel binnen te stappen.

Klant vriendelijkheid.

Kreeg goed advies.

bezorging duurt teveel dagen

vandaag bestellen zou morgen bezorgen kunnen / moeten zijn

Breed assortiment, genoeg om te kiezen.

Alle maten en soorten, kwaliteit is prima.

Fijne webshop, snelle correcte levering

Fijne webshop, snelle correcte levering

Goed en handig

Handig bestellen en vlotte verzending. Min puntje is dat ik bij de omschrijving mis of de kleding groot of kleiner uit valt. Zou ook handig om te vermelden lengte model en kledingmaat dit hij aan heeft.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!