mooie winkel , behulpzaam personeel, prachtige collectie,
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Dick! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Ik ben zeer tevreden!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Asha! Graag tot een volgende bestelling!
Ben zeer tevreden
Hartelijk bedankt voor het compliment, Patricia! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
alles goed
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Eric! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Correcte, snelle levering, van de bestelde producten tegen een scherpe prijs.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Rien! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Goede webwinkel met ruime keuze. Overzichtelijk en prima prijzen. Bestellen en leveren gaat moeiteloos.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Frans! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Schijnbaar was het artikel beschadigd dus ik ben nog in afwachting van het bestelde
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat het artikel beschadigd is. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas lukt het niet om het artikel tijdig te leveren, omdat we een nieuw artikel voor je gaan proberen in te pakken. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Me
Snel gevonden en heel snel gekregen
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Hennie! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Waarom, Omdat ik in oktober een pakket had besteld. Dit naar een punt had laten sturen. Blijkt het geen DHL punt te zijn. Wordt het naar jullie terug verzonden. Ik heb het pakket nooit ontvangen maar moet wel verzend kosten betalen. Vindt dit heel vreemd en ook niet klantvriendelijk.
Beste Femke, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat het pakket uiteindelijk niet is aangekomen. Helaas is dit geen afleverpunt. De volgende keer kunnen we het adres gemakkelijk voor je aanpassen. Je mag altijd contact met ons opnemen via de mail of telefonisch. Hopelijk zal dit in de toekomst geen problemen meer veroorzaken! Met vriendelijke groet, Only For Men
Twee truien voor de prijs van 1 was een mooie aanbieding. Bestelde een zeemanstrui en een coltrui. Beide van ‘Blueprint’. Twee keer een medium maar de tweede bleek te klein te zijn. Kon dus weer terug.
Wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Arjan! Jammer dat een artikel niet helemaal juist viel. Hopelijk ben je wel tevreden over het andere artikel. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!
Bij mijn laatste bestelling kreeg ik binnen 8 dagen 2x het bericht dat een 2 artikelen niet beschikbaar was door een telfout. Aansluitend Pas daarna werd de gehele bestelling (zonder deze artikelen) verzonden. Uiteraard heb ik wel gewoon mijn geld retour ontvangen, maar toch vond ik de service duidelijk minder. Allereerst zijn telfouten slordig, de bestelling duurde lang en er werd niet echt een alternatief geboden. Ik kan wel andere alternatieven bestellen, maar dan komen er weer bestelkosten bij. Vandaar de iets mindere ervaring.
Beste Niels, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
2 paar schoenen besteld. Allebei vuil. Voucher werkte niet. After Pay werkt niet. Heel veel moeten mailen.
Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je vuile schoenen ontvangt. Bij het inpakken van je bestelling worden de artikelen altijd nog gecontroleerd op kwaliteitscontrole. Je kunt bij ons een bestelling plaatsen met Riverty (Afterpay). Lukt het niet om te betalen met Riverty kan dan verschillende redenen hebben. Deze lees je hier: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/betalingsmogelijkheden/ In je account hadden wij een coupon klaar gezet, deze kan je bij de betaalmethodes inwisselen dus niet als kortingscode. Uiteraard kunnen wij je helpen mocht het niet lukken om de coupon toe te voegen. Ik hoop je hiermee voldoende uitleg te hebben gegeven. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren!
Bij het selecteren van producten kreeg ik bij het afrekenen de melding dat er geen voorraad is. Vervolgens in de chat met een medewerker te horen gekregen dat dan iemand anders sneller is met afrekenen. Vergelijk het met iemand in de winkel z'n product uit de handen nemen en snel afrekenen. Blijkbaar kun je in de webshop niet rustig verder winkelen en er van uitgaan dat de producten in je winkelmandje van jou zijn. Vervolgens heb ik de bestelling aangepast. Een aantal dagen later krijg ik de melding dat 1 van de producten niet leverbaar is vanwege een voorraad tekort. Het teveel betaalde wordt teruggestort (tot op heden niks ontvangen). Alles met elkaar een zeer teleurstellende ervaring!
Beste Dirk, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. Helaas worden de artikelen die je in je winkelmand plaatst niet gereserveerd. We zullen je feedback dan ook intern meenemen om dit in de toekomst te verbeteren. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Keurig verpakt en mooie kwaliteit verder duidelijk aangegeven wat te doen bij eventueel terugsturen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Nelly! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mijn bestelling werd binnen de gestelde termijn geleverd. Goede prijs/kwaliteit.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ed! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Mooie kleding. Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ben! Graag tot een volgende bestelling!
Service, maten en assortiment helemaal top
Bedankt voor het mooie cijfer Jurgen! Leuk dat je zo tevreden bent!
Snel geholpen, geen probleem met ruilen
Bedankt voor de 5 sterren Willem! Hier doen we het voor!
Bedankt voor je beoordeling Monique! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Na ruim een maand wachten op bestelling de klantenservice maar eens gemaild. Als antwoord kwam dat de bestelling 'net' binnen was gekomen. Bestelling werd toen wel direct verzonden.
Beste Edske, bedankt voor je beoordeling. Zoals eerder ook per mail besproken was er een technische storing waardoor (onder andere) jouw bestelling niet goed door was gekomen in ons systeem. We hebben ons uiterste best gedaan om bovenstaande kwestie goed voor je op te lossen door direct de bestelling handmatig te versturen en een gepaste oplossing aan te bieden. Wij horen graag wat we nog extra voor je zouden kunnen betekenen om ervoor te zorgen dat je weer fan wordt van Only for Men via: [email protected]
Snel, en hele vriendelijke / duidelijke service vooral!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Bas! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
De stappen door de bestelling heen gaan enorm traag, daarnaast pas na 4 dagen geïnformeerd dat de helft van de bestelling niet op voorraad was.
Beste Martijn, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: klantenservice@onlyformen.
Positief, goed voor herhaling
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ad! Graag tot een volgende bestelling!
de bestelling zijn altijd goed en netjes verpakt en snel bezorgd
Bedankt voor de mooie beoordeling Peter! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Ik heb nu geregeld kleding besteld. Het is steeds prima gegaan. Overzicht op de site is duidelijk en de bestel methode is makkelijk en begrijpelijk. Levering is steeds goed gegaan en op tijd. Mijn complimenten naar jullie.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jan! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC