Makkelijk bestellen, overzichtelijke site
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Frank! Graag tot een volgende bestelling!
ALLES IS TOP!!!! VRIENDELIJK, GOEDE SERVICE, ALTIJD CORRECT, BLIJF ZO!!! DAN GAAT HET PRIMA EN BETROUWBAAR
Bedankt voor de vijf sterren, John! Hier doen we het voor. Fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot snel!
Snel levering, mooie items tegen een goede prijs
Bedankt voor de mooie review, Michel! Veel plezier met je aankoop en tot snel!
Snelle levering in filiaal Rosmalen Helaas was de maat van de Broek niet goed. Terug gebracht naar Rosmalen. Meteen de terugbetaling geregeld in filiaal Rosmalen. Heel fijn dat het kan. Fijn bedrijf, goed georganiseerd hoor!! TOP.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling. Jammer dat de broek niet paste, maar fijn dat je zo tevreden bent over de service. Hopelijk tot snel!
De kleding die ik had besteld was toch niet wat ik er van verwachte In de winkel andere kleding uit gezocht, en daarbij goed geholpen door een van de medewerkers Top
Bedankt voor de review Marco! Hopelijk zien we je snel weer terug in één van onze winkels of online!
Ik had aan de helpdesk wat vragen gesteld m.b.t. het terugzenden van één artkelen. Deze werden naar tevredenheid beantwoord!
Bedankt voor de mooie beoordeling Herman!
Goed om te horen Theo!
Hartelijk bedankt voor je review Antoinet! Veel plezier met de bestelling gewenst!
Snelle en goede levering
Bedankt voor de mooie beoordeling Guus!
Bestelling snel afgehandeld en verstuurd.
Bedankt voor de beoordeling Henk! Hopelijk tot een volgende keer!
prima geregeld
Bedankt voor het achterlaten van een review Geert-Jan!
Een hele fijne winkel en via online zeker net zo goed.
Bedankt voor het mooie cijfer Klaas!
Een item gekocht met een welkomstkorting. Bleek niet te passen, retour aangemeld. Je betaald extra retourkosten, ruilen niet mogelijk. Hetzelfde item in een andere maat besteld. Welkomstkorting verdwenen en opnieuw verzendkosten. Item al meer dan 3 dagen onderweg. Eerste en laatste keer hier
Hoi Rik, bedankt voor je review. Jammer dat het artikel niet paste! Helaas is systematisch ruilen niet mogelijk. De korting kunnen wij natuurlijk altijd weer toepassen op je nieuwe bestelling, mocht je dit willen neem dan even contact met ons op!
Er is geleverd wat ik wilde hebben. Prima. Jammer genoeg vond mijn vrouw niet alles mooi. Hebben jullie tips hoe ik dat oplos ;)!
Hoi J.P, wat jammer dat niet alles in de smaak viel! Jullie zijn natuurlijk altijd welkom in één van onze winkels, mijn collega's helpen je graag!
zit nog te wachten op geld terug na retourzending
Beste Henri, bedankt voor je bericht. Jouw retourzending is maandagavond bij ons aangekomen, wij hebben deze dan ook dinsdag verwerkt en aan je terugbetaald. Mocht je hier nog vragen over hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen!
Kan geen mening geven, want ik heb nog niets.
Hoi Henk, ik zie dat je inmiddels je bestelling hebt afgehaald in de winkel. Veel draagplezier gewenst!
Fijne webshop Snel
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent Mariejose! Veel plezier met je bestelling gewenst!
Doen wat zij zeggen,Snelle Levering, Mooi Product
Bedankt voor de review Harold!
Fijne webshop met goede klantenservice. Aanrader om hier te bestellen. Perfecte afhandeling van vraag en supersnelle levering
Bedankt voor de 5 sterren Henk!
Prettig zijn de uitgebreide filter opties op de site en de mogelijkheid om je eigen maat te achterhalen. Ben uiteraard ook tevreden over het aanbod. Zeker aanbevolen hier te kopen en als vaste klant kom ik zeker weer terug.
Hartelijk bedankt voor je review Stefan. Tot de volgende keer!
Ik heb eerst de maattabel geraadpleegd voor een polo lange mouw. Normaal bestel ik M, maar de tabel gaf L aan en dat klopte (ik was wat aarzelend)! De profuomo polo is van Merinowol, mooie kwaliteit en voor de helft van het geld. Tevreden klant!
Bedankt voor de mooie beoordeling Leo! Wat goed om te horen dat alles naar wens is!
ruime keuze en prima levering.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Arnold! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Het paar schoenen dat ik bij uw winkel had gekocht bleek een manco te hebben. Ik ben vervolgens teruggegaan naar de winkel in Ede. Er is toen besloten de schoenen terug te sturen naar het hoofdkantoor en een nieuw paar schoenen te bestellen (in dit filiaal waren de schoenen niet meer in mijn maat verkrijgbaar). De goede maat was trouwens wel online verkrijgbaar en in andere filialen. Ik zou de week daarna worden gebeld om mij te informeren over de status van mijn bestelling. Op mijn vraag of ik niet een paar schoenen in een ander filiaal kon ophalen werd gezegd dat dit niet de juiste procedure was. Ik heb vervolgens niets meer gehoord en heb daarom zelf contact gezocht. Ik werd toen geïnformeerd over de stand van zaken en er werd mij beloofd dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Omdat ik daarna niets meer hoorde heb ik zelf enkele malen gebeld. Het heeft al met al bijna vier weken geduurd totdat ik per post eindelijk een nieuw paar schoenen toegestuurd kreeg.
Beste R. Peterse, Bedankt voor je review, fijn dat je dit met ons deelt. Excuses voor het ongemak! Ik heb je een persoonlijke mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Only For Men
Original anmeldelse
We hadden een vest waarvan de rits niet goed was 1 telefoontje en zo geregeld prima hartelijk dank.
Hartelijk bedankt voor het compliment, G. Postma! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service en dat het zo geregeld was! Hopelijk zien we je snel weer!
Niets op aan te merken
Bedankt voor de vijf sterren, John! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC