Het voucher werd niet geaccepteerd

Ik kocht een overhemd en wilde een kerstvoucher gebruiken van 15 euro. Heb dit verschillende keren geprobeerd, maar dit is niet gelukt. Jammer, want dat maakt toch dat je minder snel iets gaat bestellen bij Only for men

Prima product

En snel geleverd

Bestel vaker via internet. Over het allergenen goede ervaring. Echter was laatst de bestelling niet klaar gelegerd moest er achteraan bellen. Daarnaast had ik een paar broeken in verschillende maten besteld. Dus had wat terug moeten brengen. Dat heb ik gedaan of de vestiging in Voorburg. Ik heb me nergens zo niet welkom gevoeld als daar. Ik werd echt weg gekeken en met tegenzin geholpen. Ik had graag wat anders dat gekocht, maar mij weet niet eens gevraagd of ik nog ergens hulp bij nodig had of niet. Zwaar teleurgesteld in de service.

Teleurstellend

De ingestelde filters blijven niet staan. Elke keer als ik iets leuks vond was het niet in mijn maat of veel duurder

Buiten verwachting

Ik had vlak voor kerstmis pas besteld en dacht "dat gaat niet meer lukken" . Wat fijn dat ik deze bestelling nog voor kerstmis binnen kreeg.

Alles goed geregeld

Artikelen zoals getoond, snelle levering

Snel besteld, keurig geleverd.

Was op zoek naar een specifieke trui en vond hem bij Only for men. Met korting, altijd prettig.

Mooie schoenen, super service

De schoenen in twee maten besteld. Ze waren snel binnen. Eén paar geretourneerd en het geld was binnen drie dagen retour. Top!

Top snel geleverd mooie kleding

Goede website mooie kleren snel geleverd voor een redelijke prijs

zeer goed

ik kan er altijd slagen

Positief

De webshop is duidelijk en overzichtelijk en merkgericht. Bij met mijn aankoop

Levertijd niet haalbaar en product niet op voorraad

- Jas en trui besteld i.p.v. binnen 2-3 werkdagen het te leveren werd de trui pas na 5 werkdagen geleverd. Ik moest er nog 2 keer achteraan bellen waarbij werd gezegd dat beide artikelen worden geleverd. - Na de track & Trace te hebben ontvangen na 5 werkdagen blijkt alleen de trui op voorraad te zijn en dat die wordt geleverd, de jas was opeens niet meer op voorraad. - Op de website stond nog steeds dat er 1 artikel van deze jas op voorraad was, dit blijkt een fout te zijn in het online systeem.

Grote winkel, goed geholpen

Grote winkel, goed geholpen

uitstekend geregeld

Webshop is makkelijk te bereiken, zoeken gaat makkelijk, prijzen zijn helemaal prima en de bezorgservice is erg netjes en snel.

Was top geregeld

Zeer snelle leveting

Duidelijke website en snelle levering. Opgehaald in de winkel, erg leuk personeel. Bestel zeker nog eens of ga een keer naar de winkel.

Prima.

Only for men is zou ik zeker aanbevelen

Mooie kwaliteit, keurig ingepakt en snel bezorgd, zelf tijdens de feestdagen !

Zowel op proces als producten niks op aan te merken.

Zowel proces als producten prima!

Alles prima geregeld en snelle levering

Alles prima geregeld en snelle levering

Correct en snel

Zoals vermeld

Uitstekend!

Prima tevreden!

Was uitstekend goede kwaliteit.

Mooi site en gemakkelijk te bestellen.

top

ik had mijn bestelling laten bezorgen in de winkel met het idee als iets niet naar wens was aldaar te retourneren of iets anders te passen. Dit was niet nodig zat allemaal perfect. het werd allemaal in een mooie tas gedaan zodat ik niet met een doos onder mijn armen hoefde te lopen. thanks voor de service alkmaar

Fijne webshop, vreemde levering

De webshop zelf en alles wat er gebeurt tot betaling is helemaal prima. Daar heb ik weinig aanmerkingen op. Op het moment dat ik mijn bevestiging krijg via de mail is het wachten tot je nog een mail krijgt over levertijd. De geschatte levertijd voor mijn bestelling was 1-2 werkdagen, maar dat werd veel langer. Dit vind ik op zich niet gek vanwege de kerst drukte. Wel kreeg ik uiteindelijk 2 mails; eentje omdat er een overhemd geretourneerd was (wat ik niet zelf gedaan heb), en eentje omdat een artikel niet leverbaar meer is. Ik had in totaal een bestelling gedaan van 3 artikelen, en 2 daarvan zijn nooit aangekomen. Dat vond ik uiterst vreemd, en ik hoop dat jullie verbeteringen aan gaan brengen in het sorteersysteem, zodat een fout als dit niet nog eens voorkomt.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC