Duidelijke website,mooie prijs en keurig op tijd geleverd zoals aangegeven!

snelle levering/ goed product

Mooie coltruien, goed advies over de maat

Goede kwaliteit hemd

4 dagen leveringstijd Mooie kwaliteit overhemden Verzendkosten 4 euro en retourkosten 3 euro

helaas was niet voorradig wat wel beloofd werd

jammer dat in de webshop mijn maat er zou zijn echter kon deze niet geleverd worden.

Mwah

Halve bestelling was niet meer op voorraad en kreeg ik dus niet meer, schiet lekker op.

Snel, goed en zonder poespas

Zeer snelle en correcte levering!

Mijn bestelling was zoek geraakt. Gebeld met de klantenservice, die meteen alles opnieuw hebben opgestuurd. Top!!

top!

Ruime keuze, schappelijke prijzen, snelle levering!

Snel en goed afgehandeld

Makkelijk bestelsysteem en snelle levering

Veel keuze in overhemden, goede deal, makkelijk bestelsysteem en snelle levering. Tevreden klant.

Prima prijs 1 dags leveri g

De kleding en de snelle levering voldoen aan mijn verwachtingen.

Volledig tevreden

Kwaliteit

Jas zat in kartonnen doos en een mooie hoes met hanger verpakt. Zag luxe uit, en jas past ook nog !

Website werkte traag en niet goed

Ik wilde de keuze beperken bij het kiezen van een broek Pierre Cardin 32/32. Bleek niet te werken; ik kreeg toch allemaal broeken te zien die niet meer in mijn maat beschikbaar waren.

Goed, maar late verzending.

Ik had op vrijdag iets na 15:00 besteld, dus net te laat om zaterdag te laten bezorgen. Er stond namelijk, voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis. Helaas kwam het pakket uiteindelijk pas donderdagavond laat aan, enkele uren te laat voor de gelegenheid waarvoor ik het aanschafte. Uiteindelijk was de kleding erg mooi, zoals ik van OOFM gewend ben en komt er waarschijnlijk wel weer een andere mooie gelegenheid om het overhemd te dragen.

Doen wat er staat.

Product en levering is als beschreven

Super bedrijf

Super makkelijk bestellen via de website. Aantrekkelijke prijzen. De kleding is van een uitzonderlijke kwaliteit. De snelheid van leveren is zeer goed.

Coltrui

Product zoals beschreven. Vlotte levering en afhandeling.

Na bestelling redelijk snelle levering

bestelling goed verwerkt.

Voldoet volledig aan de verwachting

Kleding is precies zoals op de foto's online en past perfect. Bezorging door DHL was op het verwachte dagdeel. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Prima kleding

Top merken veel keuze we komen zeker de winkel in Sluis bezoeken als we op zoek zijn om kleding

Webshop is prima maar een week nadat het pakket is aangeboden aan DHL is het pakket nog steeds niet afgeleverd

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC