Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, overzichtelijke site

GEWELDIG

ALLES IS TOP!!!! VRIENDELIJK, GOEDE SERVICE, ALTIJD CORRECT, BLIJF ZO!!! DAN GAAT HET PRIMA EN BETROUWBAAR

Snel levering, mooie items tegen een goede prijs

Duidelijke site

Snelle levering in filiaal Rosmalen Helaas was de maat van de Broek niet goed. Terug gebracht naar Rosmalen. Meteen de terugbetaling geregeld in filiaal Rosmalen. Heel fijn dat het kan. Fijn bedrijf, goed georganiseerd hoor!! TOP.

Goed geholpen

De kleding die ik had besteld was toch niet wat ik er van verwachte In de winkel andere kleding uit gezocht, en daarbij goed geholpen door een van de medewerkers Top

Correcte levering en prima service

Ik had aan de helpdesk wat vragen gesteld m.b.t. het terugzenden van één artkelen. Deze werden naar tevredenheid beantwoord!

Geen klachten

Snelle en goede levering

Snel en correct

Bestelling snel afgehandeld en verstuurd.

prima geregeld

Gewoon goed.

Een hele fijne winkel en via online zeker net zo goed.

Traag / retourbeleid

Een item gekocht met een welkomstkorting. Bleek niet te passen, retour aangemeld. Je betaald extra retourkosten, ruilen niet mogelijk. Hetzelfde item in een andere maat besteld. Welkomstkorting verdwenen en opnieuw verzendkosten. Item al meer dan 3 dagen onderweg. Eerste en laatste keer hier

Top! Snel geleverd, voldeed volledig aan verwachting.

Er is geleverd wat ik wilde hebben. Prima. Jammer genoeg vond mijn vrouw niet alles mooi. Hebben jullie tips hoe ik dat oplos ;)!

zit na één week retour nog te wachten op geld terug

zit nog te wachten op geld terug na retourzending

Ik heb nog niets ontvangen

Kan geen mening geven, want ik heb nog niets.

Fijne webshop Snel

Zeer Content

Doen wat zij zeggen,Snelle Levering, Mooi Product

Super snelle levering

Fijne webshop met goede klantenservice. Aanrader om hier te bestellen. Perfecte afhandeling van vraag en supersnelle levering

Zeer gebruiksvriendelijk

Prettig zijn de uitgebreide filter opties op de site en de mogelijkheid om je eigen maat te achterhalen. Ben uiteraard ook tevreden over het aanbod. Zeker aanbevolen hier te kopen en als vaste klant kom ik zeker weer terug.

perfect proces, goede prijs

Ik heb eerst de maattabel geraadpleegd voor een polo lange mouw. Normaal bestel ik M, maar de tabel gaf L aan en dat klopte (ik was wat aarzelend)! De profuomo polo is van Merinowol, mooie kwaliteit en voor de helft van het geld. Tevreden klant!

gewoon goed.

ruime keuze en prima levering.

Probleem naar behoren opgelost.

Het paar schoenen dat ik bij uw winkel had gekocht bleek een manco te hebben. Ik ben vervolgens teruggegaan naar de winkel in Ede. Er is toen besloten de schoenen terug te sturen naar het hoofdkantoor en een nieuw paar schoenen te bestellen (in dit filiaal waren de schoenen niet meer in mijn maat verkrijgbaar). De goede maat was trouwens wel online verkrijgbaar en in andere filialen. Ik zou de week daarna worden gebeld om mij te informeren over de status van mijn bestelling. Op mijn vraag of ik niet een paar schoenen in een ander filiaal kon ophalen werd gezegd dat dit niet de juiste procedure was. Ik heb vervolgens niets meer gehoord en heb daarom zelf contact gezocht. Ik werd toen geïnformeerd over de stand van zaken en er werd mij beloofd dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Omdat ik daarna niets meer hoorde heb ik zelf enkele malen gebeld. Het heeft al met al bijna vier weken geduurd totdat ik per post eindelijk een nieuw paar schoenen toegestuurd kreeg.

We hadden een vest waarvan de rits niet goed was 1 telefoontje en zo geregeld prima hartelijk dank.

Perfect geregeld

Niets op aan te merken