Ik heb geen reactie ontvangen van vestiging Doesburg betreffende een toegezonden mail. SERVICE IN DE WINKEL IS PRIMA.
Bedankt voor je review, Fons! Wat vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen op je mail. Is het inmiddels opgelost? Zo niet, dan horen we het graag!
Het hele proces verliep netjes en snel.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Marten! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Topservice!
Bedankt voor de vijf sterren, Heidi! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Van bestellen tot ontvangen, alles zoals je wenst en zoals het hoort! Geen minpunt te herkennen en te melden over Only for Men!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Kadir! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Een tevreden klant
Bedankt voor je mooie beoordeling, Geert! Leuk dat je tevreden bent, en graag tot ziens!
Twee keer overhemden besteld, maar twee keer latere levering dan aangegeven bij bestelling op de site.
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ik wilde wat bestellen maar bij het afrekenen lukte het niet. Hierop gebeld met servicedesk. Blijkt dat er al producten niet meer zijn in het magazijn maar dat de site niet synchroon daar mee is waardoor afrekenen niet ging. Dus medewerker heeft bekeken welke producten er niet meer waren en die had ik verwijderd en toen kon ik wel betalen. Aangezien de jeans niet allemaal goed zaten moest ik andere bestellen en deze retouren aangezien jullie niet een andere maat kunnen/willen sturen. Dus volgende keer bestel ik van elke jeans 3 maten en dan hoef ik maar 1 keer retour en verzend kosten betalen ipv twee keer. Vervolgens weer een bestelling geplaatst en betalingen ging nu wel. Vervolgens krijg ik een mail dat er een product niet meer is.....Kortom website en magazijn wat beter op elkaar afstemmen is wel prettiger...
Beste Raymond, bedankt voor je uitgebreide review! Doordat onze voorraad constant in beweging is, komt het soms voor dat de website achterloopt met onze voorraad. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor.
Heel tevreden
Wat leuk om te horen Leo! Veel draag plezier!
top
Bedankt voor je mooie beoordeling Corné! Veel plezier met je bestelling en graag tot snel!
Ik vond dat het lang duurde voordat ik m'n bestelling binnen had.
Bedankt voor je beoordeling Sjon! De jas uit je bestelling was aangevraagd bij onze winkels, hierdoor duurde de verzending iets langer. Onze excuses daarvoor!
Only for men heeft leuke aanbiedingen. De gekochte jeans bevallen uitstekend
Wat leuk om te horen Roy! Veel plezier met je aankoop en graag tot snel!
Makkelijk en snel de gewenste broeken kunnen bestellen . Maat is ook perfect
Wat fijn om te horen Bertus! Veel draag plezier!
Direct duidelijk via e-mail wanneer ik het bestelde artikel zou ontvangen. Snelle levering ook!
Bedankt voor je mooie beoordeling Adrie! Graag tot snel!
31-12 besteld 11-1 geleverd op de gevraagde vestiging
Bedankt voor je beoordeling! Helaas duurt de verzending naar de winkel iets langer omdat je bestelling met intern transport naar de winkel wordt verstuurd. Onze chauffeur rijdt helaas niet elke dag langs elke winkel. Onze excuses daarvoor! Veel plezier met je bestelling!
Topkwaliteit broeken voor een mooie prijs. Keurig verzonden.
Bedankt voor de vijf sterren, Jeroen! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Webshop werkt goed. Mag wat betere filtering op bijvoorbeeld materialen. Ben zelf allergisch voor puur katoen maar je kan niet filteren op bijv mix van katoen en polyester. Ook verliep de inwisseling van 2 cadeau bonnen wat lastig. De 1e ging prima maar de 2e gaf wat problemen. De helpdesk reageert snel bij vragen en het is ook opgelost. Dat kan niet beter. Het hele verzendproces zit ook goed in elkaar.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Ruud! Mocht je tegen problemen aanlopen met cadeau bonnen dan helpen we je uiteraard graag! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel! We zullen je feedback over filtering op materialen mee nemen!
niks was goed alles retour.. slechte zaak. of te strak of te groot. heeft me alleen maar bezorgkosten gekost. Alles maatje M wat ik normaal heb..
Bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze Only for Men winkels je graag verder om de juiste maat voor je te bepalen, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke Only for Men winkels of online! Met vriendelijke groet, Team Only for Men.
Prima en snelle levering
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Robbert! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Top klantenservice, mooie kleding!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Oscar! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Levering snel en accuraat.
Bedankt voor je beoordeling Richard! We zijn nog druk bezig het probleem van de maat filters op te lossen, onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren!
Bestelling snel binnen bij de winkel. Een blouse was niet goed en in de winkel omgeruild
Bedankt voor de vijf sterren, Jozef! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Bestelling op tijd geleverd maar MET beveiligingsknop! Gelukkig was een modezaak bij mij in de buurt bereid de vergrendeling te verwijderen, na luid piepend de zaak in te lopen en boze blikken mijn kant op!!
Beste Loes, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat het alarmlabel nog op het artikel zat! Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Twijfel een volgende keer vooral niet om contact op te nemen met onze klantenservice!
Snelle levering.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Berry! Graag tot een volgende bestelling!
Netjes mijn spullen volgens afspraak ontvangen
Bedankt voor de vijf sterren, Luc! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Alles duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Maarten! Graag tot een volgende bestelling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC