zeer vlotte afhandeling en binnen 3 dagen ontvangen
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Henk! Veel plezier met je aankoop.
Ik heb mijn bestelling zeer makkelijk kunnen doen. Hij is snel geleverd en doordat ik continue op de hoogte werd gehouden is het voor mij als klant erg efficient.
Wat een super mooie beoordeling geef je ons, bedankt Yvo! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel!
Retourkosten moet je zelf betalen
Beste Fred, Hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. In je review lezen we dat je niet helemaal tevreden bent, we willen je graag een toelichting geven: Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €2,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] We hopen op je begrip en dat we je weer snel online mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Original anmeldelse
Retourkosten moet je zelf betalen
Zet maar niet meer op de site dat de volgende de dag wordt geleverd. Met postNL wel maar met DHL niet. Vorige week woensdag besteld. Het is er nu, maandag, nog niet. Dit is niet de eerste keer. Zelfs afleveren op een Only for Men vestiging kost dagen en daarmee irritatie.
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Ondanks dat we graag een snelle levering hanteren, kunnen we jouw bestelling helaas niet binnen de afgesproken levertijd leveren, onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Only For Men
Donderdag besteld en maandagochtend nog steeds geen bevestiging van verzending.
Beste Jeroen, Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. Only for Men werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Tijdens het bestelproces hebben we een levertijd van 1-3 werkdagen. Vandaag is de 3e werkdag. Ik kan zien dat je bestelling vandaag is ingepakt voor verzending en gaat vandaag nog mee met DHL. Je kan je pakket vanavond of morgen verwachten. Je ontvangt vandaag nog een bericht van ons van verzending en tevens een track & trace code, zodat je het pakket kan volgen. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke Only for Men winkels! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
alles is naar wens gegaan, en keurig aan gekomen
Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer Marcel!
2 Pierre Cardin future flex besteld. Snel geleverd, keurig verpakt en goede prijs
Bedankt voor de 5 sterren Sipko! Daar doen we het voor!
prima, snel geholpen in winkel, had 2 maten besteld en kon verkeerde maat gelijk retourneren en kreeg gelijk mijn geld terug
Bedankt voor het compliment Michael! We zien je graag weer eens terug in één van onze winkels of online!
Voorbeeld voor veel bedrijven doe er graag zaken mee
Bedankt voor je review Harry!
Goeie kwaliteit, betaalbaar, correcte levering en steeds correcte afhandeling bij terugname van producten. Voor ons een blijver!
Wat een mooie review Laurette! Tot de volgende keer!
30-8 heb ik 2 bestellingen geplaatst order 2235662519 3-tal polo's deze zijn afgelopen week netjes geleverd en order 2235662589 2 x jeans waarop ik nog steeds zit te wachten. Op mijn account zie ik dat de status nog steeds in behandeling is? Ik vind dit erg lang duren en heb nog niets vernomen van jullie wat ik niet gewend ben van OFM. Natuurlijk beveel ik jullie aan ervan uitgaande dat mijn jeans snel geleverd worden.
Hoi Marcel, bedankt voor je review. Ik zie dat je andere bestelling vandaag word verzonden, onze excuses voor de lichte vertraging!
Groot aanbod snel en makkelijk zoeken
Bedankt voor het mooie cijfer, Jeroen!
Goed en vriendelijk geholpen waardoor probleem met bestelling snel verholpen was.
Bedankt voor de mooie beoordeling Bart!
Al vaker iets gekocht bij OFM, en steeds weer keurig en snel geleverd. Ook mooie prijsen in de sale.
Bedankt voor de mooie beoordeling Albert!
Een prima webshop! En eenmaal besteld wordt je van begin tot eind geïnformeerd over het traject tot je de bestelde spullen hebt ontvangen.
Bedankt voor je review Frank! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze webshop!
Dit was echt vandaag besteld, morgen in huis. Top.
Wat een leuke review Eddy! Enorm bedankt!
Ik had een shirt besteld in de winkel omdat mijn maat er niet tussen zat. Die zou binnen 1-3 werkdagen binnen komen en die is tot op heden nog steeds niet binnen 27 september gekocht
Bedankt voor je bericht, Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen via DHL. Naar aanleiding van ons eerdere contact met elkaar hebben wij gelijk een onderzoek opgestart bij DHL. Wanneer wij meer informatie hebben ontvangen via DHL, brengen we je hier uiteraard direct van op de hoogte via de e-mail zoals eerder besproken. Wij gaan het in ieder geval netjes voor je oplossen. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Prima zaak
Bedankt Gerard! Hopelijk tot een volgende keer!
Gewoon goede webshop. Makkelijke webshop, snelle verzending, goede producten, redelijke verzendkosten.
Bedankt voor het mooie cijfer Jasper! Veel plezier met je bestelling gewenst!
De informatie en foto’s die OnlyforMen op de website over producten geeft zijn erg summier en incompleet. Dus loop je grotere kans dat je iets koopt dat het toch niet helemaal is. Dat is sowieso jammer, maar bij OnlyforMen betaal je ook nog eens kosten voor zowel verzenden als retourneren. Ik heb een jaar geleden ook al uitgebreid aangegeven wat er slecht is aan de info en foto’s … maar er is nog helemaal niets veranderd. Voor een webwinkel met dure kleding echt niet ok!
Hoi Peter, bedankt voor je review. Wij proberen altijd zoveel mogelijk productinformatie toe te voegen aan onze artikelen, wij horen dan ook graag wat er nog mist zodat wij dit kunnen verbeteren! Wat betreft onze verzendkosten en retourkosten geef ik je graag een korte toelichting: Wij rekenen €3,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €2,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €2,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze Only for Men winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] We hopen op je begrip en dat we je weer snel online mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Only for Men
Prima! Mooie merken
Bedankt voor de review!
Ik heb 23 augustus 2 overhemden besteld. 26 augustus bevestiging dat mijn bestelling is verstuurd naar vestiging Voorburg. Inmiddels 2 x gebeld waaronder vandaag waar mij is beloofd mij terug te bellen hoe het met mijn bestelling zit. Helaas niets vernomen. Laatste keer dus
Hoi Tijs, bedankt voor je review. Wij zijn druk bezig om jouw pakket te kunnen traceren. Helaas gaat hier wel wat tijd inzitten omdat het weekend ertussen zit, dit hebben wij ook aangegeven. Nog even geduld dus, uiteraard lossen wij het netjes voor je op!
Daar ik weet welke merken en maten mijn voorkeur hebben is het online bestellen een makkie. Zoals altijd is de levering er binnen twee dagen. Complimenten aan Only for Men
Bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen in onze webshop!
Zoals altijd weer uitstekend geregeld!
Dat horen we graag Wouter! Bedankt!
Fijne duidelijke site, snelle levering
Bedankt voor de mooie beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC