Meerdere artikelen niet op voorraad

Website werkt traag Na bestelling 3 mailtjes ontvangen over artikelen die niet op voorraad waren. 2 Mailtjes naar klantenservice gestuurd, hier werd netjes op gereageerd. Een conpensatie in de vorm van geen verzendkosten betalen o.i.d. had ik wel op zn plaats gevonden. Voor mij geen online aankopen meer bij Only for men

Een uitstekende service en kwaliteit.

Mijn ervaring met Only for men is zeer positief.

Goed aanbod en goede service voor mij

Mooie combi van winkel en online voor wat ik zoek.

mooie website en goede omschrijving

Fijne webshop, veel keuze en duidelijke omschrijving van de kleding. Bezorgen duurt wat langer dan verwacht.

Goede advisering, zonder opdringerig te zijn. Ruime keuze en prima afhandeling bij aanpassen van de broeken en nalevering.

Snel en goed.

Snel in huis. En het past prima.

Heel goede service

Online vesten besteld, ze vielen iets te ruim. Langs filiaal in Almere gegaan en zeer goed geholpen.

Super snelle levering

Snelle levering mooi verpakt en goed materiaal.

Erg goed

super

Goed product snelle levering

Pierre Cardin jeans prima product duidelijke info op de site en informatie over de voortgang in de levering. Snel in huis.

Goede website en online service!

Goede en intuïtieve website. Eenvoudig en snel je kledingstukken te vinden en een snelle en goede service om te bestellen en te betalen. Snelle levering en met de track en trace code is je bestelling goed te volgen.

Snel

Artikelen kloppen met website

Snel en goed

Geen enkele klacht

Webshop kan gebruiksvriendelijker,

Winkelen gaat redelijk makkelijk alleen klopt maat aanduiding/inschatting niet waardoor ik nu moet retourneren en nieuw bestellen omdat ruilen niet kan, jammer

Redelijk

Artikel terug gestuurd. Geld moet ik nog terug krijgen.

Verkeerde kleur trui opgestuurd,witte kleur besteld,en een zwarte gekregen dat kan echt niet!!

Slecht

verrassend!!

mooie kleding voor een mooie prijs . de servicedesk reageerd snel op je vragen . wanner je bij een artikel kijkt voor de juiste maat dan geeft deze ook gelijk de levertijd aan .

Top deals

top

Geweldige site en snelle levering. Top ga vooral zo door.

Het was in het begin even zoeken, maar dat kwam gauw goed

Duidelijke en makkelijke website

Overzichtelijke webshop. Makkelijk om te zoeken en duidelijke productinformatie. Waren erg snel met leveren.

Ok

Ruime keuze, goede kwaliteit, snelle levering

De kleding is van goede kwaliteit, de keuze is groot, de levering is snel, de communicatie is goed.

Perfect!

Met ruilen heel netjes geholpen

Mooie kleur boxershorts de juiste maat en snel.bezorgd

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC