Goede webshop

goede webshop met veel mooie aanbiedingen.

Mooie kleding super zaak

Mooie zaak vriendelijk personeel en vooral mooie kleding.

Zeer snelle levering

Weergave beschikbaarheid niet correct

Aantal producten op voorraad echt als ik deze in mijn winkelmand deed was het ineenns niet meer voorradig. Tevens een polo besteld die uiteindelijk niet meer geleverd werd doordat deze ook niet op voorraad was

Matig

Bestelde kleding valt ene keer ruim. Andere keer dezelfde maat toch kleiner. Verder vallen de maten XXXL kleiner dan ik zou verwachten. Mijn tip bied ook XXXXL aan en niet alleen Max XXXL Verder is de zending na bestellen erg lang wachten.

Waardeloos, zeer ontvreden

Vorige week voor de tweede keer online besteld en wederom vertraging in de levering. Op maandag bestellen is een week later op maandag afleveren. Duidelijk is dat het logistieke proces niet op orde is. Iedere keer een excuusbrief dat men het vervelend vind en door drukte de zending is vertraagd. Dat was bij de eerste bestelling en ook bij de laatste bestelling. Maw mijn ervaring met de webshop van OFM is uitermate teleurstellend.

goed alleen een beetje traag

levering bleef lang weg

Prima kleding, maar beroerde webshop

Mooi aanbod kleding. De webshop kan nog wel wat verbetering gebruiken als het gaat om voorraad, afrekenen, de complete funnel. Anno 2025 hoort dit vlekkeloos te gaan, maar verschillende keren vastgelopen en zo'n 3 keer opnieuw proberen te bestellen.

Ok

Zending duurde lang; voor de rest ok

Prachtige aanbieding

Ik ging in op de aanbieding 3 overhemden voor de prijs van 1 . Ik ontving snel de drie hemden: mooie kwaliteit en goede kleuren

Schitterende prijs voor topkledij

Na het bezoeken van winkels en websites de beste prijs gevonden bij OFM !!!

Snelle levering, mooie kleding en prima service

De producten waren snel verzonden, goed verpakt, prima communicatie en nu gelukkig ook geen verzendkosten. Dit was altijd mijn enige minpunt van OFM.

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering

Makkelijk en snel bestellen

Het zoeken naar mooie kleding gaat eenvoudig en snel. De prijzen zijn scherp en dus interessant.

Fijne truien en snelle service

Ik ben blij met de makkelijke manier van bestellen en voor een hele mooie prijs, precies wat ik graag wilde hebben.

Informatie klopt niet

Trui besteld van 100% wol. Bij aankomst blijkt het katoen met plastic te zijn.

Bestelling geplaatst en kon deze 2 dagen later al ophalen in de winkel

Gebrek aan communicatie

Bezorging heeft even op zich laten wachten en dat kan gebeuren! Maar stuur dan even n mail nu moest ik jullie bellen maar artik in prima staat ontvangen

Goede snelle levering,

Leuke aanbiedingen, snelle levering, daarnaast bij het omruilen ivm maatvoering wordt ook snel uitgevoerd, verwerking van cadeaubonnen werkt prima! Geld wordt ook snel teruggestort op je rekening! Ben al jaren klant en ben voorlopig dit niet te wijzigen.

Niet te evenaren !!!

Nog niet meegemaakt dat een belofte niet werd nagekomen .

Prima maar wat lange levertijd

De levertijd was langer dan verwacht

Fijne winkel om te shoppen!

De broek die ik had gekocht was in de fysieke winkel €53 duurder. Dus blij dat ik deze heb gevonden.

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds in afwachting levering door DHL.

Via de website kon ik snel en gemakkelijk de juiste overhemden vinden. Op de site staan goede en duidelijke foto's, omschrijving van het product is goed en dankzij de pas- en maathulp kun je de juiste maat kiezen. Bestellen gaat gemakkelijk en daarna ontvang je snel de bevestiging met duidelijke informatie. Binnen 2 werkdagen kon ik mijn bestelling ophalen in de winkel.

Lang wachten op bestelde product

Bestelde van Paul Shark iets en website geeft aan binnen 2 werkdagen bezorgd, maar dat werd 1 week, dat vond ik jammer. Was nl. Een cadeau en die kwam te laat. Wel keurig ingepakt met originele kaartjes eraan.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!