Snelle en adequate levering van de jeans.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Will! Graag tot een volgende bestelling!
Zie boven.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Theo! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Per artikel wordt aangeven wanneer het verzonden wordt. Duidelijke communicatie in mail en bevestigingen. Prettige ervaring met bestellen en de levering.
Bedankt voor je beoordeling Judy! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
Overzichtelijke site, je kunt makkelijk zoeken, communicatie over bestelling en levering is duidelijk en de levering was vlot. Kwaliteit van het bestelde artikel lijkt goed.
Bedankt voor je beoordeling Henri! Veel plezier met je bestelling gewenst en graag tot een volgende keer!
2 broeken besteld, 1 verkeerd model geleverd. Werd zo opgelost, kon terug of als ze werd gehouden storten ze 10% als excuus terug. Was de 5 de keer dat ik bestelde en zal het zeker weer doen. Top.
Bedankt voor de 5 sterren Annick! Goed om te horen dat je zo tevreden bent!
Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld en kwam daarachter toen ik de bevestiging kreeg per mail. In eerste instantie was het niet mogelijk deze aan te passen, uiteindelijk is de zending onderschept en is het aangepast. Hierover werd ik netjes ingelicht. Top service !
Bedankt voor je mooie beoordeling Marijn! Graag tot een volgende keer!
Prima ervaring, alleen jammer dat ik de track en trace code pas heel laat kreeg waardoor ik niet thuis was om pakket aan te nemen. Het was bij de buren afgegeven.
Bedankt voor je review Ronald! Veel plezier met de bestelling gewenst!
Website eenvoudig te benaderen en vriendelijk om een keus te maken. Product werd snel geleverd
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Edwin! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Soepel lopend en helder proces. Maar.....bij het bestelde product staat verzending 1-2 werkdagen. Ik heb op dinsdagmiddag de bestelling geplaatst, kreeg een bevestiging van het bestelde met de mededeling dat het verwerkt zou worden. daarna werd het stil en hoorde ik pas op vrijdag dat het zaterdag bezorgd zou worden. Een tussentijdse stand van zaken was prettiger geweest. Ik kreeg nu het gevoel dat er iets mis was gegaan.
Beste Wim, Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Daarnaast was een tussentijdse communicatie zeker beter geweest! Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Snelle levering juiste product en goede kwaliteit
Hartelijk bedankt voor het compliment, Martin! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snelle levering, mooi product!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Alie! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Ik koop regelmatig kleding bij OFM. Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Divers aanbod, nette prijzen en vaak aanbiedingen. Communicatie is steeds helder en altijd een snelle levering.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Theo! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Jammer dat de voorraad niet klopte, maar kan gebeuren. Nu moet ik opnieuw bestellen en zie dat de actie (2 halen1 betalen) nog wel bestaat. Tot mijn verbazing staat het artikel wat door OFM geannuleerd is ivm de voorraad die niet zou kloppen, nog wel op voorraad op de site.. Vreemd
Beste Ton, Hartelijk dank voor je review en feedback! We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. Soms kan het voorkomen dat de voorraad op de website hierdoor nog niet up to date is, excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Webshop werkt goed, ik kan de produkten redelijk goed vinden. Echter, vorige week dinsdag besteld, maar nu nog niet binnen. Bovendien een bericht gehad dat 1 van de bestelde artikelen niet meer leverbaar is.
Beste Ton, Ontzettend bedankt voor je review en feedback! We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Webwinkel is niet echt anders dan andere webwinkels. Ik baal er wel van dat een afgeprijsd artikel bij nader inzien niet meer leverbaar blijkt. Dat is gek? Waar is het gebleven? Naar een collega, een betere klant? Ik mag een duurder, niet afgeprijsd artikel kopen. Dat was niet de bedoeling. Verder prima.
Beste Klaas-Jan Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ik had wat besteld voor 15 uur en pas 7 dagen ontvangen.
Beste Remco, Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Levering op zich was prima, helaas een artikel geannuleerd wegens een voorraad verschil. Dit is niet de eerste keer.
Beste Rick, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
26 oktober is het door mij bestelde product bij Only for Men weer ontvangen. Tot op heden bedrag niet retour ontvangen.
Goedemorgen Sjouke, Bedankt voor de feedback! Ik zie dat we de retour op 27 oktober hebben verwerkt en hierbij tevens de terugbetaling. Als het goed is zal je dit bedrag al ontvangen hebben op je rekening, klopt dit? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Only For Men
Het assortiment is passend bij mij. Eerst een tijd lang gezocht naar een stoffen zomerjack, in winkels niet meer te krijgen, maar bij only for men een state of art jasje gevonden. Daarna nog enkele bestellingen, en nu een bestelling van een chino. In eerste instantie de verkeerde maten, maar in tweede instantie in een andere kleur gevonden. De afhandeling is netjes, ook als er iets fout gaat, dan wordt een oplossing gezocht.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Adri! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Super snel
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Henry! Veel plezier met je aankoop!
Snelle levering en retourzending (ivm te kleine maat) prima geregeld.
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Ik heb de kleding netjes verpakt en op tijd ontvangen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Gerrit! Veel draag plezier!
Goed en snel geleverd.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Thijs! Graag tot een volgende bestelling!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Niels! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Duidelijke en mooie website makkelijk bestellen en betalen. Snel thuisbezorgd of afgegeven in de winkel. Gelijk rustig passen. Nadeel dat ik meestal wel een extra mooi kleding stuk meeneem. Ook winkel en personeel super.
Bedankt voor de vijf sterren, Peter! Hier doen we het voor. Graag tot snel in de winkel of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC