Twee truien besteld. Prima truien keurig op tijd geleverd. Niks te klagen
Bedankt voor je mooie beoordeling Kees! Graag tot een volgende keer!
Prettig.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ronald! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Prettige website met mooie aanbiedingen, goede communicatie over de levering en geleverd conform afspraak. Complimenten!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Paul! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Makkelijk bestellen, snel geleverd en geen problemen. Kortom: prima!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Eric! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Een mooi product tegen een redelijke prijs, in de sale. De verzending heeft wat lang geduurd. Daarnaast werd het met DHL verstuurd en daar heb ik niet zo goede ervaringen mee. Slecht op de hoogte gebracht en vaak komen ze midden in de nacht aan de deur of komen helemaal niet.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over het product en de prijs. Wel jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Ondanks dat we graag een snelle levering hanteren, kan het soms voorkomen dat het langer duurt dan gepland. Onze welgemeende excuses, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Prima geregeld
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Renzo! Graag tot een volgende bestelling!
Keuze was makkelijk gemaakt en product redelijk snel ontvangen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Mark! We zien je graag snel terug in de winkel of onlin
Hallo, Ik vind het niet handig om een feedback te sturen als het product nog niet eens is afgeleverd !!
Beste Marja, Bedankt voor je review. Dit is helemaal begrijpelijk. Je kan pas een beoordeling geven als het pakket daadwerkelijk is aangekomen. Excuses voor het ongemak! Hopelijk komt je bestelling snel en ben je helemaal tevreden. Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Alles netjes verlopen en bij vragen snelle communicatie. Bij webshop ging alles goed. Meldingen vanuit winkel voor ontvangst kwamen niet aan ook niet in spam.
Wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Bart! Leuk dat je zo tevreden bent, wel jammer dat de mails niet aankwamen. Onze oprechte excuses hiervoor. Graag tot snel!
Deed een bestelling en had het artikel met spoed nodig ivm bruiloft had ik klantenservice gesproken en was het de volgende dag meteen binnen Waar ik only for men voor wilt bedanken Gr Hènk
Hartelijk bedankt voor het compliment, Henk! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service en dat je jouw bestelling zo snel hebt binnen gehad voor de bruiloft. Hopelijk tot snel!
Ben normaal gesproken zeer tevreden heb diverse keren besteld personeel in Oosterhout zeer vriendelijk en behulpzaam maar deze online bestelling is niet goed verlopen zou 2 a 3 dagen levertijd zijn
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Op onzer website wordt tevens aangegeven dat het 3-5 werkdagen langer duurt om naar de winkel te versturen, boven op de levertijd die al aangegeven wordt per artikel. We hebben de bestelling dan ook binnen de afgesproken levertijd aan de winkel in Voorburg afgeleverd. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Levering loopt steeds zoals het moet. Bij een onduidelijkheid word je via chat duidelijk en vriendelijk geholpen.
t een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Luc! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
De zoekfilters Worden op de een of andere manier steeds gereset wanneer je een item hebt bekeken. Zwaar irritant en nodigt niet echt uit im verder te zoeken.
Beste Raymond, Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je niet tevreden bent over de zoekfilters. Ik heb je even persoonlijk een mail gestuurd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Only For Men
Na een aantal dagen zelf contact opgenomen wanneer over de verzending. Wel netjes toegestuurd.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ruben! Excuus voor de miscommunicatie met de mail. Gelukkig heb je deze alsnog mogen ontvangen We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Afhalen in de winkel is een fijne optie. De kwaliteit en de maten van de Piere Cardin broeken zijn uitstekend. Service is prima!
Bedankt voor het delen van jouw ervaring, Rob!
De kleding komt netjes verpakt thuis, de foto's komen goed overeen met de producten. Wij zijn tevreden
Bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer!
Probleem met een Cadeaukaart en kreeg op een zondag na 15 minuten een mailtje terug. Binnen het eerstvolgende 15 minuten was het probleem alweer verholpen. Heb vaker een klantenservice moeten gebruiken. Dit was echt top.
Bedankt voor het mooie cijfer Dhieradj! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Om vage redenen waren bepaalde producten niet geleverd
Beste Henk, Allereerst wil ik je bedanken voor je bericht. We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet volledig konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. Indien je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Mocht je een nieuwe bestelling willen plaatsen, dan horen wij het graag, zodat wij je 10% extra korting op je volgende bestelling kunnen aanbieden (dit aanbod is 30 dagen geldig na ontvangst van deze e-mail). Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Op 17 september een bestelling gedaan van € 500 aan kleding. Ik vraag na een aantal dagen wanneer de bestelling geleverd wordt. Krijg ik de mededeling dat er per ongeluk een retourlabel is geplakt. Mijn kleding wordt voorlopig niet geleverd want ze moeten eerst zoeken waar mijn pakket gebleven is intern. Dit was de laatste keer dat ik hier een bestelling doe
Beste Willem, bedankt voor je review. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor je is, maar helaas is het zo dat waar mensen werken fouten worden gemaakt. De artikelen waren niet allemaal meer op voorraad in jouw maat, vandaar dat we het retourpakket van DHL moesten afwachten wat max 2 werkdagen zou duren. Inmiddels is het probleem dan ook verholpen en hebben wij het volledige bedrag aan je terugbetaald. Onze excuses voor het ongemak!
Ik had een vraag per e-mail gesteld op een zaterdag, kreeg gelijk reactie en op maandag was het opgelost. Fijne service!
Bedankt voor de 5 sterren Adriaen! Veel plezier met je bestelling gewenst!
De bestelling was gemakkelijk te doen, omdat de website overzichtelijk is. Alles sprak voor zich en ging snel.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Vanessa! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Bedankt voor de vijf sterren, Frans! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Ik wacht nog steeds op levering.
Beste Menno, Bedankt voor het schrijven van de review. Ik heb je even een persoonlijk bericht gestuurd met een vraag. Ik hoop je graag verder te mogen helpen met de bestelling. Met vriendelijke groet, Only For Men
Altijd correct. Anders zou ik er niet steeds blijven kopen toch!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Frits! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
De bestelde broek had ik op de site geselecteerd bij de straight modellen. Bij levering bleek de broek een skinnymodel te zijn. Hij zit wel lekker, dus ik houd hem en ook geen in gedoe van retourneren. Ik was geholpen met de site en ik denk dat ik de volgende keer goed nadenk voordat ik kleding op jullie site bestel. Het ging om de DENHAM Bolt BLFMIB Jeans. Dit blijkt dus een skinny jeans terwijl hij onder selectie straight getoond werd op de site
Beste Dave, Bedankt voor je review! Wij begrijpen je onvrede, want niks is vervelender dan wanneer blijkt dat je de verkeerde maat hebt besteld. Wij doen ons best om via diverse kanalen een zo persoonlijk mogelijk advies te geven. Helaas blijft dit ook voor ons, zeker op digitale afstand, een uitdaging. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelde maat toch niet zo perfect past als je had gehoopt. Wij willen dit graag in de toekomst verbeteren en zouden graag willen weten over welk artikel het gaat. Zodat wij de product omschrijving kunnen verbeteren. Wij horen graag van je. Eventueel helpen onze verkoopspecialisten in onze Only for Men winkels je graag verder om de juiste maat voor je te bepalen, uiteraard staan onze klantenservicespecialisten ook altijd voor je klaar! Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke Only for Men winkels of online! Met vriendelijke groet, Team Only for Men.
Original anmeldelse
13 De Aaldor