Verkeerde bestelling gedaan daar door 2 keer besteld en een terug moeten sturen verzend kosten zijn wel in mindering gebracht op het terug gestorte geld
Rien van floris van bommel gekocht op 17 november. Het holpijpje wat nodig is om de riem korter te maken ontbrak. Na telefonisch contact, de riem retour gestuurd en ontving een nieuwe riem. Wederom ontbreekt het holpijpje. Weer telefonisch contact gehad en er zou een oplossing gezocht worden. Ruim 2 weken later heb ik zelf weer contact gezocht en hoorde dat er geen oplossing is en dat het is zo het is.... Vis Floris van Bommel aan het holpijpje gekomen, riem korter gemaakt en klaar. Jammer only for men....
Beste Ton, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent! Zoals afgesproken hebben wij het benodigde holpijpje besteld, hier zat helaas een wat langere levertijd op, dit hebben wij ook naar jou gecommuniceerd. Mijn excuses als het niet helemaal duidelijk was!
op tijd binnen 1 week heb ik mijn bestelling zoals het hoort niet zo maanden wachten die nog uit china moet komen mag eerst betalen en dan wachten of de product nog komt
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Camlica! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Goed, snelle levering.
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Alles klopte tot dat ik de blazer thuis paste. Die viel te klein, toen heb ik het pakket met alleen de blazer weer retour gezonden, maar ik heb sindsdien niks meer gehoord.
Bedankt voor de beoordeling Manuel. Wij hebben jouw retourzending verwerkt en terugbetaald. Je hebt hier ook een mail over ontvangen. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen wij het uiteraard graag!
Geen achteraf betalen, verzendkosten bij bestelling, verzendkosten bij retourneren, geen ... mogelijk; zo win je het natuurlijk nooit van de Zalandos van deze wereld
Slechte info van de medewerkster omtrent de maatvoeringen. Geen juiste info opde site bij de zoekopdrachten. Als je bijv. zoekt op regular fit komen er ook artikelen tevoorschijn met een andere pasvorm. Dan hoef je ook geen filter in te bouwen. Het resultaat was dat ik alle bestelde kleding heb teruggestuurd. Dat was natuurlijk niet de opzet. Dus geef duidelijk de maten, maattabel of pasvorm weer op de site. Voorkomt een hoop ergenis. Ik ben nu uitgeweken naar de concurrent.
Beste Ben, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat het artikel niet naar wens was! Het klopt inderdaad dat onze filters nog niet helemaal optimaal werken. Wij zijn druk bezig om dit op te lossen, excuses voor het ongemak!
Altijd mooie akties, Lekker vanuit mijn thuis bestellen. Mooie schoenencollectie
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Jos! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Trui gezien in een andere winkel waar ze niet de juiste maat hadden. Thuis gekeken op de site van Only for Men. Daar hadden ze wel de juiste maat. Bestellen eenvoudig en levering binnen een paar dagen. Gemakkelijk en snel.
Bedankt voor de vijf sterren, Elise! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Het ontwerp van de site is fraai en overzichtelijk. Het assortiment is goed en uitgebreid en regelmatig zijn er leuke acties. Betaal en bestelproces zijn eenvoudig en snel. De leveringen laten echter altijd lang op zich wachten. Hou hier dus rekening mee. Zeker 4 dagen maar soms wel tot een week. Uiteraard begrijpelijk tijdens de topdrukte maar ook op een willekeurig moment in het jaar duurt het altijd net even iets te lang.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Robert! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Alles prima, snelle levering
Bedankt voor de mooie beoordeling Hay! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Fijne gebruiksvriendelijke webshop en mooie aanbiedingen van kwaliteitsproducten. Snelle en nette verzending. Ik ben zeer tevreden.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Hanny! Graag tot een volgende bestelling!
Goede webwinkel en een nog betere offline service. Echt een aanrader voor every guy.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Roel! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Netjes en snel bezorgd
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jurgen! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende
Eenvoudige website. Makkelijk selectie te maken en te bestellen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Mark! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Jammer dat de schipperstruien omdat ze zo goed verkopen niet meer twee voor de prijs van één zijn. Terwijl voor de andere modellen wel gewoon de twee voor de prijs van één actie geldt. Dus omdat iets goed loopt vervalt de actie. Beetje raar. Dat was nou net een keer leuk.
Bedankt voor de beoordeling Jacques! Uiteraard zijn deze truien nog steeds 2 voor 1, alleen zijn deze tijdelijk niet beschikbaar wegens een voorraadprobleem. Excuses voor het ongemak!
Mooie en goede producten ,moest iets langer wachten maar voldoen zeker.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ron! Graag tot een volgende bestelling!
Kan er altijd slagen
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik heb 4 x een broek besteld ( en iedere keer ook betaald) en drie keer een mail ontvangen na een paar dagen dat de broek niet op voorraad was.het bedrag wordt iedere keer meteen teruggestort maar het is vervelend dat je iedere keer denkt dat je een leuke aankoop hebt gedaan en dat t dan niet doorgaat. Dit ook bij de klantenservice gemeld en daarop meteen een reactie met excuses. De vierde keer is t wel gelukt en ben blij met deze aankoop.
Beste Helma, bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent met de bestelde broek!
Ruim assortiment, goede kwaliteit, vlotte levering, leuke advent-actie en een servicedesk die meedenkt!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Alex! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Goed snel geleverd.
Met een verwachte levertijd van 3 à 5 dagen werd mijn pakket al op de derde dag geleverd. Het geleverde overhemd voldeed aan wat ik verwachtte.
Schoenen waren makkelijk te bestellen en werden snel geleverd Achteraf stalen ging ook makkelijk
Alles snel en goed verpakt geleverd. Ik vind het minder goed dat eventuele retour door de klant betaald moet worden, aangezien bij omruilen ook de verzendkosten weer voor de klant zijn. Dat is veel bovenop elkaar.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC