En hele goede en snelle afwikkeling van mijn bestellingen, ga zo door....

Tot nog toe de beste kledingwinkel omtrent levering van producten en klantvriendelijkheid...

Levering snel en service goed.

Soms is het een zoekplaatje op de website als je niet precies of je het juiste kledingstuk (maat, geschiktheid e.d.) en dan is de chat een uitstekende ondersteuning

Fijn dat je ook in de winkel kunt passen!

Ik had deze truien in de winkel gepast en gekocht, maar ik heb er online nog een paar bij besteld. Lekker makkelijk zo!

geen klik teveel, 1 een keer waar naar doorgelinkt werd met het juiste bedrag

Ik wilde graag een eenvoudige trui, lekker voor erbij, of thuis of naar de zaak, lekker makkelijk, warm en comfortabel. Dus even naar de site van Only for Men, daar zie ik direct wat ik zoek, in de aanbieding ook nog eens, even kleuren en maten uitzoeken en hoppa 2 voor de prijs van 1 in mijn winkelwagen. Sneller geleverd dan verwacht in de juiste kleuren met de goede maten (die ik zelf wat ruimer gegokt had voor de zekerheid: XL wil wel eens wat kleiner vallen, kaaskoppen zijn groter dan je verwacht).

Super service, snelle levering

Ik had een vraag en werd super geholpen door de klantenservice! Ook nette website!! Zeer tevreden

Idem

Goede inzichtelijk webshop, reageert alleen soms wat traag bij het verwerken van kortingen. En een nalevering was niet duidelijk gecommuniceerd. Rest was prima.

Goede prijs en kwaliteit

De broeken passen perfect en zijn hoef van kwaliteit. Dankzij de aanbieding nergens goedkoper én eenvoudig te vinden op de site.

Bestel je iets en krijg je iets anders

Colmar jas besteld en krijg ik ander jas

Waardeloos

2 artikelen besteld en blijken beiden achteraf toch niet op voorraad te zijn.

Altijd snel

Bestellingen worden altijd snel en stipt geleverd!

Betalingssysteem hopeloos

Het is onmogelijk om de factuur te betalen zonder een account aan te maken.

Wederom weer een goede ervaring

Duidelijke communicatie v.w.b. levering, duidelijke site en een webshop met vele opties om te filteren. Keuze voldoende v.w.b. maten, modellen, en mogelijkheden

Prima service, snelle levering. Mooie spullen.

Jack besteld. Mooie spullen, goeie service.

Verzending dezelfde dag klopt niet

Op de site staat bij diverse artikelen dat ze dezelfde dag of de volgende dag worden verzonden. Bewust artikelen op voorraad uitgezocht begin vorige week met de verwachting dat deze snel bezorgd zouden worden. Helaas is de praktijk anders met een levertijd van 7 dagen. Tip, geef de werkelijk verwachte levertijd aan voor artikelen en schep geen verwachtingen die niet waargemaakt worden

Wel 10+ hemden besteld - PREMIUM Kwaliteit

Eindelijk heb ik kwaliteitshemden gevonden en in verschillende TRENDY designs. Ik koop al mijn hemden van bij Only for Men. De volle kraag, kwalitatieve stoffen, superieure knoopjes, hippe kleuren...Gewoon van topkwaliteit, vooral die van The Blueprint Premium. Ze passen perfect onder een maatpak voor dagelijks gebruik. Elke dag een andere hemd voelt enorm verfrissend. Het geeft je een andere aura. Medewerkers van de webshop antwoorden altijd binnen het uur bij problemen. MIJN ENIGE VRAAG: Kunnen jullie wat sneller nieuwere design hemden aanbieden van The Blueprint Premium? Geregeld enkele nieuwe patronen, wat grotere tekeningen, iets gewaagder af en toe.

Snelle vlotte levering, duidelijk website.

Duidelijke website en de producten werden zeer vlot geleverd. Ik werd ook uitstekend op de hoogte gehouden van de status.

Gied

Snel en netjes verpakt

Schoenen zijn naar volle tevredenheid

Fijne website, snelle verzending

Voorbeeld voor andere webwinkels. Groot assortiment, mooie kortingen, snell verzending

Eenvoudige site met ruime keuze. Bestelling keurig verzorgd.

Maatvoering

Ik heb exact dezelfde uitvoering en maat een broek van cast iron besteld. De gekregen broek is kleiner dan wat ik nu heb. Omruilen kan niet en nu moet ik dubbele verzendkosten betalen ! Ik heb dus niet gekregen wat ik besteld heb. Maar heb wel extra kosten !

Goed aanbod voor mooie prijzen

Leuke kleren voor mooie outfits voor een leuke prijs te bestellen op een overzichtelijke website.

Snelle service. Levering zeer snel.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC