Tof assortiment, nette prijzen en fantastische service!

Mooi assortiment. In eerste instantie online gekocht maar paar stukken bleken te klein, direct in winkel omgeruild en direct mijn geld terug. Super!

Goeie webshop

Bestelling geplaatst. Bevestiging ontvangen. Bestelling verstuurd met track & trace code. Bestelling een paar dagen later ontvangen. Prima zoals altijd!

Leuke kleding

Leuke kleding alleen het verzenden duurt nogal lang

Top!!

Ik had voor mijn man een broek, jas en t-shirt besteld en alles paste perfect

Top!!

Ik had voor mijn man een broek, jas en t-shirt besteld en alles paste perfect

Prima webshop en winkel

Prima webshop. Prettig afhalen in winkel ter plaatse. Goede merken.

Retourbeleid niet van deze tijd

Geen achteraf betalen, verzendkosten bij bestelling, verzendkosten bij retourneren, geen ruil mogelijk; zo win je het natuurlijk nooit van de Zalandos van deze wereld. En dit formulier ook nog eens niet kunnen versturen…… Jammer.

Retourbeleid niet van deze tijd

Geen achteraf betalen, verzendkosten bij bestelling, verzendkosten bij retourneren, geen ruil mogelijk; zo win je het natuurlijk nooit van de Zalando’s van deze wereld.

Uitstekend!!

Ben reuze tevreden

Uitstekend!!

Ben reuze tevreden

Teleurstellend

Bestelling online 4 items, na 2 dagen email 1 item toch niet leverbaar... voorraad verschil.. 2 dagen later weer email, nog een item niet leverbaar, zekfde reden. Volgende dag tekefonisch ongenoegen geuit, dame was vriendelijk, eind van de dag mail dat resterende items die dag verzonden waren. Items inmiddels ontvangen, geld nog niet retour. Tegenvaller, zorg dat online voorraad sluit met daadwerkelijke voorraad

Teleurstellend

13 De Aaldor