Goed product, op tijd geleverd

Twee truien besteld. Prima truien keurig op tijd geleverd. Niks te klagen

Snelle levering. Top aanbieding

Prettig.

Fijne website met mooie aanbiedingen

Prettige website met mooie aanbiedingen, goede communicatie over de levering en geleverd conform afspraak. Complimenten!

Makkelijk bestellen, snel geleverd en geen problemen. Kortom: prima!

Mooi product

Een mooi product tegen een redelijke prijs, in de sale. De verzending heeft wat lang geduurd. Daarnaast werd het met DHL verstuurd en daar heb ik niet zo goede ervaringen mee. Slecht op de hoogte gebracht en vaak komen ze midden in de nacht aan de deur of komen helemaal niet.

Prima geregeld

Zeer tevreden, duidelijke site

Keuze was makkelijk gemaakt en product redelijk snel ontvangen.

Webshop is prima

Hallo, Ik vind het niet handig om een feedback te sturen als het product nog niet eens is afgeleverd !!

Snelle communicatie

Alles netjes verlopen en bij vragen snelle communicatie. Bij webshop ging alles goed. Meldingen vanuit winkel voor ontvangst kwamen niet aan ook niet in spam.

Zeer goed bedrijf

Deed een bestelling en had het artikel met spoed nodig ivm bruiloft had ik klantenservice gesproken en was het de volgende dag meteen binnen Waar ik only for men voor wilt bedanken Gr Hènk

10 dagen geleden besteld nog niets binnen

Ben normaal gesproken zeer tevreden heb diverse keren besteld personeel in Oosterhout zeer vriendelijk en behulpzaam maar deze online bestelling is niet goed verlopen zou 2 a 3 dagen levertijd zijn

Steeds correct

Levering loopt steeds zoals het moet. Bij een onduidelijkheid word je via chat duidelijk en vriendelijk geholpen.

De zoekfilters worden steeds gewist

De zoekfilters Worden op de een of andere manier steeds gereset wanneer je een item hebt bekeken. Zwaar irritant en nodigt niet echt uit im verder te zoeken.

Geen e-mail over product.

Na een aantal dagen zelf contact opgenomen wanneer over de verzending. Wel netjes toegestuurd.

Prima Service!

Afhalen in de winkel is een fijne optie. De kwaliteit en de maten van de Piere Cardin broeken zijn uitstekend. Service is prima!

Wij kunnen altijd goed slagen

De kleding komt netjes verpakt thuis, de foto's komen goed overeen met de producten. Wij zijn tevreden

Onwijs goed geholpen.

Probleem met een Cadeaukaart en kreeg op een zondag na 15 minuten een mailtje terug. Binnen het eerstvolgende 15 minuten was het probleem alweer verholpen. Heb vaker een klantenservice moeten gebruiken. Dit was echt top.

Deels teleurgesteld

Om vage redenen waren bepaalde producten niet geleverd

Er wordt niets geleverd

Op 17 september een bestelling gedaan van € 500 aan kleding. Ik vraag na een aantal dagen wanneer de bestelling geleverd wordt. Krijg ik de mededeling dat er per ongeluk een retourlabel is geplakt. Mijn kleding wordt voorlopig niet geleverd want ze moeten eerst zoeken waar mijn pakket gebleven is intern. Dit was de laatste keer dat ik hier een bestelling doe

Actieve klantenservice!

Ik had een vraag per e-mail gesteld op een zaterdag, kreeg gelijk reactie en op maandag was het opgelost. Fijne service!

Goede en snelle service

De bestelling was gemakkelijk te doen, omdat de website overzichtelijk is. Alles sprak voor zich en ging snel.

Het is nog steeds niet bezorg

Ik wacht nog steeds op levering.

Zoals gewoonlijk gewoon prima service!

Altijd correct. Anders zou ik er niet steeds blijven kopen toch!

Straight fit besteld en skinny fit geleverd gekregen

De bestelde broek had ik op de site geselecteerd bij de straight modellen. Bij levering bleek de broek een skinnymodel te zijn. Hij zit wel lekker, dus ik houd hem en ook geen in gedoe van retourneren. Ik was geholpen met de site en ik denk dat ik de volgende keer goed nadenk voordat ik kleding op jullie site bestel. Het ging om de DENHAM Bolt BLFMIB Jeans. Dit blijkt dus een skinny jeans terwijl hij onder selectie straight getoond werd op de site

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC