Zwaar teleurgesteld

Pakket niet ontvangen. Na hun contact met dhl hebben ze laten weten het pakket in de lobby hebben gelegd. Ik heb nogmaals aangegeven dat ik hier geen toestemming voor gegeven heb. Hierna nooit meer wat gehoord

Goede website. Makkelijk te vinden en erop te surfen.

In één keer goed!

Duidelijk opgezette website met kwalitatief goede kleding.

Slechte informatie voorziening

Gegevens op de site komen niet overeen met de werkelijkheid. Ik had zomerjassen besteld, maar bleken jassen voor herfst of lente. Per saldo bijna € 9,- kwijt

Zeer fijn!

Kleding laten afleveren in de winkel, daar gepast en een item achtergelaten. Dit item werd direct verrekend met een item wat ik in de winkel vond. Super handig.

Fijn en snel !

Fijne snelle website ! en mooi aanbod en merken !

Mooie kleding prima prijs.

Fijne webshop, veel keus en regelmatig aanbiedingen.

Prima, maar...

Alle artikelen goed ontvangen. Ben heel tevreden. Wel 4 sterren omdat, de kleding 5 dagen na bestelling werd bezorgd. Op de website staat 'voor 1500 uur besteld, de volgende dag in huis'. Dat klopt niet helemaal. Dit zou ik aanpassen, aangezien er vervolgens wordt aangegeven dat de bestelling binnen 1 a 2 dagen door jullie wordt verwerkt. Vervolgens moet DHL het nog verwerken... Klantenservice na 4 dagen gemaild of het wel goed ging. Die reageerde snel en goed!

Goed .. ook de levering

Artikel betrof een Donkervoort bodywarmer afgeprijsd van € 119,95 voor € 50,00. Dit vond ik een mooie prijs kwaliteit verhouding. Mooie pasvorm maat L. 1.73m lichaamslengte

Duidelijke site met een zeer ruim aanbod

Het was gemakkelijk om de gewenste items te vinden. Verder is de website duidelijk en helder van structuur. Het geeft een goed overzicht van het uitgebreide assortiment. De wijze van bestellen was ook gemakkelijk. De producten zijn snel ontvangen, zien er goed uit en passen prima.

Klacht keurig opgepakt door OFM!

Nadat ik mijn ongenoegen had geuit, is dit keurig netjes opgepakt door OFM. Ook DHL bleek niet geheel foutloos te hebben geacteerd in deze casus.

Vlotte verzending

Het pakket was snel binnen er zat helaas een overhemd in ipv schoenen, contact opgenomen en snel antwoord, helaas zijn mijn schoenen nog niet gevonden, maar ja hier kan Only for men niks aan doen dit ligt bij de post, nog even geduld dus!

Leuk om kennis te maken met Only for Men

Ik had een een cadeaukaart gekregen van Pimms en kwam bij Only for Men terecht. Ik kreeg weer een heel nieuw kaartnummer en pincode en dat was even verwarrend. Maar een super mooie polo gekocht en snel geleverd

Prima service op zich

Prima bedrijf. Het enige nadeel vind ik dat je altijd verzendkosten moet betalen, ook met flinke bedragen aan bestelling. Dat vind ik dus niet klantvriendelijk.

Heel leuke,attente klantenservice met goed advies en begeleiding

Bestelling plaatsen lukte niet, maar geduldige vriendelijke dame loodste mij er doorheen inclusief goed advies. Daarna kwam de correcte bestelling de volgende dag volgens de t&t. Alles top.

Zeer snelle reactie na mijn vraag over de levering!

Duurde wel iets langer dan 1 of 2 dagen maar verder top in orde!

Verzending en status niet transparant

Maandag besteld voor een bruiloft op vrijdag, niet tijdig geleverd, bar weinig communicatie/inzicht helaas. Dit is echt wel een werkpunt.

Super Denham jeans.

Twee mooie goed zittende Denham Jeans besteld. Erg blij mee.

Keurig netjes

Ik moest iets langer wachten dan de beloofde 2 dagen maar dat mag de pret niet drukken.

Verzendingsverpakking

Kleding werd in een papieren zak verzonden. Bij de in ontvangstneming was deze zak gescheurd. Kleding - gelukkig!- niet beschadigd. Of erger...zoekgeraakt.

Snel en correct goed aangeleverd.

Fijne webshop voor herenkleding

Goede merken en mooie kleding voor de moderne man. Vaak leuke aanbiedingen waardoor het ook nog betaalbaar blijft. Aanrader.

Goede kwaliteit

Snelle levering, prima verpakt

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!