Prima Beter als in de winkel

Niet netjes gehandeld

Terwijl mijn bestelling al ingepakt en verzonden was, kreeg ik een mail van Only for Men, met de mededeling dat ze bij de kwaliteitscontrole een vlekje hadden geconstateerd op het artikel, waarvan zij zelf de verwachting hadden dat het er met het wassen wel uit zou gaan. Daarom kreeg ik er een wasgarantie bij en een korting op het artikel. Nu zul je zeggen, dat is erg coulant en dat zou het in normale omstandigheden ook kunnen zijn. Echter, ik had het erg op prijs gesteld als ik hier vooraf via mail over was geïnformeerd, omdat het artikel een kerstcadeau is voor mijn zoon. En een cadeau geef je níet met een vlek erop. Kortom, ik heb het artikel retour gestuurd. Goed geprobeerd, maar helaas niet goed gevallen! In dit specifieke geval zeg ik dus, niet aanbevelen en geef ik een onvoldoende. Echter, dit is een voorval en zegt niet dat ik Only for Men over het algemeen afkeur! Het had voorkomen kunnen worden door vooraf te communiceren en niet achteraf met het idee dat het wel goed zou komen! Het gaat niet om een artikel van een paar tientjes!!

Goed geholpen, goede communicatie

Goed geholpen, goede communicatie

Slechte levering

De bestelling zou op vrijdag 9 december geleverd worden, maar sinds donderdag 8 december geen updates meer gehad van DHL. Dit is al vaker gebeurd. Dus, de site is top, maar de pakketvervoerder is echt niet best

Prachtig vest maar helaas te dun van stof voor mij in deze tijd

Prachtig vest maar helaas te dun van stof voor mij in deze tijd