Goed afgeleverd en in filiaal Waalwijk keurig en uiterst vriendelijk afgewerkt .
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Leo! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
NVT
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Loomans! Graag tot een volgende bestelling!
Leuke koopjes dit keer aan het einde van de sale. Maar ook zonder sale slaag ik hier uitstekend. De webshop is duidelijk, maar in onze winkel in Beek zijn ze ook bijzonder vriendelijk.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Olga! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Ik was op zoek naar een specifiek jack van Elvine en kwam via Google op jullie website terecht voor het jack wat ik zocht in mijn maat en kleur met 50% korting. Na het besteld te hebben kreeg ik geen mail oid. Dat was zaterdag avond. Zondag ook geen mail , dus maandagochtend even gebeld. Een vriendelijke dame verontschuldigde zich voor het ontbreken van de mail en verzekerde mij dat het op voorraad was en dat het in de loop van de dag klaar werd gemaakt voor verzending. Gisteren is het verzonden en vandaag geleverd. Al met al ben ik zeer tevreden dus , het is een supermooi jack met hoge korting en redelijk snel geleverd. Het is misschien wel een aandachtspuntje wat betreft de orderbevestigingsmail , dit zou geautomatiseerd altijd aan moeten komen. Ik las dit manco ook terug in andere reviews.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Ferry! Leuk dat je zo tevreden bent. Over de mails heb je helemaal gelijk en we zijn er mee bezig om dit te optimalsieren, excuses voor het ongemak. Graag tot snel!
Goed verpakt snelle levering
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Frank! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Op de site kun je filteren op maat, dan krijg je beperkte selectie, bij doorklikken krijg je echter broeken die toch niet in de juiste maat beschikbaar zijn. Wat ik uiteindelijk besteld heb was keurig verpakt en goed.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Stefan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Aanvankelijk eerst mijn pak online gekocht, maar er moest toch wat vermaakt worden. Daar deed men niet moeilijk over en het was tegen een kleine vergoeding zo gefikst. Verder goede hulp bij het uitzoeken van kleding en bijbehorende accesoires. Zeer vriendelijk personeel dat ook écht de tijd neemt voor de klant. We komen zéker weer terug!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Paul! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Website werkt goed na het invullen van een paar criteria verschijnen gerichte opties waaruit een keuze gemaakt kan worden. Daarna volgt een snelle levering na de bestelling dus helemaal tevreden.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Sander! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Bedankt voor je beoordeling Bert! Graag tot een volgende keer!
Ik was op zoek naar een paar nieuwe truien, zodat de verwarming minder hoog hoeft te staan deze winter. Ze hadden genoeg keuze, ook in mijn maat, met de extra kortingscode waren ze ook nog eens goed geprijsd.
Bedankt voor je beoordeling Bas! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!
Snelle levering.
Bedankt voor je mooie beoordeling Cj! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Robert!
Goede kwaliteit en snel levering
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Ahmed! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Altijd goed, bijna net zo goed als in de winkelm
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Stephan! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Super gebruiksvriendelijke site.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Blerim! Graag tot een volgende bestelling!
Prima aankopen
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ronald! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Onlangs weer een bestelling geplaatst bij OFM. Helaas is het nu de 2e keer dat een artikel die afgeprijsd is geannuleerd wordt voor uitlevering.
Bedankt voor je review! We begrijpen je reactie en vinden het ontzettend vervelend dat wij je bestelling niet konden leveren. Hiervoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden. Je geeft aan dat het de tweede keer is. Ik kan in ons systeem op jouw gegevens geen andere bestelling vinden waarin een artikel uitverkocht bleek te zijn. Je bestelling hiervoor is volledig bij je geleverd. Uiteraard is ons streven altijd dat je bestelling volgens afspraak geleverd wordt. Echter kan het soms in de praktijk voorkomen dat wij deze afspraak niet na kunnen komen. Achter onze webshop schuilt een behoorlijk aantal mooie, fysieke Only for Men winkels. Dit betekent dat onze voorraden constant in beweging zijn met tot gevolg dat een artikel plotseling niet leverbaar kan zijn. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de betreffende leverancier. Helaas is dit niet gelukt voor jouw bestelling. Nogmaals onze excuses hiervoor. Ondanks het ongemak dat je hierdoor ervaren hebt, hopen we je snel weer welkom te mogen heten. Een volgende keer hopen we het goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected]
2 bestellingen gedaan en gekozen om dit in de winkel in waalwijk op te halen. 1 pakket is na 2 weken nog niet aangekomen op betreffende locatie.
Bedankt voor je review, Egbert! We gaan contact met je opnemen om dit probleem op te lossen!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt! Leuk dat je tevreden bent, graag tot een volgende bestelling!
De artikelen zijn duidelijk aangegeven
Bedankt voor de mooie beoordeling, Gerda! Graag tot een volgende keer!
Snelle service, website makkelijk te filteren wat je zoekt.
Bedankt voor de mooie review Erwin! Heel veel plezier met je aankoop!
altijd goed
Bedankt voor je mooie beoordeling Daniël! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Er was door mij iets fout gegaan met de kortingsactie bij de betaling, één keer het bedrag zonder korting en één keer met korting betaald. Na gevraagd te hebben om het bedrag zonder korting terug te boeken is dit de volgende dag direct gebeurd. Chapeau.
Bedankt voor je mooie beoordeling André! Hopelijk tot een volgende keer.
Mooie site met heel veel verschillende merken en mooie kleding! Snelle levering, netjes verpakt! Heel blij met de pme legend korte broeken!
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling MJ! Veel plezier met je aankoop gewenst.
Mooie kleding en leuke kortingen. De site is een prettige omgeving.
Bedankt voor je mooie beoordeling Ruben! Graag tot een volgende bestelling.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC