Meer info gewenst

2 schipperstruien en 2 overhemden gekocht. Overhemden, goed, passen goed. Schipperstruien zijn niet echt de naam "trui" waard. Vrij dun en niet echt voor de winter zoals je van een schipperstrui verwacht. Op zich is de maatvorm goed en model ook, alleen is de stof erg dun.

veel keus, makkelijk 'menu'

Alles met gemak kunnen bestellen

Goede duidelijke website waar je alles snel kunt bestellen

Fijne pasvorm, snelle levering

Snelle levering aan huis. Een product was niet origineel verpakt en erg gekreukt. Verder wel in orde.

Goed geholpen

Helaas ontbrak bij de zending 1 stuk, dit hebben ze prima opgelost voor me

Snelle levering, prima producten. Alleen DHL (de bezorgdienst) is altijd een beethe apart. Kreeg om 15.45 een mail dat ze mijn pakket hadden bezorgd om 15.43, op mijn thuisadres waar ik gewoon was. Vervolgens komt de bezorger om 17.20 langs. Beetje vreemd maar goed.

Snelle levering maar wijze waarop kan beter

Snelle levering alleen werd de jas ‘gewoon’ in een doos geleverd. Geen beschermende zaken (papier/plastic oid) er omheen. Jas was daardoor al vuil zonder deze te hebben gebruikt. Wijze van verpakken verdient meer aandacht.

Heel goed geregeld

Snelle levering. Goed geregeld

Super goede deal gescoord en het afrekenproces was gemakkelijk

Ik slaag altijd bij Only for men, omdat het aanbod bij mij past.

Ik slaag altijd bij Only for men, omdat het aanbod bij mij past.

Goede mannenwinkel

Meekkleding snel gekocht via de webshop en netjes afgeleverd aan huis

Mooie schoenen Goede pasvorm Duidelijke omschrijving

snelle verzending goede kwaliteit

snelle verzending goede kwaliteit

De service valt mij wat tegen.

Producten ontvangen zoals beschreven. Helaas kreeg ik de kledingstuk met beveiligingslabel. Kan gebeuren, maar wel uitermate slordig. En ook heel vervelend aangezien ik het kledingstuk graag spoedig zou dragen! Na mail met de klantenservice moet ik helaas de retourkaarten voor eigen rekening nemen. Teleurgesteld!

gewoon goed!!

goede producten (merken) voor een goede prijs

Prima ervaring doen wat ze beloven

Eenvoudig te gebruiken website, duidelijk en overzichtelijk. Netjes volgens afspraak geleverd.

Goed, mooi op tijd geleverd

Goede service maar retourzending moeizaam

De bestelling verliep vlot, maar helaas bleek de maat niet goed. Het terugsturen verliep echter moeizaam, want er bleek geen retourticket bij te zitten en bij het DHL verzend punt wisten ze niet goed hoe hiermee om te gaan . Bleken zelfs het adres van Only for men verkeerd te hebben ingevoerd. Het retourpakket is dus nog steeds nergens aangekomen. De medewerker van deklantenservice van Ofm heeft wel erg haar best gedaan het alsnog te achterhalen en koppelde dit zeer correct direct terug, alle lof voor haar inzet. Misschien nog duidelijker op de website zetten dat als er geen retouretiket bij zit je dit direct kunt bestellen bij de klantenservice.

OM voldoet altijd aan mij verwachtingen

Weer een prima jas gekocht tegen een super prijs en snel geleverd!

Een matig proces wat veel klantgerichter kan

Op dinsdag mijn bestelling gedaan en deze uiteindelijk op zaterdagmiddag bezorgd gekregen. Eerst via de webhelp gevraagd wanneer ik de bestelling kon ontvangen. De in eerste instantie engelstalige chatbot kon mij niet verder helpen, waarna een medewerker het overnam, Deze gaf aandat de order op donderdag werd verzonden en ik deze zeker vrijdag in huis had. Vrijdag uiteindelijk niks ontvangen en ook geen bericht meer gehad. Uiteindelijk met nog een keer bellen naar de klantenservice mijn producten zaterdag ontvangen. In een kapotte doos, maar dat zal waarschijnlijk bij de bezorger liggen.

Zeer duidelijke, mooie site, eenvoudig te bestellen en ophalen in een winkel vlakbij.

truien keurig op tijd en netjes verpakt aangeleverd

prima ervaring

Prima levering van dit bedrijf

Buiten dat je in de webshop soms maten ziet waar je niet op gezocht hebt is dit een hele fijne winkel. De fysieke winkel is net te ver weg om even langs te gaan maar weet inmiddels welke merken mij goed passen. Vaak leuke aanbiedingen trouwens.

Niet de service die ik verwacht had

Het duurde een poos voordat ik mijn bestelling kon ophalen en pas nadat ik zelf tweemaal contact had opgenomen met de klantenservice. Communicatie over voortgang is slecht als producten niet voorradig zijn (dat moet dan schijnbaar in winkels worden nagevraagd). Vervolgens moest een artikel retour en verliep dat ook niet soepel in de winkel: "iets" van een storing; ik ben benieuwd hoe dat dan wordt afgehandeld.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC