Web site werkt slecht

Ben half uur bezig vgeweest om bestelling te plaatsen op website. Klantenservice gebeld gaf aan dat dit bekend was maar kon hier niks aan doen als via de laptop bestellen dat zou misschien beter gaan.

Netjes geholpen

Gebruiksvriendelijke webshop, mooie artikelen en aanbiedingen. Snelle verzending

Super webshop

Snelle levering, duidelijke website en goede prijzen

uitstekend

uitgebreide collectie, goed kwaliteit, vlotte levering en goed meedenkende klantenservice!

Uitgebreide collectie, uitstekende kwaliteit, vlotte levering en goed meedenkende klantenservice!

Goede kwaliteit en keuze

Mijn ervaring met Only for Men is positief te noemen. Koop er mijn pakken en overhemden en af en toe schoenen.

Slechte service

Floris van bommel riem besteld. Kreeg hem binnen zonder holpijpje, wat nodig is om de riem korter te maken. Na telefonisch contact riem retour gestuurd. Opnieuw kwam de riem binnen zonder holpijpje. Weer telefonisch contact, er zou een oplossing worden gezocht, naar wat bleek waren alle riemen in het magazijn zonder holpijpje. Na drie weken zelf contact gezocht te hebben hoor ik dat het erg druk is en er geen oplossing is behalve wachten....aan de telefoon erg vriendelijke medewerker maar de service kan echt beter.

Slechte service

13 De Aaldor