Altijd wel wat leuks te vinden voor zeer goede prijzen
Bedankt voor het prachtige cijfer Rudi!
Verder niets aan toe te voegen als dat het allemaal prima was.
Bedankt voor het compliment Joke! Graag tot een volgende keer!
Handig om via de website te bestellen, levering wordt ook snel bezorgt. Een maattabel van het merk zou handig zijn om beter te kunnen inschatten welke maat je nodig hebt.
Bedankt voor je beoordeling Ruben! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Slechte communicatie wanneer product in winkel aankomt en duurt erg lang
Bedankt voor je review! Wat jammer dat je niet tevreden bent over de levertijd naar onze winkels. De bestellingen worden via intern transport naar onze winkels gereden. Helaas is het niet mogelijk om iedere dag, naar alle OFM. winkels te rijden. Hierdoor duurt de levering naar de OFM. winkels wat langer. Dit staat ook beschreven in de bevestiging die je van ons ontvangen hebt. Veel plezier gewenst met je bestelling!
Optie om te ruilen voor andere maat mis ik. Verder top!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Johan! Graag tot een volgende bestelling!
Mooie website, leuke aanbiedingen en hele snelle levering! Binnenkort bestellen we weer en gaan ook eens de winkel in Goes bezoeken
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling, Dirk! Heel graag tot ziens in Goes of online!
Zeer veel keus, graag broeken in grotere maten b.v. maat 42 lengte 36 verder zeer tevreden.
Bedankt voor het prachtige cijfer Pieter! We zien je graag nog eens terug!
Door de website bladeren gaat prima. Alleen is het niet verstandig om meerdere pagina's te openen om kleding te bekijken voor het bestellen. Je moet alle bestellingen doorgeven via een pagina, want anders wordt je bestelling niet correct bijgehouden. Versturen en verpakking ware ook prima op orde. Ook zit er gelijk een retour formulier en etiket erbij. Alleen wordt je niet op de hoogte gehouden van vertragingen.
Bedankt voor je beoordeling en feedback, Stefan! We gaan dit zeker meenemen om onszelf in de toekomst te kunnen blijven verbeteren. Veel plezier van je aankoop!
De webshop heeft uitstekende filter opties zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Pakketje liet even op zich wachten, maar dat is voor mij geen enkel probleem.
Excuses dat je wat langer hebt moeten wachten Serge, maar bedankt voor je fijne beoordeling!
Zeer snelle reactie op vragen. Heel erg klantvriendelijk.
Hartelijk bedankt voor het compliment! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Makkelijk bestelproces en snel geleverd. Een tip. Geef bij de maat aan hoe die uitvalt, normaal, klein of groot. Dat maakt het makkelijker met bestellen.
Dankjewel voor je mooie beoordeling Remco Jan! We zullen je feedback intern meenemen, graag tot snel!
Snel en goed afgewikkeld
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Roland! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Heel vlug geleverd en netjes
Hartelijk bedankt voor het compliment, Arno! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
In de winkel of via de webshop, wij zijn heel tevreden.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mijn vrouw heeft een aantal kledingstukken gekocht voor ons 25 jarig huwelijk. Dit keer van Dutch Daddy. Mooie kwaliteit en lekker fris. Laat het voorjaar maar komen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Cor! Heel veel plezier met je aankoop van het merk Dutch Dandies en tot een volgende keer!
Makkelijk om de juiste keuze te maken en niet duur.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Herman! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
keurig en snel geleverd niks op aan te merken
Bedankt voor het mooie cijfer, Henk! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent!
Alles in orde
Dankjewel voor de vijf sterren, Bert! Graag tot een volgende keer!
Zoals hierboven
Bedankt voor het compliment, Peter!
Makkelijk met bestellen, je wordt perfect op de hoogte gehouden, snelle levering en top service in de winkel zelf! Kortom top.
Hartelijk dank voor je leuke beoordeling Ronald!
mooie jas besteld van tommy hill Prachtige kwaliteit was te groot en te gewatteerd helaas terug moeten sturen verpakking was heel goed en netjes verzorgd. ga zeker wat vaker op jullie site kijken
Jammer dat de jas niet juist was Robert, maar wij hopen je in de toekomst graag nog eens te mogen ontvangen. Zowel on- als offline.
Goede service en mooie kwaliteit kleding. Altijd een genot om kleding te bestellen dan wel in de winkel langs te gaan voor kleding.
Wij zien je graag! Hopelijk mogen wij je in de toekomst weer opnieuw voorzien van leuke outfits. Bedankt voor je prachtige cijfer.
Snelle service, de spullen die ik had gekocht dag later in huis,perfect
Fijn dat je alles snel in huis had Peter. Wij wensen je enorm veel draagplezier toe!
De “ belofte” voor 15.00 besteld is die dag verstuurd is helaas niet gelukt Ik had het voor zaterdag nodig, natuurlijk had ik eerder moeten bestellen maar het is wel jammer…. Omdat het vrijdag was wellicht. Niet gelukt ?
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als OFM. doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop!
Toppie
Bedankt voor het prachtige cijfer Eric!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC