levering

snelle binnen

Top geregeld bij only for men

erg tevreden met only for men . ook de servicedesk reageerd snel en vriendelijk bij vragen . only for men een echte aanrader voor elke man

Top geregeld bij only for men

Goed. Snel

Goed. Snel

Slechte levering

De bestelling zou op vrijdag 9 december geleverd worden, maar sinds donderdag 8 december geen updates meer gehad van DHL. Dit is al vaker gebeurd. Dus, de site is top, maar de pakketvervoerder is echt niet best

Goed. Snel.

Goed. Snel.

uitstekend

ruime keuze, goede kwaliteit, vlotte levering en meedenkende klantenservice!

Administratie klopt niet

Ik heb vier keer een broek besteld ( en betaald)en drie keer na 5 dagen een mail ontvangen dat de broek niet meer op voorraad is. De 4e keer is het wel gelukt. Het bedrag wordt iedere keer meteen teruggestort maar het is vervelend dat je drie keer denkt dat je een fijne broek hebt gekocht en dan weer een bericht krijg dat de bestelling is geannuleerd. Ik heb een mailtje hierover naar de klantenservice gestuurd en ook meteen een reactie ontvangen dat ze werken aan de voorraadadministratie… prima artikel voor een goede prijs.

Prima service met snelle levering.

Goed geholpen

Goede website. Duidelijk en gaat snel.

Goed geholpen

Goede website. Duidelijk en gaat snel.

Prima kleding voor een prima prijs

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De bestelde kleding paste prima en hoefde niet geruild te worden. Hier ga ik vaker bestellen

Uitstekende klantenservice

Ik heb mijn pakket nog niet (verdwenen bij de bezorgers) maar uitstekende klantenservice die echt helpt en nieuw pakket opstuurt. Nu hopen dat ik deze wel krijg

Uitstekende klantenservice

Mooie website!

Helaas geen link in de bevestigingsmail naar je bestelde producten.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC