Allereerst prima voordelige aanbieding daarnaast de vooraf aangegeven termijn waargemaakt. Kortom helemaal tevreden bedankt

Goede producten tegen een betaalbare prijs

Only for men levert goede producten van mooie merken tegen een betaalbare prijs. Bestelproces is eenvoudig. Levering gaat snel. Zeer tevreden!

Trage levering + niet kloppende voorraad op de site wat zorgt voor annuleren van deel v/d bestelling

Prima webshop

Broek nog steeds niet ontvangen via DHL. Vele mailtjes al gehad van DHL over weigering van de zending. Servicepunt van DHL blijkt te zijn gesloten ivm COVID. Begrijpelijk, maar zeer beperkte berichtgeving hierover. Ook de thuislevering van ander pakket wordt gewoon niet gedaan. Andere verzenddienst zou ik zeggen!

Bestelling liep vlotjes. Helaas de afgesproken levering van 2 dagen is niet gelukt. Maar dat ligt meer aan DHL.

Een jas bestelt, maar met enige twijfel of de maat zou passen (vaak merk afhankelijk). De jas gepast in de locatie Doesburg, helaas te klein, direct kunnen retourneren en binnen twee dagen de gedane betaling weer ontvangen. Volgende keer beter.

Correct en klantvriendelijkheid. Super!!

Ik ben zeer tevreden. Zelfs een door mij over het hoofd geziene korting is achteraf nog verrekend.!

Snel en keurig verpakt

Na twee dagen in goede verpakking aangekomen! Sneakers en jeans in juiste maat.

Helemaal goed!

Leuke spullen en aantrekkelijke prijzen.

Prima levering goede spullen

Correcte levering besteld artikel

Het bestelde artikel werd binnen de vermelde termijn geleverd.

Altijd op de tijd

Nooit een probleem geweest en altijd op tijd

Lange levertijd

Mijn bestelling werd pas na 6 dagen afgeleverd.

Blij met deze website, een goede service!

Het nodige besteld in het afgelopen jaar. Een goede en snelle service. Fijne en overzichtelijke website.

Mooie kleding, snel geleverd. Beschrijving mag duidelijker.

Voor kleding van de echte herenmerken kom ik meestal uit bij Schulte, Suitable, Duetz of Only For Men. Only For Men heeft een zeer ruim aanbod, levert snel en retourneert gemakkelijk. Dat laatste moet ik net iets te vaak doen, want de beschrijving (van de maatvoering) is altijd wat summier of onduidelijk. Suitable is een voorbeeld waarbij dit echt heel duidelijk is, maar dit is wel een hoop werk. Verder is de service altijd perfect bij Only For Men.

Snel effectief en correct

Heel goed gegaan ik zal weer bij jullie kopen

gebruiksvriendelijk

De site is gebruiksvriendelijk. Bestellen is makkelijk en de levering is zoals afgesproken

Top service.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Bij een probleem met een polo, super goede oplossing en snel geregeld. Echt heel goed geholpen. Nogmaals bedankt.

Gewoon perfect

Uitstekende snelle en goede service. Product voldoet 100% aan de verwachtingen. Top!

duidelijke prettig werkende site

Makkelijk om de juiste producten te vinden met advies over de juiste maten. Je wordt stapsgewijs door het proces meegenomen, werkt prettig.

Netjes verpakt te lange levertijd.

De 7 i.v.m. de prima verpakking en bezorging. Had aanzienlijk hoger geweest als pakket niet een week na bestelling was geleverd. Kortom levertijd te lang.

Prima. bestelde goederen werden snel en probleemloos geleverd.

Zeer positief over de aankoop. 1 puntje van kritiek: Op 27-8 kocht ik in de vestiging Doesburg een Blueprint poloshirt voor € 45,-. de week daarop kon ik dezelfde polo kopen online in een 3 halen 1 betalen actie. De verkoper had me daar op kunnen wijzen.

gewoon goed

alles was goed geregeld

Voldoet volledig aan de verwachting.

Niet echt goed

Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen gehad en kan ook met de track en tracé code helemaal niks dus

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC