Ik kocht een overhemd en wilde een kerstvoucher gebruiken van 15 euro. Heb dit verschillende keren geprobeerd, maar dit is niet gelukt. Jammer, want dat maakt toch dat je minder snel iets gaat bestellen bij Only for men
Wat vervelend om te horen dat het niet lukte om de coupon in te wisselen. De korting staat als een coupon in je account en kan je op de volgende manier inwisselen: - Ga naar www.onlyformen.nl - Klik op inloggen, deze knop staat rechts bovenin je scherm - log in (gebruik bij het inloggen hetzelfde e-mail adres als het e-mail adres waar je de e- mail in hebt ontvangen) - Voeg je favoriete artikelen toe aan je winkelwagen - Ga naar de stap betaalmethode - Activeer je ontvangen coupon We zullen de coupon als terugbetaling verwerken over je geplaatste bestelling, zodat je alsnog gebruik hebt gemaakt van de coupon! Met vriendelijke groet, Only for Men
En snel geleverd
Bedankt voor de vijf sterren, Marga! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Bestel vaker via internet. Over het allergenen goede ervaring. Echter was laatst de bestelling niet klaar gelegerd moest er achteraan bellen. Daarnaast had ik een paar broeken in verschillende maten besteld. Dus had wat terug moeten brengen. Dat heb ik gedaan of de vestiging in Voorburg. Ik heb me nergens zo niet welkom gevoeld als daar. Ik werd echt weg gekeken en met tegenzin geholpen. Ik had graag wat anders dat gekocht, maar mij weet niet eens gevraagd of ik nog ergens hulp bij nodig had of niet. Zwaar teleurgesteld in de service.
Wat vervelend om te horen Hayd! Onze welgemeende excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren. We zullen je review dan ook zeker intern mee nemen.
De ingestelde filters blijven niet staan. Elke keer als ik iets leuks vond was het niet in mijn maat of veel duurder
Het klopt inderdaad helaas dat de filters nog niet optimaal werken op de website. We zijn achter de schermen hard aan het werk om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. We begrijpen dat je hier teleurgesteld door bent en willen je uiteraard graag helpen met het vinden naar een artikel!
Ik had vlak voor kerstmis pas besteld en dacht "dat gaat niet meer lukken" . Wat fijn dat ik deze bestelling nog voor kerstmis binnen kreeg.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Jos! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Artikelen zoals getoond, snelle levering
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Con! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Was op zoek naar een specifieke trui en vond hem bij Only for men. Met korting, altijd prettig.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Mathilde! Graag tot een volgende bestelling!
De schoenen in twee maten besteld. Ze waren snel binnen. Eén paar geretourneerd en het geld was binnen drie dagen retour. Top!
Bedankt voor de vijf sterren, Petra! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goede website mooie kleren snel geleverd voor een redelijke prijs
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Hans! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
ik kan er altijd slagen
Wat leuk om te horen Eddy, graag tot snel!
De webshop is duidelijk en overzichtelijk en merkgericht. Bij met mijn aankoop
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Harm! Graag tot een volgende bestelling!
- Jas en trui besteld i.p.v. binnen 2-3 werkdagen het te leveren werd de trui pas na 5 werkdagen geleverd. Ik moest er nog 2 keer achteraan bellen waarbij werd gezegd dat beide artikelen worden geleverd. - Na de track & Trace te hebben ontvangen na 5 werkdagen blijkt alleen de trui op voorraad te zijn en dat die wordt geleverd, de jas was opeens niet meer op voorraad. - Op de website stond nog steeds dat er 1 artikel van deze jas op voorraad was, dit blijkt een fout te zijn in het online systeem.
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. Helaas is er een fout op onze website waardoor het artikel dat niet meer op voorraad is nog wel zichtbaar is op onze website. Hier wordt hard aan gewerkt om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Grote winkel, goed geholpen
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ward! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Webshop is makkelijk te bereiken, zoeken gaat makkelijk, prijzen zijn helemaal prima en de bezorgservice is erg netjes en snel.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Stefan! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Was top geregeld
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Wilco! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Duidelijke website en snelle levering. Opgehaald in de winkel, erg leuk personeel. Bestel zeker nog eens of ga een keer naar de winkel.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Germaine! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Prima.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Engelien! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Mooie kwaliteit, keurig ingepakt en snel bezorgd, zelf tijdens de feestdagen !
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Elly! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Zowel proces als producten prima!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Paul! Veel draag plezier!
Alles prima geregeld en snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling Patrick! Graag tot snel!
Zoals vermeld
Prima tevreden!
Mooi site en gemakkelijk te bestellen.
ik had mijn bestelling laten bezorgen in de winkel met het idee als iets niet naar wens was aldaar te retourneren of iets anders te passen. Dit was niet nodig zat allemaal perfect. het werd allemaal in een mooie tas gedaan zodat ik niet met een doos onder mijn armen hoefde te lopen. thanks voor de service alkmaar
De webshop zelf en alles wat er gebeurt tot betaling is helemaal prima. Daar heb ik weinig aanmerkingen op. Op het moment dat ik mijn bevestiging krijg via de mail is het wachten tot je nog een mail krijgt over levertijd. De geschatte levertijd voor mijn bestelling was 1-2 werkdagen, maar dat werd veel langer. Dit vind ik op zich niet gek vanwege de kerst drukte. Wel kreeg ik uiteindelijk 2 mails; eentje omdat er een overhemd geretourneerd was (wat ik niet zelf gedaan heb), en eentje omdat een artikel niet leverbaar meer is. Ik had in totaal een bestelling gedaan van 3 artikelen, en 2 daarvan zijn nooit aangekomen. Dat vond ik uiterst vreemd, en ik hoop dat jullie verbeteringen aan gaan brengen in het sorteersysteem, zodat een fout als dit niet nog eens voorkomt.
Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC