Was een prachtig colbert

Maar was veel te klein heel jammer is terug gestuurd

Men doet wat men zegt

Men doet wat men zegt

Prima gauw ontvangen

Snelle levering via de winkel

Website gewoon goed en duidelijk alleen erg lange levertijd

Website is gewoon goed, niks mis mee. Alleen de levertijd vind ik wel erg lang en mede omdat de verwachte levertijd 1 tot 2 werkdagen zou zijn maar na een week is mijn bestelde broek nog steeds niet geleverd in de winkel. Als dat nu eerlijk aangeven word dat levertijd dag of 10 kan duren vind ik het een ander verhaal maar dit vind ik erg jammer en weerhoudt mij toch ook voor een volgende bestelling

super

Leuk aanbiedingen voor een leuk prijs.

Makkelijk en snel afgehandeld

Makkelijk te bestellen. Fijn om in de winkel op te halen. En ophalen snel afgehandeld.

Goed gesprek gehaad met medewerker en alles geregeld

Netjes en duidelijk

Ruime keuze en netjes bezorgd

prima!

besteld en binnen termijn ontvangen!

Via mobiel onhandig te navigeren

Even snel via mobiel is lastig. Moeilijk te na gieren en artikelen vallen telkens weg bij terugblikken. Dan weer opnieuw zoeken in de zoekbalk. Uiteindelijk bestelling gedaan, betaald maar helaas geen bevestiging ontvangen. We gaan het wel meemaken hoe het afloopt.

Ruime keuze, vlotte levering, leuke acties

Prima kwaliteit voor een leuke prijs

Victum pablo Jeans, prima kwalieit en pasvorm. In de sale gekocht voor een spotprijs

Gewoon nog steeds goed, zoals altijd

Super ervaring, keer op keer. Goed assortiment en snel en netjes verzonden.

Makkelijk bestellen, alleen geen mail ontvangen

Geen mail ontvangen dat mijn pakketje is afgeleverd bij de winkel. Na 6 dagen zelf gebeld .

Overzichtelijk en duidelijk.

Goed en correcte service

Probleem met een artikel zeer goed opgelost vriendelijk bedankt

Zeer goede ervaring

Nvt

Top!!!

Duidelijke site met mooie kleding en leuke aanbiedingen.

Levering Top kleding top

Snelle levering en duidelijke communicatie

In de sale een paar sneakers gekocht. Ik heb deze laten bezorgen bij de winkel. Deze werden snel geleverd en er werd duidelijk over gecommuniceerd

Leuke trui besteld ...maar helaas retour ...was te klein...

Zoals gewoonlijk: goede site, grote keuze, makkelijk bestellen en betalen, en goede service in levering.

Misleidende acties

Ik was op zoek naar 1 polo toen zag ik daarbij staan 3 halen 1 betalen en heb er dus nog twee bij gezocht. In de veronderstelling dat ik er 3 voor 34,95 zou krijgen. (Tja de zomer is voorbij dus in de sales zou kunnen dacht ik) Echter bij het afrekenen blijkt dat er 3 keer 34,95 wordt berekend.

Snelle levering, prima service.

Ruime keuze in de webshop. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Zeer tevreden.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC