erg behulpzaam, mooie collectie

mooie winkel , behulpzaam personeel, prachtige collectie,

Goede service en klantvriendelijk!

Ik ben zeer tevreden!

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

alles goed

alles goed

Eenvoudig bestellen, goede communicatie, snelle levering

Correcte, snelle levering, van de bestelde producten tegen een scherpe prijs.

prima website en bestelproces

Goede webwinkel met ruime keuze. Overzichtelijk en prima prijzen. Bestellen en leveren gaat moeiteloos.

Weet ik nog niet omdat artikel nog niet ontvangen is

Schijnbaar was het artikel beschadigd dus ik ben nog in afwachting van het bestelde

Helder en handig

Snel gevonden en heel snel gekregen

gemiddeld

Waarom, Omdat ik in oktober een pakket had besteld. Dit naar een punt had laten sturen. Blijkt het geen DHL punt te zijn. Wordt het naar jullie terug verzonden. Ik heb het pakket nooit ontvangen maar moet wel verzend kosten betalen. Vindt dit heel vreemd en ook niet klantvriendelijk.

Mooie aanbieding jammer dat maar niet klopt

Twee truien voor de prijs van 1 was een mooie aanbieding. Bestelde een zeemanstrui en een coltrui. Beide van ‘Blueprint’. Twee keer een medium maar de tweede bleek te klein te zijn. Kon dus weer terug.

Deze keer iets minder door de late afmeldingen

Bij mijn laatste bestelling kreeg ik binnen 8 dagen 2x het bericht dat een 2 artikelen niet beschikbaar was door een telfout. Aansluitend Pas daarna werd de gehele bestelling (zonder deze artikelen) verzonden. Uiteraard heb ik wel gewoon mijn geld retour ontvangen, maar toch vond ik de service duidelijk minder. Allereerst zijn telfouten slordig, de bestelling duurde lang en er werd niet echt een alternatief geboden. Ik kan wel andere alternatieven bestellen, maar dan komen er weer bestelkosten bij. Vandaar de iets mindere ervaring.

Zeer Slecht!

2 paar schoenen besteld. Allebei vuil. Voucher werkte niet. After Pay werkt niet. Heel veel moeten mailen.

slechte website die producten niet reserveert als je ze in je winkelmandje zet

Bij het selecteren van producten kreeg ik bij het afrekenen de melding dat er geen voorraad is. Vervolgens in de chat met een medewerker te horen gekregen dat dan iemand anders sneller is met afrekenen. Vergelijk het met iemand in de winkel z'n product uit de handen nemen en snel afrekenen. Blijkbaar kun je in de webshop niet rustig verder winkelen en er van uitgaan dat de producten in je winkelmandje van jou zijn. Vervolgens heb ik de bestelling aangepast. Een aantal dagen later krijg ik de melding dat 1 van de producten niet leverbaar is vanwege een voorraad tekort. Het teveel betaalde wordt teruggestort (tot op heden niks ontvangen). Alles met elkaar een zeer teleurstellende ervaring!

Uitstekend!

Keurig verpakt en mooie kwaliteit verder duidelijk aangegeven wat te doen bij eventueel terugsturen.

Goede prijs/kwaliteit, levering volgens afspraak.

Mijn bestelling werd binnen de gestelde termijn geleverd. Goede prijs/kwaliteit.

Top Bedrijf

Mooie kleding. Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd.

Helemaal goed

Service, maten en assortiment helemaal top

Relaxed

Snel geholpen, geen probleem met ruilen

Prima website

Pas na een mail werd bestelling verzonden

Na ruim een maand wachten op bestelling de klantenservice maar eens gemaild. Als antwoord kwam dat de bestelling 'net' binnen was gekomen. Bestelling werd toen wel direct verzonden.

top!

Snel, en hele vriendelijke / duidelijke service vooral!

Webshop is niet gebruiksvriendelijk

De stappen door de bestelling heen gaan enorm traag, daarnaast pas na 4 dagen geïnformeerd dat de helft van de bestelling niet op voorraad was.

Goed aanbod, snelle levering en mooie truien

Positief, goed voor herhaling

goed en op tijd

de bestelling zijn altijd goed en netjes verpakt en snel bezorgd

snel - duidelijk en goed

Ik heb nu geregeld kleding besteld. Het is steeds prima gegaan. Overzicht op de site is duidelijk en de bestel methode is makkelijk en begrijpelijk. Levering is steeds goed gegaan en op tijd. Mijn complimenten naar jullie.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC