Bestellen gaat moeizaam

Website blijft draaien en kan bestelling niet doorzetten, goed opgelost

Snelle levering Mooie kwaliteit Fijne webshop

Goede website, producten zijn snel te vinden

Prettige internet omgeving. Ook goed overzicht van mogelijke betalingen.

Mooie kwaliteit en hele goede service

Vriendelijke en goed bereikbare klanten service

Goed en snel

Prima snelle levering

Makkelijk besteld en de volgende dag geleverd

ik ben tevreden met mijn aankoop

ik ben tevreden met mijn aankoop maar het contact erover kan beter, ik heb bijna twee weken moeten wachten op mijn bestelling,op zich niet zo erg maar ik heb wel twee keer zelf gebeld waar mijn aankoop bleef.verder ben ik zeker erg vriendelijk te woord gestaan door de desbetreffende dame.

De bestelling goed verlopen ,alles naar wens

De bestelling goed verlopen ,alles naar wens

Goede merken voor topprijzen

Mooie kleding en schoenen , veel keus en snelle levering.

Bestelling geplaatst betaald en met een excuusmail geannuleerd

Jammer dat je iets besteld, betaald en na 5 dagen bericht krijgt dat het toch niet leverbaar is. Strekking van de mail in nette woorden: jammer joh, gewoon pech. Klopt niet en niet klantvriendelijk.

Goed product, snelle levering!

Only for men is mij favoriete webwinkel voor herenkleding. Snelle levering goede aanbiedingen

Mijn bestelling werd snel en vakkundig verpakt geleverd

perfect

ik heb een goede ervaring met only for men, het is overzichtelijk en een snelle levering

ging wat moeizaam.

Webshop vond ik niet zo geweldig want ging steeds fout bij poging te bestellen en betalen. Uiteindelijk wel gelukt via creditcard. Vlotte levering maakte weer veel goed.

Keurig verzorgd en bezorgd

Zowel de webshop als de winkel, fantastisch om te shoppen.

Prima, ben zeer tevreden

Webshop is uitstekend

Vervoerder DHL is waardeloos. Men verandert bij DHL mijn huisnummer van 82B01 naar B01 en heb na een week wachten nog altijd geen pakket ontvangen. Benieuwd wanneer pakket nog komt.

Duidelijke site.

Heel blij met onlyformen. Goede service.

Voldoet volledig aan de verwachting. Prima service.

Prima service. Je krijgt wat je verwacht te krijgen.

Mooie kleding maar slecht functionerende website/shop

Het bestellen van kleding in de webshop is een uitdaging. Ingegeven filters worden verwijderd als je teruggaat van een item naar de overzichtspagina. Bijv. ingeven maat L krijg je toch nog alle hemden te zien in M,S waardoor je een item toch niet kunt bestellen. Verder is de website zeer traag. Dat is jammer. Ik shop regelmatig maar de beleving is niet wat het moet zijn. Ik snap dat (potentiële) klanten dan afhaken. Het maakt geen verschil of je de app op je telefoon gebruikt of de laptop. Werk aan de winkel zou ik zou zeggen.

Goed snel mooi

Ruim assortiment mooie kleding. Makkelijk te bestellen en als het niet naar wens is ook makkelijk te retourneren. Ga zo door!

Mailservice werkte niet, bestelling duurde ontzettend lang

Heb een bestelling geplaatst via de webshop. Daarop kreeg ik geen bevestigingsmail. Aangegeven levertijd was 3-5 werkdagen. Na de levertijd niets gehoord, gebeld en de bestelling zou er zeker de volgende donderdag zijn. Op donderdag weer gebeld, opnieuw niks, en nu zou het er zeker op dinsdag zijn. Weer niks, bleek een deel niet leverbaar, waarover ik gemaild zou zijn. Evenmin een mail gekregen. Toen is een vriendelijke winkelmedewerker weer gaan bellen met de klantenservice, en bleek ik inderdaad niet gemaild te zijn. Uiteindelijk na 2 weken de bestelling opgehaald in de winkel. Voorlopig geen bestelling voor mij in deze webshop

Geen terugbetaling ontvangen!

Zeggen binnen 5 werkdagen de terugbetaling te verwerken na ontvangst retour, het is nu 11 dagen. Reageren per e-mail dat er sprake is van een technische storing en dit de schuld is van de betalingsprovider. Ik werk zelf in de e-commerce. Deze smoes is natuurlijk onzin. Kom je afspraak na, wees eerlijk, informeer als je al weet dat er problemen zijn klanten pro-actief of compenseer een gedupeerde klant op enige wijze. Hiermee raak je klanten kwijt.

Erg goed, maar

Zoals altijd prima website, duidelijk en makkelijk bestellen en goede informatie rondom leveringsproces. Jammer dat artikel dat geleverd is voorzien is van een beveiligingslabel. Daarover contact gehad en aangeboden is om retour te sturen, waarbij label verwijderd wordt en weer terug wordt gezonden. Langsgaan bij een winkel lijkt mij vlugger en efficiënter.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC