Website blijft draaien en kan bestelling niet doorzetten, goed opgelost
Beste Albert, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend dat het niet lukt om te bestellen en dat de website blijft draaien. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Excuses voor het ongemak. Ik adviseer om het op een andere browser te proberen of om in incognito te gaan. Hierdoor kan het zijn dat de website het wel doet. Ik hoor graag of het alsnog gelukt is. Met vriendelijke groet, Demi Only For Men
Original anmeldelse
Website blijft draaien en kan bestelling niet doorzetten
Snelle levering Mooie kwaliteit Fijne webshop
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Martin! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Prettige internet omgeving. Ook goed overzicht van mogelijke betalingen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Koos! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Vriendelijke en goed bereikbare klanten service
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jacqeline! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Elle! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Makkelijk besteld en de volgende dag geleverd
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Henk! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
ik ben tevreden met mijn aankoop maar het contact erover kan beter, ik heb bijna twee weken moeten wachten op mijn bestelling,op zich niet zo erg maar ik heb wel twee keer zelf gebeld waar mijn aankoop bleef.verder ben ik zeker erg vriendelijk te woord gestaan door de desbetreffende dame.
Beste Jan, bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat je zo lang moest wachten op je bestelling! Onze excuses hiervoor. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je bestelling!
De bestelling goed verlopen ,alles naar wens
Bedankt voor de vijf sterren, Frans! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Mooie kleding en schoenen , veel keus en snelle levering.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Pleun! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Jammer dat je iets besteld, betaald en na 5 dagen bericht krijgt dat het toch niet leverbaar is. Strekking van de mail in nette woorden: jammer joh, gewoon pech. Klopt niet en niet klantvriendelijk.
Beste Dirk, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. In je review is je frustratie voelbaar aanwezig. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. In de eerder ontvangen e-mail vind je een kortingscode die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop. We hopen dat je dit kunt waarderen. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Mark! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Mijn bestelling werd snel en vakkundig verpakt geleverd
Bedankt voor de 5 sterren! Veel plezier met je bestelling gewenst!
ik heb een goede ervaring met only for men, het is overzichtelijk en een snelle levering
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Tymen! Graag tot een volgende keer!
Webshop vond ik niet zo geweldig want ging steeds fout bij poging te bestellen en betalen. Uiteindelijk wel gelukt via creditcard. Vlotte levering maakte weer veel goed.
Bedankt voor de beoordeling! Wat vervelend dat het telkens fout ging bij het betalen, mocht dit in de toekomst nog eens voorkomen, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!
Keurig verzorgd en bezorgd
Bedankt voor het mooie cijfer Martin! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Zowel de webshop als de winkel, fantastisch om te shoppen.
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Prima, ben zeer tevreden
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Vervoerder DHL is waardeloos. Men verandert bij DHL mijn huisnummer van 82B01 naar B01 en heb na een week wachten nog altijd geen pakket ontvangen. Benieuwd wanneer pakket nog komt.
Beste Richard, Bedankt voor je bericht, Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen via DHL. Naar aanleiding van ons eerdere contact met elkaar hebben wij gelijk een onderzoek opgestart bij DHL. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen via DHL, brengen we je hier uiteraard direct van op de hoogte via de e-mail zoals eerder besproken. Wij gaan het in ieder geval netjes voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Heel blij met onlyformen. Goede service.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Gerben! Graag tot een volgende bestelling!
Prima service. Je krijgt wat je verwacht te krijgen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Wieger! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Het bestellen van kleding in de webshop is een uitdaging. Ingegeven filters worden verwijderd als je teruggaat van een item naar de overzichtspagina. Bijv. ingeven maat L krijg je toch nog alle hemden te zien in M,S waardoor je een item toch niet kunt bestellen. Verder is de website zeer traag. Dat is jammer. Ik shop regelmatig maar de beleving is niet wat het moet zijn. Ik snap dat (potentiële) klanten dan afhaken. Het maakt geen verschil of je de app op je telefoon gebruikt of de laptop. Werk aan de winkel zou ik zou zeggen.
Beste, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Op dit moment is de functionaliteit van onze website niet wat men van ons is gewend. Omdat wij sinds kort een vernieuwde website hebben werkt alles nog niet optimaal. Uiteraard zijn wij hard aan het werk om dit zo snel mogelijk op te lossen zodat onze klanten weer zorgeloos kunnen shoppen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Ruim assortiment mooie kleding. Makkelijk te bestellen en als het niet naar wens is ook makkelijk te retourneren. Ga zo door!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Erik! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Heb een bestelling geplaatst via de webshop. Daarop kreeg ik geen bevestigingsmail. Aangegeven levertijd was 3-5 werkdagen. Na de levertijd niets gehoord, gebeld en de bestelling zou er zeker de volgende donderdag zijn. Op donderdag weer gebeld, opnieuw niks, en nu zou het er zeker op dinsdag zijn. Weer niks, bleek een deel niet leverbaar, waarover ik gemaild zou zijn. Evenmin een mail gekregen. Toen is een vriendelijke winkelmedewerker weer gaan bellen met de klantenservice, en bleek ik inderdaad niet gemaild te zijn. Uiteindelijk na 2 weken de bestelling opgehaald in de winkel. Voorlopig geen bestelling voor mij in deze webshop
Beste Quintijn. Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als Only for Men doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Tevens heb ik je even een persoonlijk bericht gestuurd. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Zeggen binnen 5 werkdagen de terugbetaling te verwerken na ontvangst retour, het is nu 11 dagen. Reageren per e-mail dat er sprake is van een technische storing en dit de schuld is van de betalingsprovider. Ik werk zelf in de e-commerce. Deze smoes is natuurlijk onzin. Kom je afspraak na, wees eerlijk, informeer als je al weet dat er problemen zijn klanten pro-actief of compenseer een gedupeerde klant op enige wijze. Hiermee raak je klanten kwijt.
Beste Peter, bedankt voor je beoordeling. Zoals eerder gecommuniceerd hebben wij inderdaad een storing gehad bij onze payment provider. Hierdoor duurt de terugbetalingsprocedure momenteel langer dan gewoonlijk. Dit is natuurlijk niet de service die je van ons gewend bent, wij vinden dit dan ook erg vervelend voor je, en hebben er ook alles aan om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wij hebben je hierover op de hoogte gesteld, onze excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je is geweest!
Zoals altijd prima website, duidelijk en makkelijk bestellen en goede informatie rondom leveringsproces. Jammer dat artikel dat geleverd is voorzien is van een beveiligingslabel. Daarover contact gehad en aangeboden is om retour te sturen, waarbij label verwijderd wordt en weer terug wordt gezonden. Langsgaan bij een winkel lijkt mij vlugger en efficiënter.
Beste Sander, bedankt voor je beoordeling! Wat ontzettend vervelend dat er nog een alarmlabel op de trui zit, nogmaals onze excuses hiervoor. Helaas woont niet iedereen in de buurt van een winkel, maar als dat in jouw geval wel zo is mag je natuurlijk altijd langskomen!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC