goed service, snelgeleverd.

Levering zoals afgesproken. Prima geholpen bij afhalen in de winkel.

Altijd goed nooit geen problemen gehad.

Super tevreden altijd snelle levering.

Had schoenen besteld in de sale. Snel ontvangen en goed geïnformeerd over status van de bestelling. Minpunt was dat de schoenen niet goed waren verpakt. De proppen papier waren eruit en de schoenen zaten niet in de bijbehorende tasjes. Alsof ze al een keer retour gekomen waren of direct vanuit een winkel in de doos waren gepropt. Dat doet voor mij afbreuk aan de kwaliteitsbeleving.

Snel en professioneel

Ja!

altijd OK

prima gelopen zoals altijd.

Snel en duidelijke informatie

Duidelijke site met mooie aanbiedingen. Levering via DHL is ook positief. Zal het andere zeker aanraden.

Mooie kleding en zeer goede zaak

Aanbeveling wat mijn ervaring is om kleding in de winkel te kopen en te passen. Ik heb toch best wel veel in de webshop gekocht en de goede maat opgegeven van hetzelfde merk en toch zaten er 2 stuk die kleiner waren. Dat kon werd er gezegd ,dus mijn ervaring toch in de winkel te passen.

Positief

Kleding keurig verpakt ontvangen! Enige minpunt is dat je ook voor retourneren moet betalen. Een artikel geretourneerd, de dag erna stond het geld al op mijn rekening.

Mooie winkel en internersite

Wegens drukte duurt het zoals vermeld vaak wat langer bij afhalen in winkel. Verder goed verpakt en mooie kleding van goede kwaliteit. Personeel is altijd vriendelijk.

Duurde erg lang

Op dinsdag mijn bestelling geplaatst met een leveringstijd van 1 tot 3 dagen. Daarna 3x mail contact en werd er steeds aangegeven dat er die dag een mail zou komen dat het verzonden gaat worden. Uiteindelijk heeft dit een week geduurd. Dit is echt niet van deze tijd.

Ik zou het zo weer doen mijn man vind het lekker dat het zo kan en dat ie nie naar de winkel hoeft.

Goede site goede service goede prijzen

Goed aanbod Goede prijzen

Prima kwaliteit en pasvorm

ruime keuze snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

Shoppen vanuit de luie stoel. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Snelle levering! Prima website.

Snelle levering en prima artikelen!

Webshop is prima maaar DHL is niet zo best.

Webshop is prima en goed. Maar de bezorging door DHL laat veel te wensen over. Eerst zouden ze het pakket afgeven bij de boxen bij de Lidl. Vervolgens kom je erachter dat je moet wachten op een code. Die krijg je pas als het pakje afgeleverd is. Er staat nergens op de site van DHL hoe dat werkt. Later krijg je het bericht dat DHL het pakje naar een afleverpunt heeft gebracht. Allemaal onzekerheid voor niets.

Fijne webshop en makkelijk bestellen.

Voor het eerst bij de OfM webshop om iets te bestellen. Het ging makkelijk en vlot. 3 dagen later had ik het bestelde in huis. Zeker een aanrader om in de toekomst nog eens iets te bestellen.

top service

makkelijk een overzichtelijke site mooie kleding en snel geleverd, ook de retouren gaan snel.

Ik heb schoenen besteld. Bij bezorging constateer ik dat twee verschillende maten zijn opgestuurd. Gebeld met klantenservice. Juiste schoen is gevonden in magazijn. Na paar dagen juiste paar ontvangen. Goede service dus.

Mooie kwaliteit producten En snel geleverd Een tevreden klant

Prima ervaring. Besteld en de volgende dag al in huis binnen de afgesproken tijdzone

Super geleverd en zoals altijd mooie kwaliteit kleding

Super geleverd en zoals altijd mooie kwaliteit kleding

top geholpen

top geholpen nadat ik shirts voor zoon besteld had en op 1 shirt het logo ondersteboven zat gestikt en er geen ander shirt meer was.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC