Veel mooie aanbiedingen, goed ingepakt en snelle levering

Kleding voor een uitvaart besteld . De avond ervoor is de bestelling met DHL binnen gekomen waar ik erg blij mee was. De artikelen waren netjes verpakt in een grote doos zodat het niet gekreukt was. Ik zal hier vaker bestellen en zal het ook bij anderen aanraden.

Meer dan goed !

Compleet assortiment ! UItsluitend zeer goede ervaringen.

Correcte afwikkeling en snelle levering

Het was even doorhebben bij de keuze van de broeken om deze echt in het winkelwagentje te krijgen (werkt een beetje onlogisch) maar daarna ging alles prima! Besteld, gevolgd en netjes geleverd.

Prima service!! Duidelijk en overzichtelijk.

Duidelijke webshop, goede aanbiedingen en prima service.

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Matig

Te lange kevertijd

Zeer snelle levering en goede kwaliteit goederen

Goed en snel geregeld

fijn bedrijf zowel de winkel in Ede als webshop

snel geleverd en de kwaliteit is goed.

Wat problemen online, in winkel goed geholpen

Is al de tweede keer dat ik een product bestel dat in de aanbieding is. De zending is al aangemeld maar komt niet aan. Dan krijg ik een mail met dat het toch niet meer leverbaar is, dat ik geen recht meer heb op de korting en er geen vervangend product wordt aangeboden. Kortom: helaas en zoek het maar uit. Dit was de laatste keer dat ik iets bestel op deze website als ze zo met hun klanten omgaan. Edit: Na contact met de klantenservice heb ik uiteindelijk toch nog een korting gekregen. Helaas niet de actie die gold op de website, maar toch een compensatie. Ik ben uiteindelijk naar een fysieke winkel gegaan waar ik door de verkoopster uitstekend ben geholpen.

Mooie kleding

2 super mooie truien, voor de prijs van 1. Blij mee.

Gewoon goed

Gewoon goed

netjes verpakt

goed bevallen

Nog niks ontvangen!

Nog niks ontvangen

Makkelijk en snel, alleen het filter werkt niet altijd even goed.

Ik bestel regelmatig en ik vind de kwaliteit overall goed. Het enige wat ik raar vind bij het filter, dat er producten worden getoond in een heel andere maat, terwijl ik duidelijk één bepaalde maat heb geselecteerd. Dat is jammer. Voor de rest: prima!

Fijne prijs, mooie schoenen en snelle verzending!

Echte aanrader!

Snelle en correcte levering

Duidelijke website en gebruiksvriendelijk. Levering binnen 24 uur tot stand gekomen. Men wordt van A tot Z vanaf bestelling geïnformeerd over de levering van de bestelling.

Bijna niets in mijn maat en wat er wel is valt te klein

Bijna niets in mijn maat en wat er wel is valt te klein

Leuke, gezellige, klantvriendelijke en goed assortiment winkel

Goede ervaring, kom hier wel terug.

Haperende website

Was irritant lang bezig met het bestelproces door gebrekkige website. OFM liet me weten dat de problemen spoedig verholpen zouden zijn.

Duurt veel te lang

Op 2 november schoenen besteld voor een begrafenis van 8 november en de schoenen zijn er nu (9 november) nog steeds niet .. echt ongekend

Te laat

Maandag besteld omdat ik vrijdag op vakantie ging, jammer genoeg niet op tijd geleverd dus retour

Goede levering.

Snelle en adequate levering van de jeans.

Goede informatie over de levering en snel geleverd.

Zie boven.

Snelle service, duidelijke taal.

Per artikel wordt aangeven wanneer het verzonden wordt. Duidelijke communicatie in mail en bevestigingen. Prettige ervaring met bestellen en de levering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC