Website werkt traag Na bestelling 3 mailtjes ontvangen over artikelen die niet op voorraad waren. 2 Mailtjes naar klantenservice gestuurd, hier werd netjes op gereageerd. Een conpensatie in de vorm van geen verzendkosten betalen o.i.d. had ik wel op zn plaats gevonden. Voor mij geen online aankopen meer bij Only for men
Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
Mijn ervaring met Only for men is zeer positief.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Bert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mooie combi van winkel en online voor wat ik zoek.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Wilbert! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Fijne webshop, veel keuze en duidelijke omschrijving van de kleding. Bezorgen duurt wat langer dan verwacht.
Hartelijk bedankt voor je review, Marieke! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Goede advisering, zonder opdringerig te zijn. Ruime keuze en prima afhandeling bij aanpassen van de broeken en nalevering.
Dankjewel voor de beoordeling, G.M.! Graag tot een volgende bestelling!
Snel in huis. En het past prima.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Piet! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Online vesten besteld, ze vielen iets te ruim. Langs filiaal in Almere gegaan en zeer goed geholpen.
Bedankt voor de vijf sterren, Turgay! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Snelle levering mooi verpakt en goed materiaal.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, A.J.! Graag tot een volgende bestelling!
super
Hartelijk bedankt voor het compliment, Koby! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Pierre Cardin jeans prima product duidelijke info op de site en informatie over de voortgang in de levering. Snel in huis.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Sieds! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Goede en intuïtieve website. Eenvoudig en snel je kledingstukken te vinden en een snelle en goede service om te bestellen en te betalen. Snelle levering en met de track en trace code is je bestelling goed te volgen.
Bedankt voor de vijf sterren, Lex! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Artikelen kloppen met website
Dankjewel voor de mooie beoordeling, A.J.! Graag tot een volgende bestelling!
Geen enkele klacht
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Winkelen gaat redelijk makkelijk alleen klopt maat aanduiding/inschatting niet waardoor ik nu moet retourneren en nieuw bestellen omdat ruilen niet kan, jammer
Bedankt voor je feedback Martin! Ik ga dit gelijk terugkoppelen! Mijn excuses voor het ongemak.
Artikel terug gestuurd. Geld moet ik nog terug krijgen.
Bedankt voor je beoordeling R.J.! Mijn excuses dat je geld later terug hebt gekregen dan verwacht.
Slecht
Bedankt voor je beoordeling Piet! Onze oprechte excuses dat we je een verkeerd artikel hebben toegestuurd dat je niet hebt besteld.
mooie kleding voor een mooie prijs . de servicedesk reageerd snel op je vragen . wanner je bij een artikel kijkt voor de juiste maat dan geeft deze ook gelijk de levertijd aan .
Hartelijk bedankt voor het compliment, Robert! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Top deals
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Mustafa! Graag tot een volgende bestelling!
Geweldige site en snelle levering. Top ga vooral zo door.
Bedankt voor de vijf sterren, Edwin! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Het was in het begin even zoeken, maar dat kwam gauw goed
Hartelijk bedankt voor je review, Jeroen! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Overzichtelijke webshop. Makkelijk om te zoeken en duidelijke productinformatie. Waren erg snel met leveren.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt M.! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Dankjewel voor de beoordeling, Sjoerd! Graag tot een volgende bestelling
De kleding is van goede kwaliteit, de keuze is groot, de levering is snel, de communicatie is goed.
Bedankt voor de vijf sterren, Ingrid! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Met ruilen heel netjes geholpen
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Fons! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Mooie kleur boxershorts de juiste maat en snel.bezorgd
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Henk! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC